bizde yine zoba yakacukkkkk kaderimiz bu KADERDAŞ,ya ben geçen kış zobaya bir şiir yazmıştım kış gelmeden onu bir ara bulsak kimbilir kaçıncı sayfada
amaan sorma güya bu kış zobadan kurtuluyoduk
elektrikli zoba var iki tane onlarla idare ederik diyo herif ama sanmam
kocaaaa evi ısıtırmı onlar kı.ımız donuyo vallahi
kömür zobasının sıcağı gibi olmaz
mecbur bu senede yakcaz heralde
Allah izin ederse kışında accık dururum Angarada napim
bıktım valla bu ısınma derdinden
şimdidenmi kız sende biraz uyanık ol bacımBu oğlan doğduktan sonra ben çok aptallastim. Düşün alis bile beni ayakta uyutuyor şu haliyle
dondurulmuş yok canım sil baştan olacak cumartesi kontrol var önümüzdeki ayda kısmet olursa tedaviye başlıyoruz inşallah bu sefer yüzümüz güler
inşaallah saracım inşaallah,inan bana çok içtenlikle istiyorum bunu
Cnm insallah Rabbim daha fazla bekletmesin aratmasin insallah
yumurtlama gününü testle mi öğrendin. Yani kesinse yumurtlama günün ona 14 gün ekliycen bat için .Abla benim adetler düzenlidir ondan sordum 19da adet bekliyorum hamile olsam 19 öğrenemiçen miyim
gel kuzum dünden var biraz daha ama bu bayatlamayan poğaça.bende poğaça isterem
bende ucarim AMA NERDE KİMSE cagirmiyikiiBiri deseki gel kahvalti hazir resmen ucarim
ÖNCE Arabayi BUla caktinDerin napiyon giiiii
Arabayi statik alacak araba bulamiyok
Kiz derin makarna salata dedim ya makarna salatasi değil ha makarna ve salatasen yanlis anlan simdi
Sen nasıl cumle kurmuşsun okusaydin keşkeSaftiriksar
tabiiki kuzum haklısınAblacm hiç bahane uretmicem evet başka sitelere takılıyordum çok uzun zaman buraya uğramayınca dönmeye utandım şimdi aramıza alırmısınız bilemem ama siz değerli ablalarımın 9ğrecisi bilgilerini almayı isterim ve ihtiyacım var
Ya abla şaka bi yana da buraya takılrsam başka topiklere uğramam mesaj atman yasakmı
güzel bir soru.Listede olupda uğramayan çok kişi var...
Biz aylardır sevinç Beydağli ve bi kaç kişi sohbet Ediyoruz. Niye ÖZELLİKLE cakmapoly'i sectin bunların arasından merak ettim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?