Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saat 2,30 da canım eşimle gidicem,çok tırsıyorum:18::18:

aman kullan gözlüğünü sonra gözler çok bozuluyor...
kız pek birşey yapmadım rutin geçti yine,sadece sarışın olmaya karar verdim uçlarda boya vardı bir tutam denedik açılmadı ucu yandı,bende biraz kısalttırdım saçlarımı...
Kuzum Dr gelince mutlaka yaz hayirli haberlerini bekliyorum cnm

tamam canım inşaallah hayırlı haberlerle dönerim

Bu Dr ben onerdim sana vesilen olur insallah dua ediyorum Rabbim isini kolaylastirsin cnm hakimizda hayirlisini versin kolay geçitlerden gecirsin insallah amin

iyi yalniz gitmemen iyi olmuw canimbenim.
ayyy guzel haberlerle dön inşallah.
bende sari rofle attirdim.
cokmu kisa oldu saçlarin. Bende kisaltmayi düşünüyorum. Cok dökülüyor. Dogumdan beri dökülüyor. Hemde aşırı.
Doktordan gelince hemen yaz. Merak ediyos. Dualarim seninle.
bak sen geldin topik biraz canlandı dimi sevinçim.

Bu Dr ben onerdim sana vesilen olur insallah dua ediyorum Rabbim isini kolaylastirsin cnm hakimizda hayirlisini versin kolay geçitlerden gecirsin insallah amin
Aminnnn inşallah

Ewet cnm ya ikimiz atisip duruyoruz başkada kimse yoktu iyi oldu

kızlar bugün bri yemek yaptımki sormayın allahım 2 gündür bu bebek uyumuyor huy degiştriid vallahi yogurt çorbasını kucagımda yaptım okadar diyim kabak yemegini yaktım malesef biber dolmasını hiç sormayın yemekmi beni benmi yemegi yaptım belli degil inanın sinirimden gülüyourm şuan çıktım mutfaktan beyfendi şimdi uyuyor okadar yemegi yak sen birde gel uyu eşim eve gelince dicek bu koku ney dicek yanık kabak yemegiyle biber dolması allahtan çorbayı kurtardım allahım ben anne olduguma kesin kaannat getirdim bu bebek böyle yaparsa işimiz var uyuyan oglan uyumuyor gece 1 3 6 nöbetine kalktım sabah namazını kıldım öyle yattım 8 yoktu gene kalktım yattım 10 yoktu gene kalktım oh deidm uyurken yemegi yapayım yemin olsun kaç kere yemegin altını kapadım yanmasın diye amam korktugum başıma geldi
allahım birde çorbayı karıştırıken bri bakması var bu bebek beni parmagında oynatıcak vallahi hoş geldim anneler grubuna bakalım eşim ne dicek mutfak çok fena kokuyor yanık

inşaallah sevinççim,ewet sen önerdin eşime bile anlattım...
yok kız ben çok kısaltamam kıvırcıkım ben...
Beydagliiiiiiihbr etmesin

sevinç ancak yazıyorum walla,bugün allak bullak oldum daha yeni dötümün üzerine oturdum..

gelelim doktorun söylediklerine,öncelikle doktorun uzunca beni aydınlatmasından çok memnun kaldım,kızlarrrr 8 cm olan miyomum 5,5 cm olmuş önce ALLAH ın sonra soğan suyunun mucizesi buiçocuk düşünüyorsan ameliyat olma şimdi,ççocuk meselesini ele alalım dedi bende zaten ameliyat olmak istemiyorum dedim..

bugüne kadar yaptırdığım bütün tahlillerimi götürdüm bir tek rahim filmini unutmuşum,onuda istedi ve bence senin sorunun pıhtılaşma değil,çünkü mthfr heterizogot nerdeyse tüm kadınlarda var dedi,mutlaka rahim filmimi istedi normal denilen filmlerde bile bazen anomali olabiliyormuş ve bunlar düşüklere sebep oluyormuş dua et öyle olsun dedi..yoksaaa işim çok zormuş birde yumurtalık rezervinde azalma gördüm dedi ve onun içinde kan verdim çarşambaya çıkacak sonuçç...

