çicuklu olunca böyle oluyor işte insan,çicuksuz dahamı iyiki pöfff...Pilim bitmiş durumda....
alışmam biraz zor olacak...Selam kızlar
Bu benim yeni nickim ben umudum
Bundan böyle DERİN oldum
önemi değilKız tohum atacak kısmını anlamadigim için Afedersin canim
kız iyiki şakaymışşBuarada şakaydi oksan kısmı...
sağol arkadaşımAyyyy inşallah canimmmmm yaaaa
Dualarim seninle.
29 temmuz şekerimbeydağlı bat kaçtı hayatım
yazıyım 1,
1.sayfaya istersen
çicuk olunca çarpışılmıyor bide öylemiiiBi duş alsamda kendime gelsem biraz
Evi de süpürmem lazım
Alış e öğle yemeğini verdim yaa gerisi kolay
Bu çocuğa yemek yedirmek cok zor
Herif carpisamiyoruz diye isyan ediyooo
ALLAH tamamına erdirsin canım hep böyle güzel devam etsin inşaallah...Canlarim alinti yapamadim ben yeni tasindim biliyosunuz tasindigim bolgede altyapi sorunu varmis internet hizmeti alamiyorum telekoma gitmem gerekiyor net benim ustume o yuzden salladim buara boyle islerle ugrasmiyim dedim babam geldi onlarda antalyaya tasiniyor suan bende kaliyorlar o yuzden cok girip yazma sansim olmuyor telefondan zor oluyor internet isini cozunce daha sık gelirim insallah..bugun degerim ikiye katlamis doktor igne baslatti insallah Rabbim kucagima almayi nasip eder bu sefer.carsamba ultrasonvvar.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah...umudum sen ne kullaniyosun igne ilac mutasyon neydi benim mthrf 677 heterezigot 0, 4 cleksan verdi gunde 1 elevit birde vajinadan jel..
hee kocam beni kandırıp tohum attı...Nereye gittin kadın? Mesajda yaziyordun arada...Bugün sevinç yazmadı pek dimi..kesin Miraç efendi ile uğraşıyordur...
Beydağli çalışmalara başlamıştır
çok sewindim canım gözünaydın...RABBİM tamamına erdirsin inşaallah..Merhaba kizlar ben bambaska alemlerdeyken bana cok uzak derkenRabbimin mucizesine tanik oldum sukurler olsun dun hamile oldugumu ogrendim...Rabbim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin insallah...yarin doktora randevum var ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...
heç durmadı zaten merak etme,hayırlısı artık...Beni mahvediyordu sersemliyordim 200 mg benimki sabah aksam offf
Abboowwwww atsin atsin hac durmasin
Kiz buralarda yaniyor memleket yaniyor bacimmm
ayyy yemeyen cocuk cok zorrr
Bizde korkudan carpisamiyorduk
Simdide miractan firsat kalirsa
ben begendim cnm
hani buluşacaktınız siz,nazoda mı gelmiyor uzun zamandır..nazodan ses çıkmıyor korkuyorum
bende dün yapmıştım ellerine sağlık..Patlican tava yaptim pilavda var
Patlicanin içine patates koydum ezip yoğurda katip miraca yedirecem
aleyküm selam,sende selam söyle...ah o sıkıntılar RABBİM feraha çıkarır inşaallah...Pasagulun slm var PC bozulmuş bu ara maddi sikinti yasiyorlarmis o yüzden canim çok sikkin
bendeeeeee..
Yoneticilerrrrristiyorum
ver bari yiyek....Patlamış Mısır yiyen varmı?
Inşallah bu sefer alırsın minnosunu kucağına. Pozitif düşün hep..Canlarim alinti yapamadim ben yeni tasindim biliyosunuz tasindigim bolgede altyapi sorunu varmis internet hizmeti alamiyorum telekoma gitmem gerekiyor net benim ustume o yuzden salladim buara boyle islerle ugrasmiyim dedim babam geldi onlarda antalyaya tasiniyor suan bende kaliyorlar o yuzden cok girip yazma sansim olmuyor telefondan zor oluyor internet isini cozunce daha sık gelirim insallah..bugun degerim ikiye katlamis doktor igne baslatti insallah Rabbim kucagima almayi nasip eder bu sefer.carsamba ultrasonvvar.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah...umudum sen ne kullaniyosun igne ilac mutasyon neydi benim mthrf 677 heterezigot 0, 4 cleksan verdi gunde 1 elevit birde vajinadan jel..
Öyle ama cocuk olmayınca da olmuyor işteçicuklu olunca böyle oluyor işte insan,çicuksuz dahamı iyiki pöfff...
alışmam biraz zor olacak...
önemi değil
kız iyiki şakaymışş
sağol arkadaşım
29 temmuz şekerim
çicuk olunca çarpışılmıyor bide öylemiii
Amma hızlıymis kız senin herifdeALLAH tamamına erdirsin canım hep böyle güzel devam etsin inşaallah...
hee kocam beni kandırıp tohum attı...
çok sewindim canım gözünaydın...RABBİM tamamına erdirsin inşaallah..
heç durmadı zaten merak etme,hayırlısı artık...
hani buluşacaktınız siz,nazoda mı gelmiyor uzun zamandır..
bende dün yapmıştım ellerine sağlık..
aleyküm selam,sende selam söyle...ah o sıkıntılar RABBİM feraha çıkarır inşaallah...
bendeeeeee..
ver bari yiyek....
