Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinnn yataktan cikamiyom miraç gece uyumadi sabah 6.30 hortladi 7.30 zor uyuttum 8:30 geri kalkti akşamda oglanin kırtasiyeve defter ciltleme isi ile ugrastik ööldüm

sarSaglik post: 36929961 .!.:
ben hazırlamıştım keşke gelseydin peynir zeytin domates salatalık vişne reçeli ve süt bu sabah çay demlemedim kocişimle süt içek dedik
Ohhh eline saglik bende kalkip birşeyler hazirlayayim çok aciktimVisne receline bayilirim

Gunaydinnn yataktan cikamiyom miraç gece uyumadi sabah 6.30 hortladi 7.30 zor uyuttum 8:30 geri kalkti akşamda oglanin kırtasiyeve defter ciltleme isi ile ugrastik ööldüm
hayırlı olsun yeni okul donemi.
servis lemi gidiyor hayla oğlan

çok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok

Alişin kabızı geçtimi

Miraç yürütecini sevdimi

beydoş napin
napim sen napinmisafir kim olursa olsun insan yoruluyor değilmi hele yatılı olunca,insan onları nasıl daha rahat ettiririm diye,hem bedenen hem kafa olarak yoruluyor yani ben öyleyimdir
haklısınnnnnnnnn
VALLA BU KADAR YORGUNLUĞA RAĞMEN BU KADAR UZUN Bİ CÜMLE YAZDIM
BÖYLE TKB KİMDE VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KIYMETİMİ BİLİNİZ

Ya abla şaka bi yana da buraya takılrsam başka topiklere uğramam mesaj atman yasakmı
hee kellen giderr
zor çok zorrrrrr
dondurulmuş yok canım sil baştan olacak cumartesi kontrol var önümüzdeki ayda kısmet olursa tedaviye başlıyoruz inşallah bu sefer yüzümüz güler
inşaallah saracım inşaallah,inan bana çok içtenlikle istiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…