ben gittiğimde kendimde değildim,çıktığımda iyice kafam karıştı artık hakkımızda hayırlısı,adam gittiğim doktorlara nerdeyse küfür edecekti...hele eşim eğer rahim filminde birşey varsave bunu o dokorlar görmediyse diye bir başladı gerisini siz düşünün...
biz şimdi dua ediyoruz rahimde doktorun istediği şey gözüksün eğer öyleyse sebep buymuş ve ameliyat edecek hemde miyomlarınıda alırım dedi...
kaç saattir evin içinde rahim filmini arıyorum neyseki buldum,yarın eşim götürecek,işte kızlar kısaca böyle sizinde kafanız karıştımı...
durum böyleyse hem geçen yıllarımıza hem yıpranan bedenime,psikolojime daha birsürü şey var hangisine yanayım bilemedim...

Pasa karisi daha beter ol emiiiiii
iltifata bak sen cicim benim 1 bebegim var senin oglum dogucak diger oglunun dersleri eşinle ilgilenicek senin durum bendende vahimben halimden memnunum geçende patates attım ocaga haşlansında börek yapayım diye sen canım çelik temcerem yan parlatmaya gitmezse adam olmaz bende artım mutfaga girmiyorum yemek yapmaya olayı böylelikle kapadım ne bulursak onu yeriz artık oglan sanki ayarlanmış gibi iş yapayım yemek yiyeyim yemek yapmaya kalkayım pc açayım aglamaya başlıyor bride memede bri uyuması var sormaeşim geçen besledi deidm uykusu var yatır yok kardeşim aldım memeye yattırıdm bri çekti sonra uyudu tam aldım kucagımdan hayde gene agladı deidm az sızsın öyle şimdi bile mıkırdanıyor kıskanıyor bu küçük adam beni vallahi sanada benle ilgilen diyoradamıda boşadım deidginzi gibi donumu çekmeye zamanım yok
inan şuan ezan okunuyor yazını okuyunda kalbimden gelen ses aynen şu rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine beydalima nazerime begümüne evlat nasip et diyorum sizler hamil ekalınca inanın sizden çok ben mutlu olucak allahım ban yaşattı yez amanda sizlerede yaşatsın işşallah saglıklı şöyle 40 hafta görmen dilegiyle işşallah sen arda beyi düşün derim ben kardeşim adma nerelerden geliyorlar

Cnm öncelikle miyomun küçülmesine çok sevindim
Doktor insallah vesile olacak dua ediyorum Rabbim dermansiz dert vermesin tez zamanda feraha kavusursun insallah Dr çok önemli cnm Rabbim iyilerle karsilastirsin Bülent bey derdine çare olsun varya dunyanin en mutlu insani olurum bebeğini görmeye de gelirim insallah tümkalbimle dua ediyorum sanada nazoyada bbiricik BegumrRabbim isteyen herkese nasip eylesin cnm saglicakla insallah

Pasa karisi .otunun pokuna bakmadan benle ugrasiyonya helal olsun kizin sana sen oturda minik adamla basa cikmayi öğren . donunu çek öyle gel

Beydaglimmmm

Cok sevindim miyom kuculmus.
Insallah hayirli haberler getirir esin yarin.
Gelsin bebis nazli bebis
Kiz olursa nazli koy adinI :)))

