Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıyamam sana ya hadi sen işine bak kafanı dağıt canım ajşama kalmaz barışırsınız bak görürsün tatlım menim öptüm seni çok

hatunlarım ben çıkıom birazdan anca evi toplayayım hazırlanırız gitçem yaaa dişçiye saat 10.30 olmuş bile ne çabuk dimi sizlerle konuşurken zaman nasıl geçiyo anlamıyom yawwwwwwww beni özleyin ben sizi özlüycemsizi seviyorum canlarım benim

kolay gelsin sana canım inşallah sorunsuz bi şekilde halledersiniz oğluşunun dişlerini

Son düzenleme:

görüşürüz cnmm hayırlısıyla gıdınde gelınnn

kolay gelsin sana canım inşallah sorunsuz bi şekilde halledersiniz oğluşunun dişlerini

sağol canım inşallah ama oğluşum çok cesaretli hiç korkmaz ben korkarım o korkusuz işte erkek ya gurur meselesi yerim ben onun erkekliğini

Merhaba kizlAr
Ben 34 yaşındayım 4.5 yasında bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyken 4 ay evvel 5.5 aylık hamileyken kaybettim ikinci oğlumu Ali erenimi ....doktor tekrar deneyebilirsiniz diyor ama ikinci iki yasına gelsin üçüncüyü düşünürüz diyensevgili kocam istemiyor şimdi cocuk felan cocuk düşünmüyorum diyor 38 yasında doğurursun acelen ne diyor moralimi bozup duruyo oturup ağladım bugün üzüntüden

Elimden tek oğluma sarılıp dua edip şükretmenden baka birşe gelmiyor

öncelikle hg cnm ama sana ne dıyecğimi bilemedim yaaa bi kaç ay zaman tanıyın bırbırınıze barııı hı?

Canım üzülme kıyamam, eşinin ve senin yaşadıkların kolay deil, tam alışmışken hamilelik sürecinde ona bağlanmışken yıkım yaşamanız sizi etkilediği için eşinin düşüncelerine biraz olsun hak ver ve zamana bırak, bu süreçte sabırlı olmanız ve sahip olduklarınıza şükredip hayırlısını dilemeniz sizin için daha önemli, Allahın takdiri herşey,bende ilk bebeğime hamileliğimde düşük yaşadım 6 haftalıkken kaybettim myomlarım olduğu söylendi ameliyat olucam Allahın izniyle bunlardan kurtulup beklicez yinede bir bebeğin var, oyüzden sahip olduklarımızın değerini bilmek okadar önemliki yinede şükür demektem başka dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor hakkımızda hayırlısını cenabı hak daha iyi bilir görüşürüz canım...

ben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…