Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gozunaydin cnm çok sevindim herşey iyi şükür
ne kıskanacam ben hep çalışıyom zati,hemde karşılık beklemeden
Yokkk oyle 3 kurusa 5 kofte

adam dışarı çıkmak istese huzur olur zaten
gezmekten nefret ediyor herif
otur otur birbirimizi yiyoz

Amaaaannn insan arvadini cicukunu alip gezmezmi tabii yersiniz birbirinizi

Ayyy hava guzelse cikar yazik..
Bugüne kadar kim bakmis
Hava soğuk olsa bile her yer AVM

içimden beydoşa seslenmek gelmiş

SEVO OĞLAN UYUDU
EVİ TOPARLAYIP KENDİM ÇIKCAM DIŞARI BUGUN.
HERİFE SOYLİYİM BAKİM NE DİCEK.
KIRKLI BEBEK GİBİ SANKİ OĞLAN, HAYLA AKLI ÇIKIYO BAKAMAM DİYE

Hormonlarimda cikti yumurtlamissin dedi ama gec yumurtlamissin kadinlar yumurtladiktan 15 gun sonra adet urlar oyuzden yumurtlayan kadina ilac verolmez 15 gun bekleyecegiz adet gorursun dedi cok rahatladim buarada bogazim iltihaplandi heryerim kiriliyor dr a gittim kanda lokosit cikmis cok korktum bogaz iltihabindan dolayi cikar dedi antibiyotikbasladik memleketimi cpk ozlemisim herseye rahmen ablamla gezdik agri kesicileri yuttum dolandim

hiç sevmiyor beydoş hiiiiç
kös kös evde oturmaya bayılıyo

Beydoş muu SSevo yazdiydi ama
Kafa gitmis
o maksuz yazmıştır

SEVO OĞLAN UYUDU
heeee
topikçe sana yazdığımız dediklerimiz çıktı,sonunda rahatladın senin adına bende rahatladım

avratlar nerdesiniz,benim herif 8 yada 9 gibi gelecek böön..
misafirim vardı az önce gittiler kaynoşgilin niyetine aldığım kısır malzemelerini böön yaptık bir güzel yidik
eee kime niyet ,kime kısmet oldu...fazla çene çalanda olmamış..
DEROŞ nerde yine kaynoşamı gittiki,SARA kocasıyla gezip sonra sebbahaa kadar dans edecekti oda ondan gelemez..

o maksuz yazmıştır

heeee

topikçe sanavefa boylazdığımız dediklerimiz çıktı,sonunda rahatladın senin adına bende rahatladım
Evet canim ya bu topik hem iyi hem kotu gun dostu iyiki varsiniz gercek hayatta bile boyle vefali boyle derdini senle bir sirtlanan insanlar bulamiyoruz burasi sanal falan degil benim icin artik sizler hayatimin bor parcasi gonul dostlarim dert ortaklarimsiniz bu topikte ve sizlerle oldugum icin cok sansiliyim

Doktor bana diger drlar tarafindan soylenenleri soyledigimde hangi gerizekalilar sana bunlari soyleyenler dedi buarada biraz once ablami aradi beni sordu kafasina takilan birsey kaldi mi diye Allah razi olsun gece gunduz ulasabilirsin dedi insallah Rabbim vesile eder de bundan sonra hersey guzel olur kafam rahatladi

SEVO OĞLAN UYUDU

çıkıp gezdinmi canım gezmek insana iyi geliyo

Ayyy hava guzelse cikar yazik..
Bugüne kadar kim bakmis
Hava soğuk olsa bile her yer AVM

sevinç canım başak kocasının çocuğa bakmaktan korktuğunu söylemek istedi sanırım kocası çocuk uyumuşken evde kalıp ona baksın başakta gezsin başağın bakamadığından değil yani ben öyle anladım en azından

oooh afiyet olsun canım bizde eve yeni geldik kocişim bana çok güzel bi yelek aldı loft tan şu şişme gibi olanlar varya çok güzel ama resmini çekerim bir ara size gösteririm

o kadar yazdım inanmadın gittin doktordan duyunca rahatladın dimi ama bizde rahatladık seninle beraber

sağol sarcım..
yeleğinde hayırlı olsun güle,güle giy.. güzel oluyor o yelekler,çekte göster bakalım

sağol sarcım..
yeleğinde hayırlı olsun güle,güle giy.. güzel oluyor o yelekler,çekte göster bakalım

sağol canım eve gelince çekerim resmini

ay çok geçmiş olsun,RABBİM korumuş bundan sonra çok dikkat etsin,çok zor yaşayan bilir...

sağol canım evet ya aniden kulağında uğultu duymuş başında sesler olmuş bir tarafı uyuşmuş yere yıkılmış kaç gündür hastanedeydi dün taburcu oldu eşi çok korkmuştu yazık hastaneye gittiğimizde çok panikti Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın

amin saracım...
yaşı genç heralde dimi,yüksek tansiyondan mı olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…