Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bata daha cok var yeni oldum bittim 1 hafta oldu test pesindeyim :)

Hee heederincim masallah heryere yetismissin yoklugumda topigi canli tutmussun aferini hakettin bu aralar sende tkb performansi goruyorum harikasin kis seni seviyom ben yaa becerikli hatunum neysem rapor verip yatiyim bugun ben yattim ve oturdum
Mangallar yapildi sohbetler edildi nihayetinde herkes evine dagildi bende dinlenicem artikin ama bu bel agrisi beni korkutuyor kizlar sali gun kontrole gidicem insallah nette ilk uc ayda hormonlar sebebiyle bel agrisi olabilir diyor bende gecenlerde ters bi hareket yapip kutletmistim artik biri sebeb oldu ya insallah bebisim iyidir onla alakali bisiy degildir off bu gebelik beni resmen pabik atak yapti

Buraya takilmak cok güzel ki insan cok rahat ediyor burada ben 23 yasinda 6 aylik evliyim erken diyceksiniz biliyorum ama elimde degil bitane olsun istiyorum sonrasi icin beklerim :)[/QUOTE]sen kendini hazır hissediyorSan erken değil. Inşallah olur
evet burası insanı rahatlatıyor

Bata daha cok var yeni oldum bittim 1 hafta oldu test pesindeyim :)
resimdeki test senin degilmuydi.

Buraya takilmak cok güzel ki insan cok rahat ediyor burada ben 23 yasinda 6 aylik evliyim erken diyceksiniz biliyorum ama elimde degil bitane olsun istiyorum sonrasi icin beklerim :)
sen kendini hazır hissediyorSan erken değil. Inşallah olur

resimdeki test senin degilmuydi.[/QUOTE]

Benim tabikide :) test yaptim durdum bide hani silik cikiyor ya bazen gebelik testi gibi hissettiyor testte bakip durdum esime iki cizgimi bu eminmisin diye sordum :) adam usandı

Teşekkür ederim hayatım Bende seni seviyom. Gel opim
admin bana mail göndermiş tkb yapmak istiyoruzr seni diye bende olmaz.dedim . Başakin makamına oturmak istemem. Ama istiyorsanız admin olurum dedim

bugün Beydağli ve sevinC'de yüksek performanslıydi. Üstelik ikiside sörf de yapmışdi hemde birsürü ev işi

bel ağrısı bende de oluyor canim
Hala var
benim hatta bugün Rahimde sancı vardı
hakkımızda hayırlısı artık.
Ama endişelenme
bel ağrısı çok normal

sen kendini hazır hissediyorSan erken değil. Inşallah olur

resimdeki test senin degilmuydi.

Benim tabikide :) test yaptim durdum bide hani silik cikiyor ya bazen gebelik testi gibi hissettiyor testte bakip durdum esime iki cizgimi bu eminmisin diye sordum :) adam usandı[/QUOTE]
Bunların dijital olanı var
o kesin gününü gösteriyor
sen yinede gün aşırı yapmaya devam et testten bi kaç gün sonrada.
Bundan bende kullanmıştım geçmişte. Dijital kadar iyi değil. Ama en azından iyi kötü bir fikir veriyor. Iki çizgi olması yeterli değil gebelik testi gibo değil yani.
İkinci çizgininde birinci kadar köyü olmasi lazim. Sende 3. En koyuydu ama bu sıraya göremiydi . Yani resimde 4. Gerçektende 3. Den bi sonraki gün yaptıysan 3. Kesin gününmus.
Yani yakalamissin demektir.
Inşallah daha ayrıntılı anlatım derken kafanı karistirmadim.

neyse ben çıkayım
allah nasip ederse yarın görüşürüz
iyi düşün bol bol dua et
Gerisini Rabbime bırak.

Benim tabikide :) test yaptim durdum bide hani silik cikiyor ya bazen gebelik testi gibi hissettiyor testte bakip durdum esime iki cizgimi bu eminmisin diye sordum :) adam usandı
Bunların dijital olanı var
o kesin gününü gösteriyor
sen yinede gün aşırı yapmaya devam et testten bi kaç gün sonrada.
Bundan bende kullanmıştım geçmişte. Dijital kadar iyi değil. Ama en azından iyi kötü bir fikir veriyor. Iki çizgi olması yeterli değil gebelik testi gibo değil yani.
İkinci çizgininde birinci kadar köyü olmasi lazim. Sende 3. En koyuydu ama bu sıraya göremiydi . Yani resimde 4. Gerçektende 3. Den bi sonraki gün yaptıysan 3. Kesin gününmus.
Yani yakalamissin demektir.
Inşallah daha ayrıntılı anlatım derken kafanı karistirmadim.

neyse ben çıkayım
allah nasip ederse yarın görüşürüz
iyi düşün bol bol dua et
Gerisini Rabbime bırak.[/QUOTE]

Yok yok net anladim siraya gore evet dogru siralama yapmışsın teşekkür ederim görüşmek üzere dualarım hepimizle sağlıcakal kalın

Gunaydin hayirli haftalar
Hayirli yeni aylar eylulede girdik
Oglan aksam erken uyuduydu bende hemen yataga girdim bir saat sonra basladi bir sag bir sol donmeye emzihi dusuyor uyaniyor sabaha kadar boyleydi bir deliksiz uyumadi 5 de kalkti simdide ayagimda salliyorum uyursa bende zibaracam civi civiyi sokmedi grip oldum

Kizlar arabayi degistirecez bu bize guccuk geliyi bir tane bulduk anlasabilirsek alacik dua edin

hayırlı olsun canım inşallah istediğiniz gibi bir araba bulursunuz

Bizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik

bak bak bak

kolay gelsin canım

geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası

bu kız sana yaradı arkadaşım,böyle şakalar yapılmazsa zaman geçmez,ben sewiyom sen yapmaya dewam et..
yavrum, domatesleri soyup yemeklik doğruyorum üzerine 2,3 yemek kaşığı zeytinyağı ve biraz tuz ekleyerek 15 ,20 dakika kaynatıyorum..kaynarken kavanozlara doldurup,üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp sıkıca kapatarak ters çeviriyorum ve sabaha kadar hiç kıpırdatmadan bekletiyorum..benimkisi böyle,bütün kış yemeklerime kullandım mis gibi oluyor..

hee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ

ellerine sağlık güle güle yiyin canım

hee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ

woooooooow

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…