Allah im tez zamanda bu topikte yazan herkesin mutluluktan elleri titreyerek yazdigi gunlerivgoster Yarabbim..sevincimin miracin fotosunu paylastigi beydaglimin benim begumun benim nazemirin dumanin umudumun hamislik habwrleri verdigi..gunluk yasantimuzda islerimuzin kolaylastigi beteketlendigi gunleri yakinlastir saglicakla gepimuzi o gunlere kavustur AAllah im ummwti muslumanin evlafini koru genis aileler olabilmeyi senin yolunda hayirli evlatlar yetistirebilmeyi nasip eyle yarabbim...sikintisi olanlarin tez vqkit sikintilarini gidervferahluk ver yarrabbim...ya safi safi isminle bizlere sifalar ver yarabbim.kizlarr cok sik giremiyorum ama inanin bu salgin gribi mahvetti beni antibiyotik kullaniyorum simdide bi geldi gitmek bilmedi kilo verdim zaten ( insallah biranonce toparlarim oglanafa bulasti bir haftadur hastayiz ikimizde..girip okuyorum cogu zaman ama yazmadan cikiyorum.hepinizi ozledim opuyorum

Son düzenleme:
amin canım sağolasın,kız ben nasıl geleyim oraya.. orda yaşamam lazım ki öyle birşey olsun...
amin sevinççim sağolun iyiki varsınız hepiniz
Beydaglimmmm

Cok sevindim miyom kuculmus.
Insallah hayirli haberler getirir esin yarin.
Gelsin bebis nazli bebis
Kiz olursa nazli koy adinI :)))
sağol arkadaşım...eşim şimdi aradı,filmi yeniden çektirmem lazımmış,çünkü net değilmiş birde bu filmi bana çektiren profesördü normal demişti ALLAH ahavale ediyorum hepsini..çok zor çektirmiştim filmi şimdi tekrar nasıl çekilecem bilmiyorum...adet bitiminde çektirmem lazımmış..

kız yeğenimin adı nazlı o yüzden koyamam benim kızım olursa elif koyacam adını

kocaman bir amin diyorum duana canım RABBİM kabul etsin inşaallah...çok geçmiş olsun bende yeni kurtuldum sayılır..

bir sürü işim varkalkıp yapayım bariiii

heee ben bu arada şubatın 2 sinde 36 yaşıma girdimmmmm

Son düzenleme:

Amin amin amin çok geçmiş olsun kuzucumm

Hayirli yaslarin olsun cnm
Nolur hic düşünme bile taze taze cektir filmi adet bitiminden hemen sonra cekiliyor ihmal etme bekletme nolur cnm
sağol canım yaşlanıyorum sevinçç
walla düşünmüyorum desem yalan olur sevinç yaaa benden bu filmi sözde adananın sayılı proflarından sayılan cansın demir istemişti ve gayet normal demişti ..

şimdi filmde birşey varsa ben bu adamı ve gittiğim tüm doktorları dava etsem haksızmıyım,adet olayımda bitince çektirecem hemen,başkenti aradım 300 le 400 arasıymış rahim filmi

Beydaglimmm
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee
iyi senelere canim. Sen 78 mi 77 limisin
Ne yaslanmasi kizzzz daha citiriz bizzz.

buarada rahim filmini adetten hemen sonra cektir
hic erteleme sakın insallah Rabbim kolayliklar saglar sana ve tum bu yolda ugrasanlara.

Bafs
Sagol tatlim. Amin diyorum bende dualarina.
Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acisiyla sinamasin inşallah aminnn.

Paşam
ya kuzum ilk baslarda oyle oluyorda zamanla duzene giriyorsunuz. Biraz büyüdükce daha sistemli olacak hersey..

Sewincim
Doğum cantani hazirladinmi. Tecrubeli anne
Gunlerin yaklasti. Masallah
Mirac efendi 2.5 kilo yu geçmiştir simdiye. Son haftalarda cok kilo aliyiii bebekler.. tabi sende..
iştahsızlık varmi sende?
Kac kilo aldin?
Son haftalar uykular kaçıyor insallah sende oyle olmaz.canim.
Ben gunde 100 defa wc ye gidiyordum..
artık bezmistimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…