Duman hayırlı olsun daha yeni öğrendim hamile olduğunu Tebrikler sağlıkla al kucağına inşallah. Seninle ilk hamileligimizde 12 hafta fark vardı. Malum amh zedeler olarak bende hamileyim ama bu süpriz oldu. Hiç dusunmuyordum. Küçük cocukla hamilelik zor Allah yardımcımız olsun.Selam kızlar yine upuzuuuun zamandır yoktum , ben şimdiden kendimden geçtim :) hamilelik ve küçük çocuk birde iş hayatı olunca çok zorluyor beni , dinlenemiyorım sürekli belim ağrıyo beslenmeme dikkat edemiyorum kızıma yetişemiyorum inş doğumdan sonra dizene girerim. Sizler nasılsınız hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim. Beydağlı canım seni çık merak ediyorum bir türlü arayamadım ameliyattan sonra gelişmeler nasıl ?
Hayırlı olsun arkadaşımDuman hayırlı olsun daha yeni öğrendim hamile olduğunu Tebrikler sağlıkla al kucağına inşallah. Seninle ilk hamileligimizde 12 hafta fark vardı. Malum amh zedeler olarak bende hamileyim ama bu süpriz oldu. Hiç dusunmuyordum. Küçük cocukla hamilelik zor Allah yardımcımız olsun.
msj attım tostirik cvp yokAra bir zahmet
Kiskancccccccc
canım ya çokmu kotu durumlarıPasagulun slm var PC bozulmuş bu ara maddi sikinti yasiyorlarmis o yüzden canim çok sikkin
daha çok istersin.
Yoneticilerrrrristiyorum
Ne istiyorsun yöneticilerden anlamadım?
kaldıysa yirük.Patlamış Mısır yiyen varmı?
29 temmuz sat oluyo kuşum.çicuklu olunca böyle oluyor işte insan,çicuksuz dahamı iyiki pöfff...
29 temmuz şekerim
hani buluşacaktınız siz,nazoda mı gelmiyor uzun zamandır..biz görüşecektik ama araya ramazan girdi.kaldı.
nazodanda cvp gelmedi
çok uzun değil sanırım ama Bi süredir haber alınamıyor
msj attım tostirik cvp yokAra bir zahmet
Kiskancccccccc
canım ya çokmu kotu durumlarıPasagulun slm var PC bozulmuş bu ara maddi sikinti yasiyorlarmis o yüzden canim çok sikkin
daha çok istersin.
Yoneticilerrrrristiyorum
Ne istiyorsun yöneticilerden anlamadım?
kaldıysa yirük.Patlamış Mısır yiyen varmı?
29 temmuz sat oluyo kuşum.çicuklu olunca böyle oluyor işte insan,çicuksuz dahamı iyiki pöfff...
29 temmuz şekerim
hani buluşacaktınız siz,nazoda mı gelmiyor uzun zamandır..biz görüşecektik ama araya ramazan girdi.kaldı.
nazodanda cvp gelmedi
çok uzun değil sanırım ama Bi süredir haber alınamıyor
erkencisin ohh yat bakalım.Ben uyumaya giderrrrrrrrrr
Amin inşallah. Dumanda da yumurtalık rezervinde azalma vardı bir nevi erken menapoz. Benim yaşım 38 ama duman daha 30 bile yoktur ondan dedim. Sizin varmı bebeginiz bilmiyorum ama yoksada tez zamanda olur inşallahHayırlı olsun arkadaşım
Amh zedeler demişsin. Merak ettim bende ne demek diye.
Duman pıhtılaşma sorunu vardı diye biliyordum..
Buarada Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini.
Evet duman bahsetmişti menopoz tehlikesinin olduğunu...Smi
Amin inşallah. Dumanda da yumurtalık rezervinde azalma vardı bir nevi erken menapoz. Benim yaşım 38 ama duman daha 30 bile yoktur ondan dedim. Sizin varmı bebeginiz bilmiyorum ama yoksada tez zamanda olur inşallah
Sanada Günaydın kadıngunaydın hatuncanlar,
hava serinledi accık şükür ohh.
adana yı etkiledimi acaba bu serinlik
Progestanda alıyorum ya saat 10 u zor ediyorummsj attım tostirik cvp yok
tüylü karı seni
canım ya çokmu kotu durumları
ne iş yapıyor kocası acaba.
Allah başka dert vermesin
daha çok istersin.
bizim dil çıkaran smileyde yok pehh:KK63:
ay bu hatun da hiç bişi anlamamış
kaldıysa yirük.
ege çok sever
29 temmuz sat oluyo kuşum.
bat kaç şişko.
sen bu işleri hesap etmeyeli
batla satı birbirine karıştırmışın kıyamam...........
--------------
çocuk olmayınca daha iyi
diyemem..
her ikisini de iyi yönleri var..
ama en iyisi komşu çocuğu
yorulunca sıkılınca geri veryosun.
yada yanında yardımcı olan biri olacak .
bunaldığında herdaim destek verecek.
bak o zaman çocuk olması çok çok iyi
erkencisin ohh yat bakalım.
bizim burds sabaktan beri sular kesik.
eğer gelirse bulaşıkları halletmeyi bekliuom
Cnm o yemeğin içine patatesi koydum bütün vitamini akdi onu ezdim ama sadece iki kasik yediYedimI kız Miraç efendi?
Patlıcanlı olan herseyi yerim
Ama küçük bebeklere çok ağır bir sebzeymis diye duymuştum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?