ewet hayatım amin inşallah tattırsın rabbim en kısa zamanda bebişini alırsın kucağınamaaşallah canım benimmana yüreği işte kıyamaz haklısın..Allah bizlerede tattırsın inşallah...
ewet hayatım amin inşallah tattırsın rabbim en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına
ben işe dönim kızlar size iyi sohbetlerrr...ara ara gelmeye çalışırımm...öpüldünüz...
hojbulduk be yaaaa nasılsın güzeller güzeli topiğin gözdesi
saol ablacım konusamıyoruz ya sıkılıyorum içim içimi yiyo birde aynı iş yerindeyiz az önce gördüm bakmadım bile suratına öyle içim acıyoki anlatamam neyse benimde işlerim var kafamı toplamam lazımmm bende öptüm hepinizi
saoll annemmmm ben ıyıyım ıns sende ıyısındırrrr
iyiyim canım teşekkür ederim bitanesi
hatunlarım ben çıkıom birazdan anca evi toplayayım hazırlanırız gitçem yaaa dişçiye saat 10.30 olmuş bile ne çabuk dimi sizlerle konuşurken zaman nasıl geçiyo anlamıyom yawwwwwwww beni özleyin ben sizi özlüycemsizi seviyorum canlarım benim
hatunlarım ben çıkıom birazdan anca evi toplayayım hazırlanırız gitçem yaaa dişçiye saat 10.30 olmuş bile ne çabuk dimi sizlerle konuşurken zaman nasıl geçiyo anlamıyom yawwwwwwww beni özleyin ben sizi özlüycemsizi seviyorum canlarım benim
kasıklarım hafif hafif ağrıyırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
batın yakınmı :26::26::26::26::26: inşallah bebiştendir bu ağrılar canım
kolay gelsin sana canım inşallah sorunsuz bi şekilde halledersiniz oğluşunun dişlerini
Merhaba kizlAr
Ben 34 yaşındayım 4.5 yasında bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyken 4 ay evvel 5.5 aylık hamileyken kaybettim ikinci oğlumu Ali erenimi ....doktor tekrar deneyebilirsiniz diyor ama ikinci iki yasına gelsin üçüncüyü düşünürüz diyensevgili kocam istemiyor şimdi cocuk felan cocuk düşünmüyorum diyor 38 yasında doğurursun acelen ne diyor moralimi bozup duruyo oturup ağladım bugün üzüntüden
Elimden tek oğluma sarılıp dua edip şükretmenden baka birşe gelmiyor
Merhaba kizlAr
Ben 34 yaşındayım 4.5 yasında bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyken 4 ay evvel 5.5 aylık hamileyken kaybettim ikinci oğlumu Ali erenimi ....doktor tekrar deneyebilirsiniz diyor ama ikinci iki yasına gelsin üçüncüyü düşünürüz diyensevgili kocam istemiyor şimdi cocuk felan cocuk düşünmüyorum diyor 38 yasında doğurursun acelen ne diyor moralimi bozup duruyo oturup ağladım bugün üzüntüden
Elimden tek oğluma sarılıp dua edip şükretmenden baka birşe gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?