dikkat et saçını filan yolmasın makinayla zaten keltoş yapmışsın çocuuuuaynen yaa haklısın biliyo valla
hemileyken yediğim balıklar yerine ulaşmış
Amin canim. 3 yil beklemeyiz insallah alisde oldugu gibi. Aman hayirli saglikli olsunda gerisi boş!
allah gönlünüze göre versn cnm
Heyt masallah... �😁😃😄18 aylık oldu cnm
evet emziriyom hayla:101:
ikiz kuleler yıkıldı yıkılacak
artık sütte dolmuyo eskisi gibi, zaten tek göğüs veriyorumö diğerine hiç dolmuyo gibi bişey:96::96::96:
Insallah canim insallah.Hadi hayirlisi cnm tez zamanda gelsin insallah
askere gidecek az kaldi
Bu arada asıl haberimi söylemedim, benim karnımdaki bebeğin pipisi varrr
SON DAKİKA!!!!!!!!
SEVGİLİ TOPİK CEMAATİ....
BİR ZAMANLAR ARKADAŞIMIZ OLAN HACER İSİMLİ KİŞİDEN BAHSEDECEĞİM:
hatırlıyorsanız hacer en son hamileydi 2013 ocak ayında doğum yapacaktı
bizim topiğe en son 2012 aralık ayında şöyle bi msj yazmştı
doğum iznine ayrılıyorum vs vs.........
o günden sonra doğum yaptımı ne zaman haber verecek diye bekledik merak ettik
bugün profiline tekrar baktığımda gördümki hacer kk dünyasına katılmış 2. cocuğuna hamileymiş başka topikte yazışıyormuş
gördüğümde şaşırdım ve kızdım açıkçası
sen burdan devamlı bizden dua istedin sizi seviyorum dedin sorular sordun
paylaştık konuştuk anlattık sevindik bekledik
bi haber vermek bu kadar zormu , bi haber vermek aklına gelmez mi insanın
'ben doğum yaptım haberiniz olsun iyiyiz' demek bu kadar zor mu
hep söylüyorum evet biz sanalız arkadaşlığımız sanal birbirimizin yüzünü görmüyoruz
ama dua ediyoruz hemde içten, üzülüyoruz seviniyoruz
bir haber almayı hak ediyoruz diye düşünüyorum.
bunları hacere yazacaktım ama gerek görmedim
görürse görür görmezse de önemli değil
bende seni ozledim kuzum. Edelim sohbet edelim hadi ama alisin atesi var ikide bir ona bakiyorum. Sen yaz kuzum ben okurum. Dis cikarticak mi ne ondan sanirim burnu akıyor disleri kasiniyor damaklari daha dogrusu. Ve atesi var. Dualarinjzi bekliyom teyzeleri..sayfaları epeyce okumadım herkes iyimi beydağlı nasıl oldun kuzum beydağlımdan haber var mı
umudum canım senlede nicedir sohbet etmedik özledim
sevincim candostum karagün sırdasım gazınız iyi oldu mu keyifler yerinde mi ahiretliğim
basakss canım sende gelmişsin ohh beee gitme öle uzun süre topik sessiz hiç iyi olmuyo böle senin gibi genç dinamik arkadaşlar herdaim lazım oğluşunun fotolrıda gördüm maşallahhhAllah hayırlısıyla kardeş nasip etsin inşallah
Ben her daim burdayim ama bunalimdayim nerdeyse oglana bakmaktan paranoyak oldum 39. ateşeee iyi geceler sizede tabibi geldim herkes arazi
:96::96: daha nelerrrrneyse cnm bende unuttum ne yazdığımı şimdi arayıp bulmam gerek
geçmiş geçniştir
muhtemelen yeni bebeği tebrik etmişimdir
bizim komşunun oğlu 3 yaşını geçti hayla emziriyi
vuuuuuuuuuu daha nelerrrr:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
Boylelerine çok kiziyorum isim bitti modeliSON DAKİKA!!!!!!!!
SEVGİLİ TOPİK CEMAATİ....
