Midesi bulaniyomus. Iyi gozunaydinMidem bulaniyo cok sukuryarin kontrol var Allah im insallah hersey yolundadir belim agrisini sorucam doktora derincim sen progesteron kullaniyomusun ? Bende isticem doktordan bana vermedi
Midem bulaniyo cok sukuryarin kontrol var Allah im insallah hersey yolundadir belim agrisini sorucam doktora derincim sen progesteron kullaniyomusun ? Bende isticem doktordan bana vermedi
Offff rüyamda hamileydim yine
Rabbim olmayanlara nasip eylesin
Daha iyi misin canim?Balli ihlamur iciyom
Yok onu biraktim ben o doktoruda degistirdim ya bu yeni doktorum yarin insallah gersey yolundadir da bende isticemoteki kalp atisini duyunca igne baslicez prulot mu adi bisiy dediydiGozunaydin cnm jel kullaniyordun
Lekelenmelerin varmı ki canim ?Yok onu biraktim ben o doktoruda degistirdim ya bu yeni doktorum yarin insallah gersey yolundadir da bende isticemoteki kalp atisini duyunca igne baslicez prulot mu adi bisiy dediydi
Burnumun içi yaniyor cnm yaDaha iyi misin canim?
ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruk
ilac vermezki emziriyom
Saol cnmm zaten mirac ben ve hakan hastayiz
Ellerine sağlık
Bütün kış bozulmaması için zeytinyağını mi döküyon?
sevinç iki çocuk ev işleri birde sörf bu tempoya dayanamadi. Onu dinlenmeye alicaz bi kaç gün. Tabi durdurabilirsek onu
Ohhh yap bakalım. Çalışkan hatun seni
bilmiyorumki haftada bir iki defa böyle yapıyo. Adam da çileden çıktı. Diş değil belki kulağı ağriyordur bilmiyorumki canim. Hasta olmasınlarda.
Sağol canimbenimSara saol cnm
Derin sanada geçmiş olsun dikkat et cnm
Benimde başım ağrıyor
Ağrı kesici alicam
Yoksa azar biliyom
Abboowwwww kiz Burnum iyice tikandi Nasil catliyi
Onlem amacli gebeligi desteklemek icin vericem demisti bu doktora sorucam lekelenme yok diye vermeyedebikir bi sorayim diyorum Allah im onsallah hersey yolundadirLekelenmelerin varmı ki canim ?
Aliş de hamn bende haftada bir iğnesini vuruyorlardi
Hergün de 1 tane hapini yutuyodum.
Burda igne yapmıyorlar yoksa yaptirirdim
Doğuma kadar yapmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?