Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cumamiz mübarek olsun
saban ayina girdik hayirli olsun
darisi hayirlisiyla ramazan ayina girmeye
rabbim nasip etsin hayirlisiyla
amin:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:
biz de seni seviyorukk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bakın baydağlı yooosam çok üzülüğr

unutmuş olsa bile hoş görün kızlar

yoosam çok üzülür he:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
]

beydağlııııııııı beydağlıııııııııı

seni özledikkkkkkkkk

Son düzenleme:
Evet mesela ben merak ediyom elimden geldiğince takip ediyorum merak ediyorum onemsiyorum dertleriyle üzülüp sevincleriyle mmutlu oluyorum

Mesela Hürrem oda doğurduğunu bile haber etmedi

Cumamiz mübarek olsun
Saban ayina girdik hayirli olsun
Darisi hayirlisiyla Ramazan ayina girmeye
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla
Seninde mübarek olsun d ualarin kabul olsun insallah. Aminnn diyorum insallah
dusunduk bakalim onemli olan Rabbimin hakkimizda iyi ve hayirlisiini dusunmesi.

Cok yorma sen kendink yinede
Bizdede beni cagirirlardi bikmistim artik biara

Evet mesela ben merak ediyom elimden geldiğince takip ediyorum merak ediyorum onemsiyorum dertleriyle üzülüp sevincleriyle mmutlu oluyorum

Mesela Hürrem oda doğurduğunu bile haber etmedi
Bende dogurdum ve haber verememistim cunku 9 ay yatakdan kalkmak yasakdi. O zaman telefonumda yokdu ordan gireyim. Ama hep aklimdaydiniz. Doguma gurince dua ettim hepinize ayri ayri..

Ahhhh ahhhh o gunlerimj hatirladim. Kalbim çarpıntı yapti resmen suanda. Cocuk fikrinden vazmi gecsem neyapsam simdi korkularim geldi aklima

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende hamile kalmak istiyorum ama çoook kırkuyorum
:26: niye korkuyorsunki. :26:

Canim senin sebebin vardi lafimiz sana ddeğil
VVazgeçme alisi yalniz büyütme canim

sen kız çocuğunun tatlılığını bilmiyosun ondan bi başka geliyo kız daha bi başka aslında
aman valla farketmez sağlıklı olsun yeter, ama tabikisi değişiklik olduğu için çoook sevindik :)

selam kızlar misafirleirimi uğurladım ama haftasonu eşim 2 gün evde olacak
inşallah fırsat bulursam gelirim yada pazartesiden itibaren görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum

kızlar bana dua edin hamiş kalayım hayırlısıyla

sen kız çocuğunun tatlılığını bilmiyosun ondan bi başka geliyo kız daha bi başka aslında
aman valla farketmez sağlıklı olsun yeter, ama tabikisi değişiklik olduğu için çoook sevindik :)

Allah sagliklisini nasip etsin. Evlat evlatdir bence. Ikiside tatli olur. Cunku ikiside canimizdan candir. Allahim tum isteyenlere versin bu guzel duyguyu tattirsin insallah. Amin. ..

selam kızlar misafirleirimi uğurladım ama haftasonu eşim 2 gün evde olacak
inşallah fırsat bulursam gelirim yada pazartesiden itibaren görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum

Iki gun bayram desene nazom sanaa. �😀😁😀�
😀😁😃 hadi bakalim kolay gelsin 😉😆😲😍😗�👫👬👬👬

:26: niye korkuyorsunki. :26:

Canim senin sebebin vardi lafimiz sana ddeğil
VVazgeçme alisi yalniz büyütme canim

Sagol canim. Insanlar nelere katlanmiyirki 😊 hamd olsun bugünleri bize gosteren Rabbime.

Arada vazgeçim diyom ama gelip gidiyor dusunceler bakalim sewincimmm.

Ferhan arkadasimizin tayinleri Antalya merkeze cikmis çok mutlu hepinize slmi var

Ayyy cok sevindim istedigi biryere cikmasina ve mutlu olmasina. Zaten bu morallede bebisi kisa surede gelir insallah. Moral cok onemli. Cok guzel yere gitmis. Merkez olmasida dahada iyi. Iyi bir hastane ve doktorla yoluna kaldigi yerden devam eder insallah guzel haberlerlede gelir ve bizleri mutlu eder...opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…