daha iyi olmana sevindim canim.Erkenden kalktik kahvalti yaptik foruma bakayim dedim canlarim nasilsiniz ben dun ilk igneden sonra epey rahatladim bugun 2. Ci vurulacak sifa olsun insallah karnimdanda vurdum daha keseyi gorduk ama gobekten popodan delik desik olmus durumdayim igneden tirsan ben suuan igneleri dusunemiyorum bile biran once iyilesip bebegiminde iyi olmasini istiyorum gecen hamileligimde hersey cok iyi baslamisti kotu bitti simdiyse hersey cok hizli ve stresli basladi Rabbim sonunu hayirla getirsin insallah...
teşekkür ederim sağol.. kendimi hazır hissediyorum evet bir ay bile bana o duyguya alışmama yetmiş meğer unutmak istemiyorum.. düşüğümün belli bi nedeni yok doktor muhtemelen bi özür vardı sağlıklı olsa ne yaparsan yap tutunurdu dedi ve de durması gereken yerden biraz asağıda tutunmuş rahimde bunları sölediBenim öyle olmadı ama öyle olup doğuran kadınlar var duydum. . Zaten rahim sağlam ve hazır olunca tutar yoksa tutmaz zaten. Artı hemen hamile kalacaksın diye bir garanti yok belki 2 ayını alacak. O yüzden denemek istiyorsan ve hazır hissediyorsan deneyin. Bu arada geçmiş olsun düşuk için. Nedenini söyledimI doktorun
Bende dusukler yasadim nedeni pihtilasmaydi o açıdan sordumteşekkür ederim sağol.. kendimi hazır hissediyorum evet bir ay bile bana o duyguya alışmama yetmiş meğer unutmak istemiyorum.. düşüğümün belli bi nedeni yok doktor muhtemelen bi özür vardı sağlıklı olsa ne yaparsan yap tutunurdu dedi ve de durması gereken yerden biraz asağıda tutunmuş rahimde bunları söledi
allahtan öyle bişi sölemedi doktorBende dusukler yasadim nedeni pihtilasmaydi o açıdan sordum
Oh.ne.güzel. eline sağlık canimİyi geceler kızlar bugün bagdaydim kislik hazirliga basladim domates konservesiyle çok Yoruldum yarin geçmişe bakarim iyi geceler
amin canm amin:)Allahtan canim soylememis :)
Allahım Dermansız dert vermesin kimseye
çok geçmiş olsun bafs cum hayatım.Canlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla
ecük:KK63:
Cnm cok gecmis olsun
cok iyi geldi valla saolsun askimm benim
Eciiiikkkkk yaparlar ya bebislere
Offffg ne sinir bozucu biryerimi agriyorki
gezgüçlerBizide kocis gezmelere götürdü market yaptik tekzene gittik miraç etrafi seyretti finalde uykusu gelmiş emdi uyudu
kız sevinç gine totoştan kelime uydurmuşkara cahal
diş mi çıkartıyor? Kaç dişi var egenin
hala emiyomu kız bu tosuncuk? Maşallah. Sütün yetiyomu?
Tosun yaaa bu Miraç...
Şımarık şey aynı benim oğlan gibi
Tatlı ve şımarık
Yerim onu ben
Tatlı sosis
Bitter cikolatam benim.
Tombis no olacak.
doğduğudur ya ailesinin yanında olmasıylada alakalıdır evetel oğlu canim benim normaldir
Şansın olacak bu dünyada
Canim anlaşılan senin sinirlerin bayagi bozulmuş.
Ama şunu unutma ki börülcene iyi davranıyorsa ailesi yakınında olduğu içindir. Benim börülcelerde kendileri bişeye benzemiyor kocalari çok iyi ve yakışıklı
Borulcelerin dağ gibi ailesi yanında olduğu için görsen adamlar ağzının içine bakıyorlar onların. Çünkü kızlar güçlü gözüküyor aile yanında olunca. Daha börülcelerim pas vermiyor eşlerine. Ne bi güler yüz ne bişey görsen. O adamlarda bunların ağzının içine bakıyor resmen. Normalde de Erkekler de biraz tirsiyor biraz çekiniyor eşlerinin ailesine yakın olununca. Şimdi o adamın ailesine yakın otursalardi o adam öyle olmazdı bundan emin ol.
Benim eeşimde aynı.
Ailesi burda
benim ailem Türkiye'de.
Adam o yüzden bana çok.çektirdi. zamaninda. Son 2-3 yıldır hersey biraz daha farklı çünkü pencelerimi gösterdim
artık yoruldum da zaten tartismakdan.
Çünkü ona laf anlatmanın ne kadar boş olduğunu düşünüyorum.
olsun. Icin rahatlamıstir biraz
canim yaaaa. Bozma moralini. Senin en büyük şansızlihin onlarla dip dibe oturman. Kocan o yüzden sen tam.anlamiyla dinlemiyor. Ben kendi esimden biliyorum onlar burda olmayınca türkiyeye gidince bizim herif o kadar ilgili. O.kadar sevecen. Ama onlatLR burda olunca daha farklıydı şimdi ise eskisi kadar değil düzeliyor yavaş yavaş yavaş ama çok yavaş mesela onun bu duruma gelmesi 10 yılıma mal oldu
herifte geç gidiyomuş kız.Anlaşılan herkes uyuyor
Bi oğlumla ben ayakdayiz.
Bende mutfagi topladım
Aksamdan yıkanan bulasiklari kaldırdım
Oğlumun kahvaltısıni verdim
Kendime de birazdan çay yapıcam.
Birde ufak peynirli bir sandviç.
Herif birazdan ise gideçek
aminnn cnm inşallahErkenden kalktik kahvalti yaptik foruma bakayim dedim canlarim nasilsiniz ben dun ilk igneden sonra epey rahatladim bugun 2. Ci vurulacak sifa olsun insallah karnimdanda vurdum daha keseyi gorduk ama gobekten popodan delik desik olmus durumdayim igneden tirsan ben suuan igneleri dusunemiyorum bile biran once iyilesip bebegiminde iyi olmasini istiyorum gecen hamileligimde hersey cok iyi baslamisti kotu bitti simdiyse hersey cok hizli ve stresli basladi Rabbim sonunu hayirla getirsin insallah...
Cnm orda yardim edenler oldu sagolsunlar eesimde miracla ilgilendiOh.ne.güzel. eline sağlık canim
çocukla çok.zor degilmi.nasıl yaptın ya.
ayrıca bu çaçaron karı
2. Hakanı emzirmemiş 2aylıkkene kesmiş memeden.
neden?
ikiz kuleleri sarkacakmışta ondan.
ay ne kadar ayıpladııııımmm
ayy
çocuğun alabileceği en mühim gıdayı kesmiş.
garibim yavrucak bari 3.hakan faydalansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?