sanada hayırlı haftalar canimGunaydin hayirli haftalar
Hayirli yeni aylar eylulede girdik
Oglan aksam erken uyuduydu bende hemen yataga girdim bir saat sonra basladi bir sag bir sol donmeye emzihi dusuyor uyaniyor sabaha kadar boyleydi bir deliksiz uyumadi 5 de kalktisimdide ayagimda salliyorum uyursa bende zibaracam civi civiyi sokmedi grip oldum
İlaç al canim benim yok sa daha kötü olursun. OğlanI emziriyorsan ona da gecerBasim catliyi
sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...
sanada hayırlı haftalar canim
Kız. Bizim oglanda mizmiz babasını çileden çıkardı babası yatak odasını terketti gitti saLonda yatti sabahin 4 ünde. Sabah 7 de de ise gitti. Ben uyuttum oglani 5 e doğru. 8 e kadar yattı ben 7 de kalktım herif ise gidince
herif de bende zombi gibiydik
geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez
Basim catliyi
ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruksanada hayırlı haftalar canim
Kız. Bizim oglanda mizmiz babasını çileden çıkardı babası yatak odasını terketti gitti saLonda yatti sabahin 4 ünde. Sabah 7 de de ise gitti. Ben uyuttum oglani 5 e doğru. 8 e kadar yattı ben 7 de kalktım herif ise gidince
herif de bende zombi gibiydik
geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez
ilac vermezki emziriyomİlaç al canim benim yok sa daha kötü olursun. OğlanI emziriyorsan ona da gecer
ballı limonlu ılıksu iç iyi gelecektir
canım
Ellerine sağlıkbu kız sana yaradı arkadaşım,böyle şakalar yapılmazsa zaman geçmez,ben sewiyom sen yapmaya dewam et..
yavrum, domatesleri soyup yemeklik doğruyorum üzerine 2,3 yemek kaşığı zeytinyağı ve biraz tuz ekleyerek 15 ,20 dakika kaynatıyorum..kaynarken kavanozlara doldurup,üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp sıkıca kapatarak ters çeviriyorum ve sabaha kadar hiç kıpırdatmadan bekletiyorum..benimkisi böyle,bütün kış yemeklerime kullandım mis gibi oluyor..
sevinç iki çocuk ev işleri birde sörf bu tempoya dayanamadi. Onu dinlenmeye alicaz bi kaç gün. Tabi durdurabilirsek onuhee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ
Ohhh yap bakalım. Çalışkan hatun senisağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...
bilmiyorumki haftada bir iki defa böyle yapıyo. Adam da çileden çıktı. Diş değil belki kulağı ağriyordur bilmiyorumki canim. Hasta olmasınlarda.hamarat arkadaşım menim
kıyamam bi yerimi ağrıyo acaba yoksa herzamanki halimi alişin
Aynen kız sevinç biz bunları yanlış mı yaptık yossam
ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruk
ilac vermezki emziriyom
Saol cnmm zaten mirac ben ve hakan hastayiz
Olmamis bunlar yaaa biz yaptik ama olmamisAynen kız sevinç biz bunları yanlış mı yaptık yossam
Allahım hayırlı evlat etsin
Sevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah karşı onun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyoCildiracam yemin ederim
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok
Ne bu yaaaa
Geçen eşimin akrabası gördü alisi hepsi diyordu ne kadar sakin sessiz bi cocuk!!!Derin milletten ne çocuklar var gece kafayi koyup zabaha kadar uyuyor bu bizimkilerin kasti bize iki adam görsün inadima aksama kadar uyur herkes her zaman öyle sanir
AminAynen kız sevinç biz bunları yanlış mı yaptık yossam
Allahım hayırlı evlat etsin
Aciyim yok oynayacakmisizSevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah kakafamun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyo
Kaynanam baksana o na bile bırakırım yaniiAnasina babasına yakin olanlar kiymet bilsin yanlizlik canima tak etti bir yardimcim yok ya
Bi de sıcaktan olabilirAmin
Aciyim yok oynayacakmisiz
Yikadim uyuttum zorla iki dkka bende kafami koyayim bayilacam
Ben anladım dün senin bi işler çevirdiğini zaten .merhaba hatunlar!!!
bizim dun iki adet düğün vardı.
oğlende birine gittik.
düğünden çıkıp eşimin dayısıgile gittik
orda yemek yedik dinlendik.
akşamda diğer düğüne gittik
eve geldiğimizdehayla kafamda düğün sesleri vardu
kafam kazan gibi oldu vallahi.
bu kadar ekşın çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?