Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinnnnnn kahvalti hazirliyim askim ki cacim uyuyor oglana okumalari yaptirdim kahvaltudan sonra okula birakicaz ablamdan haber bekliyum aradim borek yapiyodu ne zaman gidicek acaba konusamadik

bendede feci cvplar var
SSaçma sürtük Mü?
tamam aşkıcım

Misafiri cikmis borek uapiomus bugun gidemicek sanirim

bendede feci cvplar var
SSaçma sürtük Mü?
tamam aşkıcım

http://www.mediamarkt.com.tr/webapp...searchParams=&query=rowenta&search-submit=Git

BAFSS cnm burdan hangisiydi seninki.
sanırım 329tl olan dimi.

bayağı indirimde suan
Basak burda benimkinden yok kuzum ben bakimde tam modeli i yaziyim sana ucgen agzi var benimkinin

Basakcim model RO444921 olarak bakacaksin netten benimki bu supurgenin altinda ole yaziyo

Okadar os var ki evde neresinden tutup baslisam bilmiyom birikmis cok fena halbuki daha yeni yapmistim ev isi cok nankor camasir utu var hergun var o zaren isten saymiyom ev darmadagim kocisle oglan sagolsunlar sabah bi posya fircaladim ikisinide halilar divan ortuleri banyo wc takimlari elden gececek supur sil puff gidim bo ison ucindan tutup basliyim uoksa oturup kalicam

Çok haklisin cok nankör yap yap bitmiyi şükür bugunluk bir yemeğim kaldi yapmazsan olmuyor yaparsanda nereye elini atsan oradan is cikiyi

Sewos
miro çok tatlı çıkmış. Çok güzel foto.
Bırak çocuk rahat rahat parkelerde dolassin ne olacakki. Alis herzaman parkelerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…