Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbuldum canımm :)))) yok ya zaten dediğim gibi daha 2 ay önce öğrendim kist olduğunu ...soğan kürünü başlamadan önce doktor visanne vermişti 28 gün onu kullanmıştım ama hiçbi işe yaramadı.bende ilacı daha da kullanmıyorum.zaten o doktoruda değiştirdim...

e ya iyi bi doktor da önemli yoksa yerinde sayıyorsun

doğal yollardan da yardım almak çok güzel aşırıya kaçmadan gerçekten fayda ediyorlar

Allah şifa versn cnm inşllah geçer çabucak

kürden sonra geçmezse başka doktor bul kendine bari:34:

çiko kistini araştırmştım bi ara ama unutmuşum neden oluşuyor acaba:26:

Test yaptim
Silik ikinci cizgi
Sanirim hamileyimmmmmm :18::18::18:

:53::53::53:

aaaaaaaaa essah mıııııı kızzzzzzzzz

sanırım değil bence kesin hamilesinn ayyyyyyyyyyyyy

inanmıyorum hatunlar ikinciye dönüyo

tur bindiriyolar bizeeeeee

ohh hayırlı olsun cnm

kız doğduğunda Aliş kaç aylık olacak hesapladınmııııı:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
e ya iyi bi doktor da önemli yoksa yerinde sayıyorsun

doğal yollardan da yardım almak çok güzel aşırıya kaçmadan gerçekten fayda ediyorlar

Allah şifa versn cnm inşllah geçer çabucak

kürden sonra geçmezse başka doktor bul kendine bari:34:

çiko kistini araştırmştım bi ara ama unutmuşum neden oluşuyor acaba:26:

amin canım inşlh...bende soğan kürüde işe yaramazsa başka doktora gitmeyi planlıyorum..bakalım neler bekliyor beni...vala bende sürekli araştırıyorum nedir nasıl olur nasıl geçer diye :(... çiko kistide bişeye bağlı deil bünye kendi kendine yapıormuş ve ameliyatla alınsa bile tekrarlayabiliyormuş..en kötü yanıda yapışıklı yapıyormuş organlara ve tüpleri tıkayıp hamile kalmayı zorlaştırıyormuş :(..ilerleyen derecelerde de kısırlık yapıyomuş... ha ben bide amh yaptırdım canım değerim çok iyi çıktı şükür.yumurtlamamda sıkıntı yok..inşlh rabbim herkesin gönlüne göre verirr canımm

Allah beeeee şerefime kalddırdığın soğan kürü için teşekkür ederim iyi geldi:7:

aynen çok haklısın bi insanı değiştiremezsin 'neyse odur'
evet insan yinede bişiler bekliyor ama bi süre sonra alışıyosun
bundan önceki senelerde doğum günü evlilik yıldönümü vs gibi günlere daha çok değer verir ve bişiler beklerdim
lakin dün anladımki artık bende pek bişi beklemiyorum:31:

yalnız garip olan bişi var evlenmeden önce eşim özel günleri çok önemser ve değer verirdi
çok kıymetliydi onun için.

evlendikten sonra birden neden nasıl niçin bu değişim:53:
çok ilginç değilmi:53:

sen sexy bi hatunsun galiba duruşundan belli:8:
bende seni öpüyorum teşekkür ederim :54::54::54:

bence özel günleri kızkıza kutlamalıyız :32::32::32::32::32::32:

bırakın şu adamlarııııııııııııııııııııııııııııııı

daha çok eğleniriz

:122::124::129::29::10::10::10::10::10:

üzülmez bari havamızı buluruz :34:

:7: kürümü şuan şu yorumu okuyan herkes için kaldırıyorum :7:

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaaaaaaa essah mıııııı kızzzzzzzzz

sanırım değil bence kesin hamilesinn ayyyyyyyyyyyyy

inanmıyorum hatunlar ikinciye dönüyo

tur bindiriyolar bizeeeeee

ohh hayırlı olsun cnm

kız doğduğunda Aliş kaç aylık olacak hesapladınmııııı:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
sagol canimmm
simdi 1 yasina girecek 2 hafta sonra alis Allah nasip ederse Inşallah.