BİR ZAMANLAR ARKADAŞIMIZ OLAN HACER İSİMLİ KİŞİDEN BAHSEDECEĞİM:
hatırlıyorsanız hacer en son hamileydi 2013 ocak ayında doğum yapacaktı
bizim topiğe en son 2012 aralık ayında şöyle bi msj yazmştı
doğum iznine ayrılıyorum vs vs.........
o günden sonra doğum yaptımı ne zaman haber verecek diye bekledik merak ettik
bugün profiline tekrar baktığımda gördümki hacer kk dünyasına katılmış 2. cocuğuna hamileymiş başka topikte yazışıyormuş
gördüğümde şaşırdım ve kızdım açıkçası
sen burdan devamlı bizden dua istedin sizi seviyorum dedin sorular sordun
paylaştık konuştuk anlattık sevindik bekledik
bi haber vermek bu kadar zormu , bi haber vermek aklına gelmez mi insanın
'ben doğum yaptım haberiniz olsun iyiyiz' demek bu kadar zor mu
hep söylüyorum evet biz sanalız arkadaşlığımız sanal birbirimizin yüzünü görmüyoruz
ama dua ediyoruz hemde içten, üzülüyoruz seviniyoruz
bir haber almayı hak ediyoruz diye düşünüyorum.
bunları hacere yazacaktım ama gerek görmedim
görürse görür görmezse de önemli değil
dumancım ben şimdi epilasyon yapıcam aşkım bacağım kolum uzadı valla
bizim oğlan bacağımı görünce babasınınkimi annesininkimi ayırt edemiyo
oğlan uyurken epilasyonumu yapıyım bari
valla çocukla epilasyon bile yapılmıyo
elimden alıyo makineyi halının iplerini yoluyo
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun cnmoff duman yaa sorularımı cevaplamadan gittin alacağın olsunneyse kızlar biliyorsunuz tayinimiz antalyaya çıktı burada son günlerimiz ve en önemlisi yarın il merkezimi yada hangi ilçe oldugu açıklanacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel bir yer olur memleket ısparta oraya yakın olmasını istiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı kılsın inşallah...eşya topluyorum bi yandan bakalım ne zaman o mutlu gün gelecek biliyor musunuz son aylarda ağır bir depresyon geçirdim ve inatla tedavi almadım burdan gidince düzelmesini umuyorum inşallah öyle olur.tabi ağlamalı günler stres ve uykusuz geceler sonucu aşırı kilo kaybı ve giz torbası sahibi oldum inşallah kilo alınca düzelir diye umuyorum bana gözaltı şişlik ve göz çevresi bakımı hakkında bilgi verecek olan varsa çokk memnun olurum yaşta 30 oldu hani tabi onunda etkisi var haa bu arada bugün 29 mayıs bebeğimi kaybedeli tam koca 1 yıl oldu birdaha anne olmak nasipte varmıdır ki insallahh ömür bitiyor günler mi geçmesin dimi yaa
sayfaları epeyce okumadım herkes iyimi beydağlı nasıl oldun kuzum beydağlımdan haber var mı
sevincim candostum karagün sırdasım gazınız iyi oldu mu keyifler yerinde mi ahiretliğim
basakss canım sende gelmişsin ohh beee gitme öle uzun süre topik sessiz hiç iyi olmuyo böle senin gibi genç dinamik arkadaşlar herdaim lazım oğluşunun fotolrıda gördüm maşallahhhAllah hayırlısıyla kardeş nasip etsin inşallah
Amin canim. 3 yil beklemeyiz insallah alisde oldugu gibi. Aman hayirli saglikli olsunda gerisi boş!
Heyt masallah... �😁😃😄
Insallah canim insallah.
Gozunaydin dumancim cok sevindim bi kiz bir erkek esit dengelemissin
Rabbim tamamina erdirsin inşallah
Buarada beydaglim nerdesin kuzum? ??
Bak gel topik canlanmaya basladi
amaninnnn bombaaane zamandır girmiodum bi bakim dedimdi hayırlı olsun kuzumm sağlıcakla al kucağına inşallah...tedavi nasıl gidiyor bilgi versene ilerde lazım olur belki kulağımıza küpe olsun doktorun kim iğne ilaç ne kullanıon anam pipilini sevem senin yaaa gözünaydın
hayırlı cumalar hepinize ...
nasılsınız canlarrrrben çok yoğunum annemin doktor işleri var,son bekar bir kaynım vardı birde onun düğünü yakın onun hazırlıkları var benim kendi işlerim var..herkes herşeye beni çağırıp götürmek istiyor dolayısıyla çok yoruluyorummm...
