Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam canlarımmmm bugün benim için harika bir gündü
bunu hemen sizinle paylaşmak istedim
bugün çok önemli bi gündü , 16 haziraaaaaannn ahhh ahhhh
evett anlatmaya başlıyorummmmm:21::21::21:

bugün eşimle evlilik yıldönümümüzdü 16.06.2009:21:
koca bir 5 yıl:46:harika bir 5 yılll:46:
bakın okuyun bugün neler oldu:40:
sabah Egeyle uyandık tabii eşim çoktan işe gitmişti öğleden sonra kapı çalındı bir demet güllllll:52:
üstünde de not 'evlilik yıldönümümüz kutlu olsun vs'
güzel bi şekilde kutlamış eşim dedim ve sevindim. ben sürprizizn bu kadar olduğunu düşünüyordumki
birandan kapı tekrar çalındı kurye bi kutu getirmişti açtımki içinden muhteşem bi elbise çıktı ayakkabılarıyla:53:
rengide harika bişi ama o renk ne renk oluyo tam bilemiyorum nasıl anlatıcam. ama elbise satendi parlak ışıltılıııııııı aman Allah ımmmmmmm hiç böyle bi elbisem olmamıştı:52:
ne yapacağımı bilemedim ne zaman giyecektim aklımda bi sürü soru oluştu
eşimi aramak bil e gelmedi aklıma derken telefonum çaldı
arayan kuafördü:30:Başak hanım saat 17:00 de randevunuz var sizi bekliyoruz geç kalmayın demesinmi:52:şok üstüne şokkkkkkkkkkkkk
artık eşimi aradım ve sordum, hiç bişey sorma araba gelip seni alcak giyin dedi. Ege nolcak dedim onu merak etme dedi ve tlfu kapattı
biraz sonra kapı tekrar çalındı gelen kaynanoştu
Bu akşam için Egeyi götürmek istediğini söyledi şaştım kaldım:53:tabii ben hemen giyindim falan
bi elbise bu kadar mı yakışır yaaaaaa offfffff harikaydı
daha sonra eşimin dediğin gibi bi araba geldi beni kuaföre bıraktı saç baş makyaj falan çıktık kuaförden aynı araba beni on numara bi restorana götürdükiii işte tam karşımda kocacımmmmm duruyordu:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ve sonrası anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrrrr:7::127::130::127::123::127::123::127::123::127::123::92::74::92::92:
vel hasıl-ı kelam bu akşam bi harikaydı. eve yeni geldik gelir gelmez size anlatmak istedim. çok yorgunum hemen yatıcam
Ege hala babaanesinde oğlumuda çok özledim artık yarın alırım onu da:16::16::16::16::16:

mümkünmü acaba?:60::60::60:evet beni tanıyan arkadaşlar bilir
özellikle sevinç karısı hiç inanmamıştır:9:evet bu benim sadece nacizane hayalimdi:25:
bugün eşimle şöyle bi konuşma geçti armızda:
ben: bugün ayın kaçı?
eşim: 16 sı
ben:ne olduğunu bilmiyomusun?
eşim:biliyorum
ben: hiç aklına gelmedimi?
eşim: yoo gelmişti valla
ben:hiç önemi yok dimi?
eşim: yok tabii önemli bi gün değildiki
ben:....(sus pus):ssz::ssz::ssz::ssz:
akşamda herangi bi nedenden ötürü tartıştık ve küs yatıyoruzzzzz

işte gerçek buydu. insan niye evlenir diye düşünüyorum bzen:31::31::31::31:

heeyyyyyyy bekarlar size sesleniyorummmmmmmmm evlenmeyinnnnnnnn

vallla sanıdığı gibi bi şey yokkkkkkkk vallaaaaaaa:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:

sabah Egeyle uyandık tabii eşim çoktan işe gitmişti öğleden sonra kapı çalındı bir demet güllllll:52:
güzel bi şekilde kutlamış eşim dedim ve sevindim. ben sürprizizn bu kadar olduğunu düşünüyordumki
birandan kapı tekrar çalındı kurye bi kutu getirmişti açtımki içinden muhteşem bi elbise çıktı ayakkabılarıyla:53:
rengide harika bişi ama o renk ne renk oluyo tam bilemiyorum nasıl anlatıcam. ama elbise satendi parlak ışıltılıııııııı aman Allah ımmmmmmm hiç böyle bi elbisem olmamıştı:52:
arayan kuafördü:30:Başak hanım saat 17:00 de randevunuz var sizi bekliyoruz geç kalmayın demesinmi:52:şok üstüne şokkkkkkkkkkkkk
artık eşimi aradım ve sordum, hiç bişey sorma araba gelip seni alcak giyin dedi. Ege nolcak dedim onu merak etme dedi ve tlfu kapattı
Bu akşam için Egeyi götürmek istediğini söyledi şaştım kaldım:53:tabii ben hemen giyindim falan
daha sonra eşimin dediğin gibi bi araba geldi beni kuaföre bıraktı saç baş makyaj falan çıktık kuaförden aynı araba beni on numara bi restorana götürdükiii işte tam karşımda kocacımmmmm duruyordu:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ve sonrası anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrrrr:7::127::130::127::123::127::123::127::123::127::123::92::74::92::92:
vel hasıl-ı kelam bu akşam bi harikaydı. eve yeni geldik gelir gelmez size anlatmak istedim. çok yorgunum hemen yatıcam
Ege hala babaanesinde oğlumuda çok özledim artık yarın alırım onu da:16::16::16::16::16:

özellikle sevinç karısı hiç inanmamıştır:9:evet bu benim sadece nacizane hayalimdi:25:

vallla sanıdığı gibi bi şey yokkkkkkkk vallaaaaaaa:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Gercekten inandim be gercegi okuyinca cok uzuldim

Gercekten inandim be gercegi okuyinca cok uzuldim

akıyamam kızzz üzülme aşkım gerçekler bunlar hayat böylee
filmlerde oluyor öyle şeyler
belki gerçekte de yaşayan vardır ama bizde yok
alıştım böyle ben vala üzülme sen:29::29::29:bak mandalina yiyorum:39::39:
seni seviyom ayol

akıyamam kızzz üzülme aşkım gerçekler bunlar hayat böylee
filmlerde oluyor öyle şeyler
belki gerçekte de yaşayan vardır ama bizde yok
alıştım böyle ben vala üzülme sen:29::29::29:bak mandalina yiyorum:39::39:
seni seviyom ayol
Valla benim adamin romantiklige gore ben bile yasamadim yazilaninin yarisini
sen benimi takip ettin tatlım nerden bildin burda olduğumu hemen:9:
Ben gece kusuyum malum
farkindamisin ben bir pro uyeyim
Okurken bile Ciddi sallamış dedim içimden neyseki sahte çıktı :)

Tmm çiçek ve hediye konusu başıma geldide öyle arabaydı kuafördü ben kesin o kuaförde saç makyajla kalmaz aylık tüm bakımı yaptırır yemeğede geç kalırdım :D

Haha aynen cicek hediye bemde yasasim ama kalani icimden iyi sallamia dedim

Okurken bile Ciddi sallamış dedim içimden neyseki sahte çıktı :)

Tmm çiçek ve hediye konusu başıma geldide öyle arabaydı kuafördü ben kesin o kuaförde saç makyajla kalmaz aylık tüm bakımı yaptırır yemeğede geç kalırdım :D

niyee kızz çokmu abartmışım:60:

güzel hayaldi ama resmen gözümde canlandı:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

Valla benim adamin romantiklige gore ben bile yasamadim yazilaninin yarisini

Ben gece kusuyum malum
farkindamisin ben bir pro uyeyim

Haha aynen cicek hediye bemde yasasim ama kalani icimden iyi sallamia dedim

daha sonunu okumadan sallmış dedin yaniii aaaaaaaaaa ne kadar ayıp songülüm sen beni tanımıyomusun hiç ben yalancı mıyımm:60:

ayyyyyyyyy kızzzzzzzz valla hiç dikkatimi çekmemiştiiiiii
hainnnn seniiiiiiiiii pro olmuşsunnnnnnnnnn
hani sen takıntılıydın kırmızı yaızlı olmaktan hoşlanmazdın
hani bana hediye edecektinnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay kızlar ben zıbarıyorum vallla geç bile kaldım
yarın yanıtlıcam sizi hadi öptüm fıstıklarrrrr:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

niyee kızz çokmu abartmışım:60:

güzel hayaldi ama resmen gözümde canlandı:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