ahaaaa oleyy .:52: herhangi bi kür uygulamışmıydın canım?
Yok canim onceki gebeligimdw sogan kürü yapmistim bunda kür yapmaya fırsat bulamadım
abbowwwww :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: gözünaydın canımmm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Insallah canim amin. Darisi senin basina sendende en yakin zamanda guzel haberlerini alicaz inşallah canjm

Ayyyyyyyy kesin hamilesin içime doğdu hemen yazz netlesince heyecanla bekliyorum:emir_bebek:
Bende mart ayinda 3 . ye baslicam :30::30:

Insallah canım 3. yu yap. Sen beni cesaretlendirdin bende sana destegim :)))

Canim yarin doktorla telde gorusme ayarladim. Malesef burasi turkiyeye gibi degil istedigin vakit goremiyosun doktoru. Hele kan tahlili falan yapmıyorlar. Ilk randevu icin 12. Haftaya kadar bekletiyorlar. Bakalim benim igneler yüzünden bir insafa geleceklermi.. Türkiye'ye de gidemiyorum şuanda. Bakalım ne yapicaksak. Insallah saglikli hayirli bir gebelik olur.
Dualarıni esirgeme canim

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yat uzan hic ayaga kalkma tuvalet ihtiyacı dışında. Benimde ilk gebeligim seninki gibiydi. Kanamali lekelenme falan 9 ay yattim. Doguma girene kadar yattm ve cok şükür yavruma kavustum. Birde olumsuz seyler düşünme. Stres kanamayi azdiriyor. Biliyorum zor ama. Ben yattigim yerde kitap okurdum. Kafamin dagilmasi icin.

:9::9::9::9::9:olur mu olur vallla can çekipte kocasına şarlayanlar falan:9:
--------

aynen aynen sana yüzde yüz katılıyorum geyşası olurum onun offff:103::103::103::103::103:

ama nerdeeeeee:31::31:
------------

bu kadarını ancak senaristler yazar oyuncular oynar:27:
ama en azından samimi bi kutlama sözü
sıcak bi göz teması
sevgi pıtırcığı gibi bir sarılış yeterdi sanki be:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Yap kurguyu kendin oynaa hopppaa :24::24:

Nasılki kavga etmek istediğimizde göz kaş hareketinden bile ne imalar çıkartıyoruz. Bu durumda da çay istemsini bile sevgi olarak kurgulayabiliriz. Vardır elbet o kadar senaristliğimiz :51::51:

Insallah canım 3. yu yap. Sen beni cesaretlendirdin bende sana destegim :)))

Canim yarin doktorla telde gorusme ayarladim. Malesef burasi turkiyeye gibi degil istedigin vakit goremiyosun doktoru. Hele kan tahlili falan yapmıyorlar. Ilk randevu icin 12. Haftaya kadar bekletiyorlar. Bakalim benim igneler yüzünden bir insafa geleceklermi.. Türkiye'ye de gidemiyorum şuanda. Bakalım ne yapicaksak. Insallah saglikli hayirli bir gebelik olur.
Dualarıni esirgeme canim

Cnm dualarim seninle alisin hamileliğini unutturur insallah çok rahat huzurlu hamileliğin ggeçer hic anlamadan doğurdu verirsin:9:

Cnm dualarim seninle alisin hamileliğini unutturur insallah çok rahat huzurlu hamileliğin ggeçer hic anlamadan doğurdu verirsin:9:
Insallah canim.

tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin :38:
Sagol hayatım darisi başına tez zamanda inşallah. Ve diger hatunlara.
Bafs.Beydagli.Nazo.Begum. Yeter. Seray. Biricik. Ve ismini hatirlayamadiklarim isteyen bekleyen tum herkese nasip etsin Rabbim..

umuudm kaza kurşunannamı gittin kız:27::27::27:kız olursa talibim:1::1:
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom:24::24:
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş:3::3::3:

Back
X