Ohhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardizabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
Suc bende duramiyomkız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..
bu kaynanatörler illa ki gelinlere iş yaptırılar
bizimki yerinde duramaz bence çalışkan kadın
senin herif yemek yapabiliyomu?
abbbowwwwwwwwwwwwww kadına bak birde benim günahımı alıyorlar..zavallı güççük hakan oda anasını yatak odası topluyor zannediyor,hemide ne toplama,tey teyyyyyyyBizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik
ayy keşke yazmasaydım kızz yapta ye bariAşkım gittik gezdik oğlumla.
Bir iki mağazaya gidim dedim çocuğun mağazalara alerjisi var girer girmez bagiriyo apar topar geri cikiyos. Açık havada gezmeyi seviyiı..evet yağmur yoktu bugün
Ellerine sağlık geçen bende yaptım çok güzel oldu zaten yeşil fasulyeyi çok severim. Kız canim şu dediğin Yoğurtlu çorbadan istedi yarın yapım bari.
yokkkkk yokkk heç sewmem görev gibi yapmayı,görev gibi olunca dadı olmuyorKız görev gibi yapmıyon dimi şu işi
bende 20 kilo falan yapacam toplamda...Ohhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardi
Suc bende duramiyom
Yokkiz bilmezz makarnayi hasladik tereyaginda cevirmis peynirlemis getirmis baska bise bilmez perdeleri asti yoruldu lambalari sokturdum yikadim taktirdim bizim buralar yeni yerlesim yerleri karsimiz bos kirmizi toprak ucuyi
kız dikkat et grip olma zaten mevsimi yaklaşıyor..benimde burnunun içi yaniyi bogazim kasiniyi
Dondurma yedim bakakim çivi çiviyi sokecekmi daha betermi olacaz
Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.Selammm kızlar bilginize ihtiyacım var musadeniz olursa daha once konu actim kimse ilgilenmedi bende sizleri uygun buldum benim konumla azda olsa alakalı avulasyon testi yaptim ilk defa bilmiyorum cikan sonuca eminlik getiremedim foto atsam bi bakim yardim ci olursaniz sevinirim Eki Görüntüle 1231091
Aynen bende seviyom ama alis birakmiyoki uyusa belki izlerimGÜLDÜR GÜLDÜR ü izliyorum çok iyi ama yaaa
Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.
yine iyi yapıyormuş bizimkisi sadece ekmek arası hazirlayabiliyoOhhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardi
Suc bende duramiyom
Yokkiz bilmezz makarnayi hasladik tereyaginda cevirmis peynirlemis getirmis baska bise bilmez perdeleri asti yoruldu lambalari sokturdum yikadim taktirdim bizim buralar yeni yerlesim yerleri karsimiz bos kirmizi toprak ucuyi
adam çok çalışmış sörf yapmayı haketmisBizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik
Tesekkür ederim tatlım cok sagol bakalım denk getirebilmisimdir umarım bu arada testi yaptigim günlerde cok sancim oldu iliski sonrasi[/QUOTE]E="derin_35, post: 36707319, member: 293429"]Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.
Niye zormuş 3. Sınıf?Kişlik halilar yikamaya gittiydi yazliklarida herifle yikadik bir kadim alirsam kapi cam duvar kanepe sildiririm kis ev sermesine kadar idare ederokul acilmadan halledeyim de oğlan bu sene 3. Sinif isim var
yumurtladigin için hareketlenme oluyo vücutta . Vücudunu çok iyi tanayan biri anlar. Çok hafif belirtiler bunlar çünkü. Zaten yaklaşık zamanIda insan biliyor. Hele adetin düzenliyse yumurtlama gününü daha kolay biliyorsun çünkü vücudundaki belirtilerinde sinyal veriyorTesekkür ederim tatlım cok sagol bakalım denk getirebilmisimdir umarım bu arada testi yaptigim günlerde cok sancim oldu iliski sonrasi
yumurtladigin için hareketlenme oluyo vücutta . Vücudunu çok iyi tanayan biri anlar. Çok hafif belirtiler bunlar çünkü. Zaten yaklaşık zamanIda insan biliyor. Hele adetin düzenliyse yumurtlama gününü daha kolay biliyorsun çünkü vücudundaki belirtilerinde sinyal veriyor
Birde yumurtladigin zaman beyaz uzun yapışkan sıvı salar vücut. Onu gördüğün anda ilişki yaşayacaksın.
yine mi???Herif haftaya hafta sonu yok
Ondan sonrada okul acilir
Birde kisa giriste alriz bizim camlari bir gorseniz yahmur yagdi sade camur
Bende çoğu zaman aynı durumdayım...Kimse yokkendim calip kendim oynuyorum
Gidim bari
cişini bile yaptığını söylemek gibi ince bir detayı bir rapor ettiğin için benden ve ekip arkadaşlarımdan yıldızlı peki aldın. Kutluyor. Aynı şekilde ince detaylı raporlarının devamını diliyorum.zabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
Zaten o sıvı dikkat edersen hissedebilirsin ancak. Az bişey geldiği için.Inşallah tatlım o siviya rast gelmedim de cok asiri bi sancim oldum bakalim ne olcak ilk defa bu testi uyguladim bekliyorum merak icinde cok cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?