Bana bakk sallayıp sallayıp milletin karısını ağlatma kızz :) Nerde öyle kocaa şimdi bir kaç kişi çıkar benimki vallah öyle diye birde yemin sallar görürsün :)

Ovvv benim koca senin yazdığını yapsa bana geyşa olur hizmette kusur etmem :P

ecanım bu listeyi kurduğumzda herkes aralıksız çalışma yapyıor bbebek sahibi olmaya çalışıyordu
şimdi ise bi çoğumuz neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurdu
darısı kalanlarımıza:16::16:

sen napıyosun
eğer yumurtlayamıyorsan sende gel katıl bize neşeyle yumurtlarsın burda:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

çok tatlısınız :34: :nazar:

yumurtlamama hiç bakmadım. normal seyirde çalışmalara devam ediyoruz :27::27::27::27::27::27:

hayırlısıyla bizim de olsun bebişlerimiz inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

"vay beeee" dediiiiiiiim ve acı gerçeği okudum

1 bardak soğan kürümü senin için kaldırıyorum :7:

amaaaaaan boşver sen kendine bir ödül verseydin. çocuğu birine bırakıp alışverişe çıksaydın ya da ne bileyim bu tür bir şey

bizi üzen beklentilerimiz. evet beklememek imkansız ama bir yolunu da bulmak lazım

üzülmemiz onları değiştirmiyor malesef

onlarınki nato kafaaaaa nato mermer :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

malzeme belli :27::27::27::27::27:

öpüyorum seni. üzülmeeeeee bak keyfineeeeee

:34:

hoş geldin aşşkımmm:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

soğan kürü çiko kistini yok ediyormuymuş

peki şimdiye kadar başka bişi denedinmi:26:

hoşbuldum canımm :)))) yok ya zaten dediğim gibi daha 2 ay önce öğrendim kist olduğunu ...soğan kürünü başlamadan önce doktor visanne vermişti 28 gün onu kullanmıştım ama hiçbi işe yaramadı.bende ilacı daha da kullanmıyorum.zaten o doktoruda değiştirdim...

hep annem yazıyor ban olan duygularını şimdi sıra bende ben yazıcam sevgili annecim yaradan rabbime şükürler olsun seninleyim güzel allahım önce beni sana gösterdi hatırlıyormusun rahmetli ömür ablamın senesi geliyordu aglıyordun aldıgın kıyafetlere baddaniyesine çok agladın be annem rabbime çok yalvardım annem çok üüzlüyor rabbim beni gösterki senden ümüdü kesmesin biz annemizi cennete hep seyrettik biliyormusun her agladıgında yanındaydın kardeşleirmle annemizi sarıp sarmalıyorduk o gözyaşlarını ellerimizle siliyorduk ona sarılıyorduk amam annem bilmiyordu onun yanında oldugumuzu annemiz aglıyordu biz aglıyorduk ne kötü oluyorduk 2 abimle 1 ablamla annemiz neden böyle aglıyor allahım ne olur 12 senedir bizlerin kokusundan mahrum annemiz dedim rabbime yalvardım ne olur beni özlemle bekleyen anneme kavuştur dedim rabbim okadar iyiki merhametliki annemiz agladıkça üzüldükçe içine ferahlık verdi hep sabret kulun sabredenler benle beraberdir dedi annemin bir şeyini unutmuyorum ablam ömür öldügünde allahım ne aglamıştı diger abilerim gibi inan canına kıymaya bile kalktı amam yaradan aklına geldi çok imanlı annecim benim okadar merhatli bri anneki ban çok güzel bakıyor bir bilseniz 3 saate bri beni doyuruyor benimle oyun oynuyor hayatına gireli 7 ay oldu annemin daha ne bagırıdgını ne sesini yükselttigini duymadım bende uslu bri bebek degildim hehe annem benimle evi temizliyor kanguruyra koyuyor hayde evi temizlemeye annemden ayrılasın gelmiyorki 12 özlem duymuşum anne kokusuna nasıl ayrılayım annemden babamla bile paylaşasım yok annemi kimseyle nede güzelmiş anne kokusu helede annemi emerken uyuya kalmak anne sütü bambaşkaymış

