1yaşından sonra zaten uykuları günlük 1e düşüyor.Boşver gece uyuyorsa önemli olan o
Hem çocuklarda büyüdükçe öğlen uykulari azaliyo çünkü büyüyor ege de büyüyor 2 yaşını geçmedi. Egeninki şuanda normal. Bacimin çocuklarda böyleydi. Büyüdükçe azaldi uykulari.
AliŞ bile bundan 3 ay öncesine kadar günde iki defa uyutuyordum. Baktım çocuk akşam uykusunu geç uyuyor ve günde 1 defa uyku artık ona aksama kadar yetiyor. Yani anlayacağın değiştiler. Mesela başka bir örnek verimm
Şimdi Miraç var ya o gün ortasında hep uyuması lazım diycekdim vazgeçtim. Miraç uyumuyorkibu örnek olmadı
Neyse sen az çok anladın ne dimek istediğimi.
bunu sevmedm benBenim kuaförüm başladı wwuuuu herkes star tv yi açsın bakem
1yaşından sonra zaten uykuları günlük 1e düşüyor.
ama ege henüz kuçuk
uykusuz dayanamıyor . 6yaşındaki Bi çocuğun bile azcık olsun öğle uykusuna ihtiyacı vardır bence.
Uykusu olduğu için herşeye ağlıyo
mızmız oluyo. Ama uyumakta istemiyor.
sallıyorum mesela tam gözleri gidiyor
hah uyuycak diyorum ki
Ege kafayı kaldırıyo hemen
uyumamak için direniyo adeta.
akşama kadar dursun diyorum ama çok zorlanıyor.
bilmiyorum nolcak böyle.
yardım istiyorum soruyorum kimse Bi çözüm sunamıyo.
demekki buyuyenece böyle olcak
hakkımzda hayırlısı, inşallah düzelir.
ay sıkıştım dur Bi tüfekhaneye gidiyim
bunu sevmedm ben
misafir ol bana nerde başlamadı Bi turlu
Basak sen birde haftanin annesini izle kanalturk 16.45 sinir bozicubunu sevmedm ben
Kocis evde acamam kumanda ondaBenim kuaförüm başladı wwuuuu herkes star tv yi açsın bakem
Onu da seviyommmmbunu sevmedm ben
Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim aminAklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri
Beydağli ve sevinç
e
he kız bende öyle dedim ama iş için mecbur gittii,gelince çalışırık artık ne yapakkız senin kocan nereye gidiyo
iki gün yok
tam yumurtlama günlerin yok oluyiii bu adamcaz.
BenCe yumurtlama günleri gönderme
sakalım yokki sözüm para etsin..
ya senin çalıştığını bilmiyolarmı,nasıl ilgileneceksin bari yatılı kalmasalar tövbeeeeaynen canım gelmeyin diyemiyosun üstelik gelen görümcemdi ve gece yatısına da kaldı ooof oooof inşallah bugün gider geldimi bi kaç gün postu bize seriyo
kıyamam yaaa kabızlık zordur tabi rezene çayı içirseydin azıcık belki faydası olurdu
sende hep şikayetçisin egecikten aaaa olmazki annesi o daha çocuk çocuk
ahhhhhMelegimi birazdan ayiracaklar benden bombos uyanacagim asil veda bugun hoscakal annecim
banadaaaaaO da baksin canim
Banada bakmayan kalmamıştı
doktor yani
sen kendine bak SAFTİRİKŞARoleyy sende saf çıktın
ben saflarıda çok seviyorum
ayyy çok ama çok sewindim saracımben doktora gidiyorum kızlar bi ön görüşme yapacam bakalım yeni tüp bebek tedavisine bu aymı yoksa önümüzdeki aymı başalayacaz inşallah bir sorun çıkmazda tedaviye başlar bebeğime kavuşurum
ben yoktum...kimse beni sormamis
walla bende ,öyleydim girip birşey yazasım gelmediAklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri
ben mirak ediyommBaşak
Kız bu bizim nazo nerde
Çoktandır yok
Hiç mi merak etmiyon
onuda kaç kez sordum ondanda haber yok,siz facede görüşmüyormusunuzPaşam da yok
amin canım...Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin
bende doktora gitmeyi helede o çatal denilen zıkkıma çıkmayı hiç sevmiyorum ama,kaç kez çıktığımı hatırlamıyorum bile..Bende öyle düşünüyorum da kadın doktora zor gözüküyom erkeğe nasıl gözükürüm bilmem... ruhum rahibe.. Bayıltmaları falan lazım heralde
böyle hissetmen de güzel cnmEve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin
haftanın annesi neymş kuşumbenim kocis girmiştir belki
Ya da aliş
[/QUOTE ]aliştir o aliş
inşallah cnm ya göreceksin elbet.Ahhh ahh bizde görecekmiyiz bu günleri
Tüfekhane
ama senin çocuk böyle olmasın uyuyan çocuk olsun
sen gitmezmsn tufekhaneye
aynen ya bazen çok gıcık olsamda eğleniyorum onu izlerken.Ona bakıyordum bende evet karı koca kavga edip duruyordu habire
en çokta salyayla sümüğe bayılmıştım
(yani safiyeyle faike).
yemekten sonra safiye masadan kalkıp koltuğa yatmıştı .
Basak sen birde haftanin annesini izle kanalturk 16.45 sinir bozicu
Bu arada egecik uyumuyormu gunduz
Ayyyy canim benim çok sevindimEve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin
Yumoş gününü kacirirsan istersen günde 10 defa çalış bu ay yanar. Mühim olan o iki gün Yumoş günleri. Gerçi herseyin hayırlısı olsun tabii. Olacağı varsada olur zatiiii
he kız bende öyle dedim ama iş için mecbur gittii,gelince çalışırık artık ne yapak
ya senin çalıştığını bilmiyolarmı,nasıl ilgileneceksin bari yatılı kalmasalar tövbeeee
ahhhhhcanım benim inşaallah daha hayırlısı bulacak senii..
banadaaaaa
sen kendine bak SAFTİRİKŞAR
ayyy çok ama çok sewindim saracıminşaallah tez zamanda gelir bebeğin inşaaallah
ben yoktum...
nerdesin kaynoştamı,ewdemi
walla bende ,öyleydim girip birşey yazasım gelmedi
ben mirak ediyomm
onuda kaç kez sordum ondanda haber yok,siz facede görüşmüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?