Iyi biraz dinlen canim.Kocis geldi miraci aldi bende bir nefes aldim çok şükür
Inşallah canim darısı senin başınaCanimm gozunaydin kiz cocuku haa ananem kiz olsun tavuk bokundan olsun detdi rahmetlidarisi basima bende bebisimi gorurum insallah Allah im banada nasip et nolurr
Canim cok geçmiş olsun.Canlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla
Tövbe estagfiryokkız bişi demiyolar
ben hep silkeliyom.
bazen oluyo boyle camlarının onune doluyo herşey
belli zaten pahalı olduğu hemen havasını atmışın.
özele gittim diye
ecik ne kiEciiiikkk
yokkız bişi demiyolar
ben hep silkeliyom.
bazen oluyo boyle camlarının onune doluyo herşey
belli zaten pahalı olduğu hemen havasını atmışın.
özele gittim diye
Cnm cok gecmis olsunCanlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla
cok iyi geldi valla saolsun askimm benimIyi biraz dinlen canim.
Eciiiikkkkk yaparlar ya bebislereecik ne ki
Offffg ne sinir bozucu biryerimi agriyorkiay bugün oğlan hiç uyumadı
hayla geziyo.
uyutmaya çalışıyorum poff
kara cahalecik ne ki
diş mi çıkartıyor? Kaç dişi var egeninay bugün oğlan hiç uyumadı
hayla geziyo.
uyutmaya çalışıyorum poff
adamı mukafatlandirirsin işte sende
Cnm cok gecmis olsun
cok iyi geldi valla saolsun askimm benim
Eciiiikkkkk yaparlar ya bebislere
Offffg ne sinir bozucu biryerimi agriyorki
hala emiyomu kız bu tosuncuk? Maşallah. Sütün yetiyomu?Bizide kocis gezmelere götürdü market yaptik tekzene gittik miraç etrafi seyretti finalde uykusu gelmiş emdi uyudu
yokkız şükür Bi yeri ağrımıyo.
Cnm cok gecmis olsun
cok iyi geldi valla saolsun askimm benim
Eciiiikkkkk yaparlar ya bebislere
Offffg ne sinir bozucu biryerimi agriyorki
el oğlu canim benim normaldiryokkız şükür Bi yeri ağrımıyo.
diyom ya uyutmakta zorlanıyom diye
bizim oğlanı uyutma yöntemi yok
bugün yine öğle uykusuna yatmadığı günlerden biriydi .
şu saate kadar hiç dinlenmeden it gibi ayaktaydım.
yorunluktan başım fır fır.
ama yinede yaranamıyosun elin oğluna
en küçük bişey yapmasan
onun gözünde hiç bişey yapmamış gibisin.
bazen oluyo sen ne yapıyosunki
diyo ya şartellerim atıyo
elin oğlu işte ne olcak
Canim anlaşılan senin sinirlerin bayagi bozulmuş.bazen diyorumki ben bu kadar kotu Bi insanmıydımki böyle şeyler hakediyorum.
börulcemi düşünüyorum,
hantal şişko saçaklı ağzı kokan dişleri sapsarı, kafasız, Allahtan Kitaptan haberi olmayan, tam bir mal kendisi.
ama kocası 2işte birden çalışıyo
montofon karısına gül gibi bakıyo
eşya üstüne eşya alıyo
gezdiriyo yediriyo,
üstüne üstlük börülcem anası ve babası ile dipdibe yaşıyor.
ne kadar büyük bir şans.
bu ne büyük şanss
insan daha ne isterki.
sonrada diyorumki; bu dünya imtihan dünyası,
hak eden hak ettiği gibi yaşasaydı imtihan olmazdıki.
o zaman ahiret olmazdı.
çünkü herkes hak ettiğini orda bulacak
bu dünya adaletsiz dunya
ş..refsizlerin dunyası
olsun. Icin rahatlamıstir birazoof of dertlendim gece gece
çok mu ağır yazmışım uleyn
yok be tam oturmuş yerine sozlerim
canim yaaaa. Bozma moralini. Senin en büyük şansızlihin onlarla dip dibe oturman. Kocan o yüzden sen tam.anlamiyla dinlemiyor. Ben kendi esimden biliyorum onlar burda olmayınca türkiyeye gidince bizim herif o kadar ilgili. O.kadar sevecen. Ama onlatLR burda olunca daha farklıydı şimdi ise eskisi kadar değil düzeliyor yavaş yavaş yavaş ama çok yavaş mesela onun bu duruma gelmesi 10 yılıma mal olduevet bu dunya malların dunyası ama insan yinede içerleniyo
bazen oluyo sinirden çatlıyasım geliyo öyle haketmediği hayatı yaşayanları görünce.
ama sonra geçiyo sinirim
çünkü inandığım şeyler var
umudumu kesmediğim Biri var
onlar bana güç veriyo
dunyalık şeylerin boş olduğunu hatırlatıyo
Benim öyle olmadı ama öyle olup doğuran kadınlar var duydum. . Zaten rahim sağlam ve hazır olunca tutar yoksa tutmaz zaten. Artı hemen hamile kalacaksın diye bir garanti yok belki 2 ayını alacak. O yüzden denemek istiyorsan ve hazır hissediyorsan deneyin. Bu arada geçmiş olsun düşuk için. Nedenini söyledimI doktorunmerhabalar kızlar ben de bebeim olsun istiyorum haziranda korunmayı bırakmıştım temmuzda hamile kaldım ama 10 ağustosta bebeğim düştüşimdi adet olmayı bekliyorum ve daha sonrasında korunmak istemiyorum ama doktor 1 veya 2 ay korun dedi rahim temiz yumurtalıklar temiz psikolojik olarak da kendimi hazır hissediyorum aranızda düşük yapıp beklemeden hamile kalan ve doğumunu yapan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?