Kolay değil bir çoğumuz yaşadık aynı duyguları.Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bizim bir buçuk yıl olmayınca doktora gittim. Meğer eşimde morfoloji sorunu varmış. Aşılama olacak bir ay sonra. Çok sıkılıyorum, üzülüyorum ve biraz da kıskanıyorum galiba etrafımda olan arkadaşlarımı gördükçe. Siz bu duygularla nasıl baş ediyorsunuz?
Buradaki herkesin oldu öyleyse? Grup ismi mi eski kalmış. İnşallah, amin duana.Kolay değil bir çoğumuz yaşadık aynı duyguları.
Dua ile Allaha sığındık. Çünkü başka bişey elimizden gelmedi. Zamanı gelince oluyor. Seninde olacak. Inşallah.
Herkesin değil ama Allahın izniyle herkesin olacak inşallah.Buradaki herkesin oldu öyleyse? Grup ismi mi eski kalmış. İnşallah, amin duana.
Çok güzeldi herif pek sevindi ama ben çok Yoruldum kimse yardim etmediben yoğukene kimsede beni sormuyo
ama ben senin gibi şarlamıyom.
nerdeydin sen
dun aaşam nası geçti
Beydağli ve sevinç
e
Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin
Cnm herif ist ben evdeyim yengemler geldi onlar calisiyi ben keyif yapiyomSevincim
misafirin gittimi?
ne olcak sesin cikmiyiii deÇok güzeldi herif pek sevindi ama ben çok Yoruldum kimse yardim etmedi
ne war
Kocum benim beeee yuru kim tutar seni arkandayim her zaman
Cnm herif ist ben evdeyim yengemler geldi onlar calisiyi ben keyif yapiyom
Abowwwww
SARA ne oldu canım merak ettim doktorla görüştünmü,inşaallah güzel şeyler söylemiştir
hayırlı olsun hayatım tedavi inşallahGörüşme güzel gecti canım ama biraz kilo verirsen sonuc daha başarılı olur dedi ekimde Allah kısmet ederse tedaviye başlıyoruz
hımmm çok güzel demiş doktorunMerhaba kızlar ben geldim size sorular getirdim :) komik olmadı ama nese gülmek iyidir gülelim öncelikle bugün doktorumun bana soylediklerini sizinle paylasmak istiyorum dr dediki hamileligi bu kadar hayat merkezine oturtursan ruh sagligim bozulur bünyen hormonlarin olcaksa bile gebeligi kabul etmeye bilir olcaksa zaten oluyor olmiycaksada cildirsanda olmuyor birak oluruna bi cok gebelik vücut istemedigi icin sonlaniyor o ay umursamadim hic biseyi ama hamile oldugumu ogrendim diyenler hormonlarsan öyle hissediyor o sende olunca annelik gorevin baslar dedi :)
bu abin gıcık olanmıÇok güzeldi herif pek sevindi ama ben çok Yoruldum kimse yardim etmedi
ne war
canım belliki sen çok takıyorsun kafaya,Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bizim bir buçuk yıl olmayınca doktora gittim. Meğer eşimde morfoloji sorunu varmış. Aşılama olacak bir ay sonra. Çok sıkılıyorum, üzülüyorum ve biraz da kıskanıyorum galiba etrafımda olan arkadaşlarımı gördükçe. Siz bu duygularla nasıl baş ediyorsunuz?
bu abin gıcık olanmı
yoksa o bekarmıydl.
gıcık ya kimseynen geçinemez belkim.
Allah kavuştursun herifinede.
inşallah ince hırka gibi bişiler koymışundur.
aaşamları esiyi.
ama kapalı alanlar hayla sıcak.
Allah verede herif geri gelse sevinç.
gidiş o gidiş kurtuldu bence senden.
paçayı sıyırmışken bida gelirmiki
canım belliki sen çok takıyorsun kafaya,
haklısın takmadan olmuyor
ister istemez bat kontrolü yapıyor insan
ama asıl önemli şey takmamak.
ne kadar takarsan gebelik senden o kadar uzaklaşıyor.
biz bursa neşeyle yumrtlamaya çalışıyoruz
o zaman oluyor işte.
sende bize katıl neşelenelim
eğlenelim coşalım
kaç yaşındasınki sen
Canim benim açık açık söylesin nazokızlar nazo topikten Bi arkadaşımızın Bi sözü üzerine çok kırılmış
bir daha gelmek istemediğini söyledi
ikna etmeye çalışıyorum ama
gerçekten de haklı nazo
çünkü o laf yenilir yutulur bişi değil.
bu kişi içimizden biri aramızda ve devamlı burda.
ismini vermek istemiyorum ama inşallah yaptığı hatayı anlar.
o kişiye bende çok kızdım çok ayıp etmişsin gerçekten.
ismini ben söylemeden hatanı anlarsın umarım.....
hatta nazo ayrı Bi topik açmak istiyor.
orada toplanacağız.
o kişi gelmiycek. Bundan sonra o kişiyle bende muhatap olmayacağım...
hahahahahaaaaaa herkes kendinden şüphelendi dimi
korktunuz bir an
acaba benmi bişi dedim diye
hahahahahaaaeğlendim yahu gece gece
Allah kavuştursun canimHerif çok ozlemis biziCatla yarin geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?