ben muhammet emin 26--4-2013 yaratıldım annem beni o zaman ögrendi cinsiyetime bile baktırmadı biliyordu erkek oldugumu adımı yaradan müjdelemişti okadar streliydiki ya bende gidersem diye çok agladı hep yattı 4 aylıkken beni az kalsın kaybediyordu 4 gün hastna maceramız başladı dogmak istiyordum allah şükür dogumu durdurdular arda amcanla nil teyzem emekleri çok arda amcam dediki biz elimizden geleni yaptık sevgicim senin işin yukardakine kaldı dedi kanamalarım az geliyordu annem dua etti sabah ezanında nasıl hıçkıra hıçkıra agladı babam bakaraktan allahım ben kendimden vazgeçtim eşim için dedi senin rızan için ver dedi allahım bana bir işaret ver bebegim durucaksa tekme atsın şimdi durmucaksa atmasınd edi annecim dedim ben seni bırakırmıyım bri tekme salladım o güçsüz ayaklarımla annem karnını okşadı çok agladı şükrü allahahım dedi sonra evimize geldik aglayaraktan çıktı annem hastaneden çünkü 3 kardeşim bu aylarda dogdu ve vefat etti karnı bomboş çıktı sevinçten agladı evimize geldik yatma serüvenimiz başlşadı 90 gün annem babam ve babanne bebek gibi baktılar wc bile yatakta yaptı bazanın ayak ucu yukarda kafası aşagıda yattı 90 gün kasları erimeye başladı yürüyemedi yatakta yedi 1-5 ayda bri yıkandı oda 5 dakika etleri acıdı her sefer dönndügünde bagrıd çok ben duydum içerde çok üzüldüm varzi çoraplarıyla bri bütün oldu günde 1 igne 10 ilaç hatfada bri igne kullandı kan sulandırıcı ignelri her yediginde tepindi her doktor amcamız agittigimde ssssstrese girdi ne olucak diye 3 riskli gün geçirdi agustos sıcaklarında yattı millet gezerken o hep beni koruud kolladı hep benle konuştu sevdi babam da çok severdi benei öperdi allahım bebek gibi benim annemle ilgilendi babacım haklkkını nasıl öderiz hele babannem 3 ay dedimden uzak kaldı emekleir çok annecim daha eziyet çekmesin diye erken dogdum ben ben muhammet emin 14 kasın 2013 muarren günü dünyaya geldim gece 3-50 de 1095 gram 36 cm dogdum annecigimi gördüm çok aglıyordu neden ben yaşıcaktım neden aglıyorduki babamla sarılıp agladılar anacın o sezeryanlı haliyle hep geldi sabah akşam yanına sırtı yatak görmedi sütünü sagdı hep beni 34 gün sonra kucagına ladı 32 gün sonrada aglamamı duydu ben çok badireler atlattım amma anneme demediler üzülmesindiye kan verdiler nefesin durdu enfeksiyonla savaştım annemin sütüyle hayata tutundum anacım senin hakkını nasıl öderim ben halende bana bakmaktasın gık demeden sen çok eziyet çektin diye erken dogdum seni düşündüm annem güçlü kadındır dedim yatakta yatmasın eziyet çekmesin dedim annemden ayrılırken çok agladım amam onun iyiligi için erken dogmam gereikiyordu annemi öyle eziyet çekerekten görünce üzülüyordum beni her görmeye geldiginde içim içime sıgmıyordu annemle buluştugum ilk o gün onu doya doyta emdim kardeşleirm annemi bri kere ememediler ama ben onlar yerinede emdim annem beni ben oldugum için sevmiyor 3 ölen kardeşim içinde seviyor annemin bri lafı aklımdan çıkmıyor ah ogul senin emdigin gibi keşke kardeşeirnde emebilseydiler ne aglamıştı gözleirn yaşı beni yıkadı annecim üüzlme artık cennetet kardeşlerim senin üzülmeni istemiyor ben onlar yerinede seviyourm seni sen ban nasıl bakıyorsan işşalalah bende seni yaşlanınca bakıcam aglama annem muhammet eminin yanında artık seni korucam kollucam bana baktıgın için emek verdigin için çok sagol annecim iyiki sen benim annemsin iyiki beende senin oglun allahım hiç ayırmasın bizi annecigim babamıda siz benim yolumu çok beklediniz bende geldim şimdiden özür dileirm yapıcagın yaramazlıklar için hoş şimdiden başladım yaramazlıga beni koruyup kolladıgın için hayatın pahasına beni dogurdugun için sana ne desem boş belkim beni dogurucan diye hayatndan olucaktın iyiki olmadın iyiki benim annemsin seni seven ve babamı seven oglunuz muhammet emin oglunuz biraz bboyun kısa küçük olabilrim prametüre olabilirilm ban emeginle baktın çok zor yerlerden geçtin pes etmedigin için sana ne kadar teşekür etsem az annecim snei seviyorum sende beni sev olurmu ne kadar hata yapsamda

