sanmamBu miraç dismi cikaracak nedirrrrr
he işlerimi yetiştirip. Uyumaya vakit buldum diye kıskandın he miYok canim dinleniyorum böyle
Ben uykuya dalamiyom hemen öyle
Pirinci ıslattin yemek hazır öylemisen ancak totonu büyüt
niye sanmıyon...cicuk dis çıkartıyo iste. Bu demek degilki dis hemen çıkacak. O yerini yapıyo. HUZURSUZluk yaratıyo cicukda. Alis 6 ay çekti dis sıkıntısıni. 6 ay sonra disi patladı sonunda. Ama hala devam ediyo.[
sanmam
he işlerimi yetiştirip. Uyumaya vakit buldum diye kıskandın he mi
için gitti
Cnm çok sevindim senin adına, Allah'a şükür biz 1 taneyi bulmak için çok uğraştık ama 2. Ler şuan yolda , bizim gibi olan diğer arkadaşlarımız da inş bebeklerine kavuşur.. Hamilelik çok zor özellikle küçük bebekle ama eski günleri hatırlayınca şikayet ettiğim için kızıyorum .. İnş sağ salim kurtuluruzDuman hayırlı olsun daha yeni öğrendim hamile olduğunu Tebrikler sağlıkla al kucağına inşallah. Seninle ilk hamileligimizde 12 hafta fark vardı. Malum amh zedeler olarak bende hamileyim ama bu süpriz oldu. Hiç dusunmuyordum. Küçük cocukla hamilelik zor Allah yardımcımız olsun.
saol canım Allah yardımcın olsun ilkindede iğne yapıyordun. neyse senin çoğu gitmiş azı kalmış artık.Cnm çok sevindim senin adına, Allah'a şükür biz 1 taneyi bulmak için çok uğraştık ama 2. Ler şuan yolda , bizim gibi olan diğer arkadaşlarımız da inş bebeklerine kavuşur.. Hamilelik çok zor özellikle küçük bebekle ama eski günleri hatırlayınca şikayet ettiğim için kızıyorum .. İnş sağ salim kurtuluruz
Heeee burnumuzdan getiriyiBazı çocuklar hafif atlatiyor diş dönemini
Bazısı da bizim oğlan gibi annesinin babasının burnundan getiriyor.
arkadas 9 ay boyadi bisede olmadiDuşumu aldım.
AliŞ uyuyor
Birazdan uyanır
O zaman ancak fön makinesini acabilirim saçma fön cekicem
Çok beyazlarim çıktı
Kızlar aranızda saçını hamileyken boyatan varmı ben Alis de boyatmamistim.
Şimdi boyatmak istiyorum ama korkuyorum. Böylede beyazlarla çok bakımsız gözüküyorum
12 hafta cnm karnim cok gergindi vuramadim daha fazla keske vurabilseydim kol bacak cok zorSevincimmmm
iğneyI kaçıncı haftana kadar karından vurmustun?
Alis deyken 10 . Haftaya gelmeden bacakdan vurmaya başlamıştım. Şimdi hala karından vuruyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Cnm face acikSevinç paşam faceyi kapattımı ? Çokmu zordaymış
yüzü gülmedi bi kızın Allah yardımcısı
olsun
Anladım canim. Bende göbekden yapıyorum ama sanki keseye geliçekmiş gibi hissediyorum korka korka yapıyorumDerin-35 yeni nickin hayırlı olsun Cnm :) amh ı sormuşsun yumurta rezervi oluyo, pıhtılaşma harici birde öyle bir sorunum var malesef. Bu arada bende hala göbekten vuruyorum iğneyi 25 im , son zamana gelince kola geçerim bacak çok korkutuyor beni
9 ay boyamis demek..Heeee burnumuzdan getiriyi
arkadas 9 ay boyadi bisede olmadi
12 hafta cnm karnim cok gergindi vuramadim daha fazla keske vurabilseydim kol bacak cok zor
Cnm face acik
ben beğendim msjlarınıKızlar admin bana "beğeni prensesi"ödülü vermiş.
Yani bu kadar beğenilen biriymisim...
vay beeeeee
gunaydın hayatım.Herkese Günaydın
arkadas 9 ay boyadi bisede olmadiHeeee burnumuzdan getiriyi
arkadas 9 ay boyadi bisede olmadi
12 hafta cnm karnim cok gergindi vuramadim daha fazla keske vurabilseydim kol bacak cok zor
Cnm face acik
Zaten sen ya da sevinç beğeneçek başka doğru düzgün giren yok kiben beğendim msjlarını
ondan vermişlerdir
Tahmin ettim totonu büyüte büyüte ne ölcak senin sonun merak ediyom doğrusu. Bu kadar koca totoluyu herif napsingunaydın hayatım.
biz bugün geç kalktık
9da
Ufffffff böyle şapşal sapsal dolaşmak istemiyomm... zaten kilo alıyos bi de saçlar da beyaz olunca herifin karisimiyim anasimiyim karıştırırlar walla abowwwwwwarkadas 9 ay boyadi bisede olmadi
diyo safşar kadın.
görünüşte bişi olmaz zaten.
kimyasal giriyor vücuda.
gozlegorulmeyen zarar veriyo.
heralde bebeğin de rengi değişmicekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?