Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aynennnn nolacak boyle bilemiyorum

Kizzzzzz bu kizzz ben demistimmm

evet Canim sen demiştin.
Bende kız olduğunu duyunca cok heyecanlandim.
Sanki ilk çocuğum olacakmış gibi.
Allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağıma almayi nasip etsin inşallah.

Eşim erkek hastası o yüzden

Evet canim insallah sağlıkli doğsunda inşallah.
Iyi ki gitmisim doktora
Gitti paralar ama bebisimi gördüm en azından. Ozeller burda çok pahalı malesef. Şu siralardada durumlar pek iyi değil ama. Dayanamadım ne yapayım

Unuttuk galiba

camdan sofra bezi silkeliyordum ki
egenin kakasının bulaştığı ıslak mendil kaynoşun camının onune duştu

kızlar doktor bize korunmayı bırakın dedi ama folik asit vermedi,içimyorum yani acabab alıp içsemmi ki

yada içmeyeyim benim çicuk akıllı olsun
Heee içme bakalım
kız folik asit e hemen başla
Aspirini bilmiyorum ben kullandim ama erken biraktim
ama folik asit hemen başla.
Hayırlı olsun

Cnm rizkiyla gelir insallah bebeginiz
camdan sofra bezi silkeliyordum ki
egenin kakasının bulaştığı ıslak mendil kaynoşun camının onune duştu
Ayyyy bu igrenc birsey o kakali bez sofrada ne geziyordu alt acma yerinemi kullaniyon iyyyyy

Pasakli gelin derse sana görürsun
yokkız bişi demiyolar
ben hep silkeliyom.
bazen oluyo boyle camlarının onune doluyo herşey

kızlar doktor bize korunmayı bırakın dedi ama folik asit vermedi,içimyorum yani acabab alıp içsemmi ki

yada içmeyeyim benim çicuk akıllı olsun

belli zaten pahalı olduğu hemen havasını atmışın.
özele gittim diye

Canlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla

Canimm gozunaydin kiz cocuku haa ananem kiz olsun tavuk bokundan olsun detdi rahmetli darisi basima bende bebisimi gorurum insallah Allah im banada nasip et nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…