ADANA nın sıcağıda başladı ben çok sıcağı sevmiyorummmmm,insan 2 katı yoruluyor..
DUMAN bidenem çok sewindim canım RABBİM tamamına erdirsin ne güzel bir kız bir erkek şahane oldu...
SEWİNCİM canım miraçın gazı zorlasada genel durumunuzun iyi olmasına sevindim,benim rahim filmini sormuşsun,adet olmayı bekliyorum adet bitiminde çekilecem inşaallah...
BAŞAKKK egeyi gördümmm çok tatlı maaşşallahhafacanlıklar da göz önünde kuzummmm....
UMUDUM alişte bir an evvel iyileşir inşaallah canım,ayrıca 2 inciyi düşünmenize çok sewindim hadi hayırlısı..
BAFS sizinde tayin hayırlı olsun ne güzel istediğiniz yere çıkmış....yeni yerinizde bebeğinizde gilir inşaallah..
PAŞAMMM sen ve küçük adamın nasılsınızzz.....
NAZOOMMM sende iyisindir umarım kuzum..
yaaa unuttuğum kimse kalmamıştır umarım yosam çok üzülürüm hepinizi çok sewiyorum...
Beydagli çok saol kuzim arada gir hbr ver merak ediyoz
Genel durumumuz iyi bu miraç efendi kok sokturuyor bize
bu arada asıl haberimi söylemedim, benim karnımdaki bebeğin pipisi varrr
[sıze=3]evet bak bu konuda haklısın burada birbirimize bazen kimseye diyemediklerimizi diyoruz bence bunun bir hatrı olmalı dimi...ben arayı uzatsam bile arada kendimden haber verip sizleri kontrol ediyorum mutlaka bu inceliğide topikcanlardan bekliyorum
[sıze=3]aynen canım aynen çoooook haklısınoff duman yaa sorularımı cevaplamadan gittin alacağın olsunNeyse kızlar biliyorsunuz tayinimiz antalyaya çıktı burada son günlerimiz ve en önemlisi yarın il merkezimi yada hangi ilçe oldugu açıklanacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel bir yer olur memleket ısparta oraya yakın olmasını istiyorum rabbim hakkımızda hayırlı kılsın inşallah...eşya topluyorum bi yandan bakalım ne zaman o mutlu gün gelecek biliyor musunuz son aylarda ağır bir depresyon geçirdim ve inatla tedavi almadım burdan gidince düzelmesini umuyorum inşallah öyle olur.tabi ağlamalı günler stres ve uykusuz geceler sonucu aşırı kilo kaybı ve giz torbası sahibi oldum Inşallah kilo alınca düzelir diye umuyorum bana gözaltı şişlik ve göz çevresi bakımı hakkında bilgi verecek olan varsa çokk memnun olurum Yaşta 30 oldu hani tabi onunda etkisi var haa bu arada bugün 29 mayıs bebeğimi kaybedeli tam koca 1 yıl oldu Birdaha anne olmak nasipte varmıdır ki insallahh ömür bitiyor günler mi geçmesin dimi yaa
[sıze=3]evet canım biliyorum benim gibi birisi lazım her zamansayfaları epeyce okumadım herkes iyimi beydağlı nasıl oldun kuzum beydağlımdan haber var mı
Sevincim candostum karagün sırdasım gazınız iyi oldu mu keyifler yerinde mi ahiretliğim
Basakss canım sende gelmişsin ohh beee gitme öle uzun süre topik sessiz hiç iyi olmuyo böle senin gibi genç dinamik arkadaşlar herdaim lazım oğluşunun fotolrıda gördüm maşallahhhAllah hayırlısıyla kardeş nasip etsin inşallah
[sıze=3]mecbur kalınca çocuğn yanında yapıyorum napiyim:96::96: Daha nelerrrr
boylelerine çok kiziyorum isim bitti modeli
senin eski kankan aklima geldi buralarda agladi zirladi dualar ettik hamile kaldi bize kazik atti gitti yok kocasi kiziyomus yok bilmem neAglayip zirlarken dualar isterken kocan neredeydi Kocasi kozan hec gelmesin
olabilir yoğun olur bebeği durmaz ama şuraya girip bir msj atmak bu kadar zor olmamali
çocuğun yanindami yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?