Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hasta olur kiz parkenin üstünde
Geziyor sürünüyor zaten banyo yaptiydida

Askin bedelini izliyooreee
Ev sıcak değilmi bizimki hep geziyo parkede.. ama ev sıcak ayağında kalın corapda var. .

Seda'nin programına baktımda... olmamışzannetmiyorum bu da tutmaz.

evet özel insanlarız kova burcu kadınlarının sezgileri çok güçlü olur beydoş bende öyleyim senin sezgilerinde güçlümüdür

iyi sayılırım canım doktora gittim sabah canım sıkıldı biraz

oooy maşallah barekallah çok tatlı teyzesinin gülü annesi hapismi etmiş bu tatlı şeyi yerim men seni yaaaaa

bütün evi sildim süpürdüm dip bucak toz aldim halilari fircaladim

maşallah canım güle güle kirlet

bende dün temizledim evimi her yer mis oldu temizlik güzel şey

Canim ben alali cok oldu belki bu model yoktur artik bilemedim google a yazinca cikiyo benim supurgenin aynisi mor renkli ama satisini bulamadim yolladigin linktende siteye giremedim
Canim ben alali cok oldu belki bu model yoktur artik bilemedim google a yazinca cikiyo benim supurgenin aynisi mor renkli ama satisini bulamadim yolladigin linktende siteye giremedim
aynen cnm bende satışta göremedim. sitesinde de yok zaten demekki o modeli kaldırmışlar.
zaten ROWENTA SİLENCE FORCE (TOZ TORBALI) adında bi kaç model var
hemen hemen aynılar. MODEL numaraları değişiyor aralarında bi kaç özeellik değişikliği var

peki sana bişi sorcam üçgen uç çok önemli değildir heralde
kolaylık sağlıyormu sana

günaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptımuykum kaçtı nedense..
nedensebende çok heycanlanırım boyle durumlarda uykularım kaçar

evet içine sinen bişi olmalı cnm
bence iyi yapmışsın inşallah değiştirirler

Bu arada benim kocam çok begense degistirmezdim
orası kesin zaten
çok tatlı yaa
bende sepete koyardım Egeyi
yürüteçten sıkılınca
Gunaydin teyzoslar parkenin üstüne kacmayayim diye annem sepete hapsetti
dikkat et yavrum
yan yatarsan düşverirsin
ihmal eder anan seni
SSaçma sürtük Mü?
kuvvetle muhtemel

Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var üstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi
kıskançlışarlar
asla üstünkörü temizlik yapmıcak biriyimdir, hiç içime sinmez, sildiğim yeri bidaha bidaha silerim
o yüzden işlerim uzun sürer..
bir gecede yapmadım heralde geldiğim gece başlamıştım gündüz de fırsat buldukça yaptım
akşamda Ege 7 buçukta uyuyunca geceye kadar durmadım sil süpür toz al ütü yap çamaşır as topla katla banyo wc yıka
anca bunları yapabildim
geriye kalan cam lar kpılar ve perdeler
çatla patla

SEVOS bu mesac acele diye cevap yazayım, diğerlerine sonra yazarım kabaklari doğrayıp bir kabin için de biraz yağ ve tuzla harmanlayip yağlı kağıt serili tepsiye dizip pisiriyorum sahane kizariyor..daha dogrusu fırınım bozulmadan önceydi o..

bu gün tam 15. günü o halde normal adet tarihine takılmamam gerekiyor o halde yani normal döngünün 28. gününe ona daha 3gün var yani iğneyi yaptırdıktan sonra 18. gün oluyor hangisi olacak şimdi ay kafam karıştı

bir yılı geçti ben evleneli 6 aydır korunmuyoruz eşiimle ama olmadı
canım daha çok yenisiniz hemen karamsalığa kapılma,olur elbet doktora gittinizmi herhangi bir sorun varmı,inşaallah yoktur,kafaya çok takıncada olmuyor inan bana
hayır KOVA
yok canım bizimkisi tuhaflık değil normal insanız biz
Kiyma cikardim kabak musakka yapacak
Tereyagli bulgur pilo
Salata tursu yeter
bende barbunya ve bulgur pilo yapacam,illaki turşuyu zalatayı ayranı herşeyimi yazmak zorundayız

ayyyyyy walla çıldıricimmmmm ne güzel çıkmış bu maaşşallahhh
kız yan yatıp düşmezmi bu çicuk..

Beydoş kabak musakkanin kabakini firinliyon ya onu Nasilynapiyon kizartmak istemiyorum tuz yağ felan koyuyonmu anlat hele aasama yapcem

ne olduki saracım doktor ne dedi merak ettim niye canın sıkıldı canım...
ayrıca ewet benim hislerimde çok hemde çok kuvvetlidir bazen bu beni rahatsız ediyor çoğunlukla insanlar karakteri konusunda hiç yanılmıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum..olayları hiç saymıyorum bile...
ewet benimde uykum kaçmıştı,abowww daha büyük ve daha çok şeyler alsam ne olurum acaba ALLAH tan sık eşya değiştirmiyoz
ewet başakçım değiştiler...

doğru söylüyorsun kafanı karıştırma ama, bence sen o 3 günüde bekle kuzum baktın gelen yok ki inşaallah gelmez hemen kan testi yaptırırsın

neyse kocam biraz yatayım dedide laptopu kaptım,

bende evi süpürdüm ,sildim ,toz aldım,wc ler ve lavaboyu marc banyo ile yıkadım,bir sepet çamaşır serdim ,çamaşır katladım,yerleştirdim,balkonu ve merdiven dairesini yıkadım ..tam ewi süpürürken eşyalar geldi giren heriflerde ayakkabıyla girince sinirlerim tepeme çıktı bir daha oraların üzerinden geçtim..sonra işe koyuldum kocam geldi ve çok acım deyince bu işlerin içinde hemen soğanlı domatesli bulgur pilavı yaptım...daha barbunya yapacam saat 5 tede servis gelecek......yanii çok yoruldummm
DEROŞŞŞŞ ayrıntılı yazamadımmı yineee

şimdide çay içiyorum

çok bel ağrım var bildiğin adetliymişim gibi beyaz akıntım var normalde akıntıdan sonra adet olunur umudum az açıkçası artırmaya çalışıyorum :)

Afiyet olsun bende oturyom sabahtandır bunları görünce kendimi çok tembel gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…