Bana bakk sallayıp sallayıp milletin karısını ağlatma kızz :) Nerde öyle kocaa şimdi bir kaç kişi çıkar benimki vallah öyle diye birde yemin sallar görürsün :)

Ovvv benim koca senin yazdığını yapsa bana geyşa olur hizmette kusur etmem :P

:9::9::9::9::9:olur mu olur vallla can çekipte kocasına şarlayanlar falan:9:
--------

aynen aynen sana yüzde yüz katılıyorum geyşası olurum onun offff:103::103::103::103::103:

ama nerdeeeeee:31::31:
------------

bu kadarını ancak senaristler yazar oyuncular oynar:27:
ama en azından samimi bi kutlama sözü
sıcak bi göz teması
sevgi pıtırcığı gibi bir sarılış yeterdi sanki be:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

çok tatlısınız :34: :nazar:

yumurtlamama hiç bakmadım. normal seyirde çalışmalara devam ediyoruz :27::27::27::27::27::27:

hayırlısıyla bizim de olsun bebişlerimiz inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

acaba yumurtluyomusunki çalışma yapıyosun:6:

heralde yeni başladınız çalışmalara:21:

hadi bakalım gazanız mübarek olsun çok bekletmesin minnak sizi:emir_bebek:

"vay beeee" dediiiiiiiim ve acı gerçeği okudum

1 bardak soğan kürümü senin için kaldırıyorum :7:

amaaaaaan boşver sen kendine bir ödül verseydin. çocuğu birine bırakıp alışverişe çıksaydın ya da ne bileyim bu tür bir şey

bizi üzen beklentilerimiz. evet beklememek imkansız ama bir yolunu da bulmak lazım

üzülmemiz onları değiştirmiyor malesef

onlarınki nato kafaaaaa nato mermer :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

malzeme belli :27::27::27::27::27:

öpüyorum seni. üzülmeeeeee bak keyfineeeeee

:34:

Allah beeeee şerefime kalddırdığın soğan kürü için teşekkür ederim iyi geldi:7:

aynen çok haklısın bi insanı değiştiremezsin 'neyse odur'
evet insan yinede bişiler bekliyor ama bi süre sonra alışıyosun
bundan önceki senelerde doğum günü evlilik yıldönümü vs gibi günlere daha çok değer verir ve bişiler beklerdim
lakin dün anladımki artık bende pek bişi beklemiyorum:31:

yalnız garip olan bişi var evlenmeden önce eşim özel günleri çok önemser ve değer verirdi
çok kıymetliydi onun için.

evlendikten sonra birden neden nasıl niçin bu değişim:53:
çok ilginç değilmi:53:

sen sexy bi hatunsun galiba duruşundan belli:8:
bende seni öpüyorum teşekkür ederim :54::54::54:

Back
X