Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sanada hayırlı haftalar canim
Kız. Bizim oglanda mizmiz babasını çileden çıkardı babası yatak odasını terketti gitti saLonda yatti sabahin 4 ünde. Sabah 7 de de ise gitti. Ben uyuttum oglani 5 e doğru. 8 e kadar yattı ben 7 de kalktım herif ise gidince
herif de bende zombi gibiydik

geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez

sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...

hamarat arkadaşım menim

kıyamam bi yerimi ağrıyo acaba yoksa herzamanki halimi alişin

ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruk
İlaç al canim benim yok sa daha kötü olursun. OğlanI emziriyorsan ona da gecer
ilac vermezki emziriyom
ballı limonlu ılıksu iç iyi gelecektir
canım

Saol cnmm zaten mirac ben ve hakan hastayiz

Ellerine sağlık
Bütün kış bozulmaması için zeytinyağını mi döküyon?
hee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ
sevinç iki çocuk ev işleri birde sörf bu tempoya dayanamadi. Onu dinlenmeye alicaz bi kaç gün. Tabi durdurabilirsek onu

sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...
Ohhh yap bakalım. Çalışkan hatun seni

hamarat arkadaşım menim

kıyamam bi yerimi ağrıyo acaba yoksa herzamanki halimi alişin
bilmiyorumki haftada bir iki defa böyle yapıyo. Adam da çileden çıktı. Diş değil belki kulağı ağriyordur bilmiyorumki canim. Hasta olmasınlarda.

Cildiracam yemin ederim
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok

Ne bu yaaaa

Derin milletten ne çocuklar var gece kafayi koyup zabaha kadar uyuyor bu bizimkilerin kasti bize iki adam görsün inadima aksama kadar uyur herkes her zaman öyle sanir

Cildiracam yemin ederim
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok

Ne bu yaaaa
Sevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah karşı onun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyo

Derin milletten ne çocuklar var gece kafayi koyup zabaha kadar uyuyor bu bizimkilerin kasti bize iki adam görsün inadima aksama kadar uyur herkes her zaman öyle sanir
Geçen eşimin akrabası gördü alisi hepsi diyordu ne kadar sakin sessiz bi cocuk!!!

Dedim Heeee öyle öyle

Aynen kız sevinç biz bunları yanlış mı yaptık yossam
Allahım hayırlı evlat etsin
Amin
Sevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah kakafamun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyo
Aciyim yok oynayacakmisiz
Yikadim uyuttum zorla iki dkka bende kafami koyayim bayilacam

merhaba hatunlar!!!
bizim dun iki adet düğün vardı.
oğlende birine gittik.
düğünden çıkıp eşimin dayısıgile gittik
orda yemek yedik dinlendik.
akşamda diğer düğüne gittik
eve geldiğimizde hayla kafamda düğün sesleri vardu
kafam kazan gibi oldu vallahi.
bu kadar ekşın çok geldi

geçmişe bakamadım henuz
müsait Bi ara kontrol etcem.
sevincoo çok analık he mi.
uykusuzluk hiç bişeye benzemiyo.
o tatlı uykudan beni kimse kaldıramaz ama çocuk için kalkıyosun

Ben anladım dün senin bi işler çevirdiğini zaten .
Iyi oynayıp kurtlarıni döktünmu bari?
Ben olsam yerimden kalkmazdim enerjimi ege ye saklardım
Suanda bir enkaz olarak bunları söylüyorum
Ruh Halim değişik saçma sürtük bişey anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…