Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

1yaşından sonra zaten uykuları günlük 1e düşüyor.
ama ege henüz kuçuk
uykusuz dayanamıyor . 6yaşındaki Bi çocuğun bile azcık olsun öğle uykusuna ihtiyacı vardır bence.
Uykusu olduğu için herşeye ağlıyo
mızmız oluyo. Ama uyumakta istemiyor.
sallıyorum mesela tam gözleri gidiyor
hah uyuycak diyorum ki
Ege kafayı kaldırıyo hemen
uyumamak için direniyo adeta.
akşama kadar dursun diyorum ama çok zorlanıyor.

bilmiyorum nolcak böyle.
yardım istiyorum soruyorum kimse Bi çözüm sunamıyo.
demekki buyuyenece böyle olcak
hakkımzda hayırlısı, inşallah düzelir.

ay sıkıştım dur Bi tüfekhaneye gidiyim

Ahhh ahh bizde görecekmiyiz bu günleri
Tüfekhane

Aklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri
Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin

Beydağli ve sevinç
e

kız senin kocan nereye gidiyo
iki gün yok
tam yumurtlama günlerin yok oluyiii bu adamcaz.
BenCe yumurtlama günleri gönderme

sakalım yokki sözüm para etsin..
he kız bende öyle dedim ama iş için mecbur gittii,gelince çalışırık artık ne yapak
ya senin çalıştığını bilmiyolarmı,nasıl ilgileneceksin bari yatılı kalmasalar tövbeeee

Melegimi birazdan ayiracaklar benden bombos uyanacagim asil veda bugun hoscakal annecim
ahhhhhcanım benim inşaallah daha hayırlısı bulacak senii..
O da baksin canim
Banada bakmayan kalmamıştı
doktor yani
banadaaaaa
oleyy sende saf çıktın
ben saflarıda çok seviyorum
sen kendine bak SAFTİRİKŞAR
ben doktora gidiyorum kızlar bi ön görüşme yapacam bakalım yeni tüp bebek tedavisine bu aymı yoksa önümüzdeki aymı başalayacaz inşallah bir sorun çıkmazda tedaviye başlar bebeğime kavuşurum
ayyy çok ama çok sewindim saracıminşaallah tez zamanda gelir bebeğin inşaaallah
kimse beni sormamis
ben yoktum...
nerdesin kaynoştamı,ewdemi
Aklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri
walla bende ,öyleydim girip birşey yazasım gelmedi
Başak
Kız bu bizim nazo nerde
Çoktandır yok
Hiç mi merak etmiyon
ben mirak ediyomm
onuda kaç kez sordum ondanda haber yok,siz facede görüşmüyormusunuz

amin canım...

böyle düşünmene çok sewindim,bencede hemen toparlanıp önüne bakmalısın

Bende öyle düşünüyorum da kadın doktora zor gözüküyom erkeğe nasıl gözükürüm bilmem... ruhum rahibe.. Bayıltmaları falan lazım heralde
bende doktora gitmeyi helede o çatal denilen zıkkıma çıkmayı hiç sevmiyorum ama,kaç kez çıktığımı hatırlamıyorum bile..

hem eşim hem ben hep kadın doktor istedik,bende çok rahatsız oluyorum ama hepte erkek doktor oldu maalesef mecburiyetten..ne yapalım artık dertlerimize çare olsunlarda...

sende öyle yap,sık dişinii bitir işinii yavrumm

SARA ne oldu canım merak ettim doktorla görüştünmü,inşaallah güzel şeyler söylemiştir

böyle hissetmen de güzel cnm
Rabbim güç versin, dedğin gibi inşallah çok beklemeden ikinci evladını kucağına alırsın.
bizimle burda yola devam.
çok geçmş olsun

haftanın annesi neymş kuşum
hiç gormemişim.

Son düzenleme:
Ayyyy canim benim çok sevindim
böyle düşünmek bile büyük bir başarı
sanada bu yakışır
herseye rağmen ayakta ve güçlü olmak.
Aminn inşallah.
Bencede ara verme sakin hemen başla.
Eskiler düşügün ayağı kolu içerde kalır derler yani düşükden sonra hemen dene. Tabi doktoruna danis.
Ben düşüklerimden birinden sonra hemen hamile kalmıştım o da o ay sadece 1 defa ilişki olmuştu. Şans işte. Gerçi o da kimyasaldı. Ama çok insan var yani sağlıklı gebelik tutturdu.
Yumoş gününü kacirirsan istersen günde 10 defa çalış bu ay yanar. Mühim olan o iki gün Yumoş günleri. Gerçi herseyin hayırlısı olsun tabii. Olacağı varsada olur zatiiii

Benim face giremiyom
Şifre unuttum
Yeni bitane acacam sadece buraya özel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…