Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıııım bilmiyodum

senin gözlerin ne renk canım
Kahverengi cnm

Mirac nasil agladi kuzummm
1.5 yasinda

Gunaydin hayirli pazarlar Deroş u bende merak ettim nerde bu kari

Basak dun kuyumcuya gittik kucuk bir borcumuz vardi onu verdik miracin ufak tefek altini vardi onu verdim bileklik yaptordim kimsenin hbri yok dogum gununde takacam. Orda tek tas yuzuklere baktim bir tane cok begendim yeni yatirimim o yonde olacak

Günaydın kızlar
Nassiniz bakem?

Dün çok yorulmusum.
sabah kalktık herifle kahvaltimizi yaptık
Alış kahvaltı yapmadı inat etti sadece az bişey süt içti öğlen akşam üzeri normal bi öğün yedi. Uğraştırdi çok. Neyse
Biz kahvaltimizi yaptık alışverişe çıktık herifle. Bayagi bişey aldık taksitle. Akşam üzeri eve geldik oglanın yemeğini verdim.
Kendimize yemek yapacakdım eşim dedi yapma yemek annemlerde yeriz dedi.
Gittik hepsi yemisti bizde yedik. Bulaşıklari yıkadım cayimizi içtik. Misafir geldi kaynosgile. Herif ayıp olmasın diye oturak dedi eve gelmemiz bayagi geç oldu.
Geldimki pestilim çıkmış.
Bi uyumuşum... çok iyi geldi walla...

günaydın canım seni çok merak ettik hepimiz arada bi ce de tızım

aldıklarınızı güle güle kullanın neler aldınız merak ettim dermişim

kaynana kaynana hergün ne sıkı sıkı oldunuz yav

günaydın canım seni çok merak ettik hepimiz arada bi ce de tızım

aldıklarınızı güle güle kullanın neler aldınız merak ettim dermişim

kaynana kaynana hergün ne sıkı sıkı oldunuz yav
Canim bizimki ailesine çok düşkün gormedigimiz bi hafta olmaz kesinlikle. Evlenirken bunu böyle biliyodum. Ama dedilerki ailesine düşkün olan sanada kendi yuvasınada düşkün olur. Ama öyle olmadı. Hiç alakası yok. Neyse bizde böyle gidip Geliyoruz işte. Yapacak bişey yok.

Neler aldık mutfak masası ve sandalyeler
Döşek ve yastık. Dosegimiz eskimisti. Zaten ömürleri 10 yilmis. Full ortopedik aldık...

Allah iyiliğinI versin

Kiz basak dun ne yaptin herifle, oglani üstüne atip bir yere ciktinmi
eveet gezdim biraz.
birazda alışveriş yaptım.
daha oğlan kalkmadan aradı beni nerde kaldın diye.
Eve geldiğimde oğlan yeni kalkmıştı.
kuyumcu tanıdık heralde veresiye verdiğine gore.
kocanın doğum gününde kendine mi takacan
borsacı yatırımcı buyucu cadı sevo

Daha erken Allah korusun. Vaktinde gelsin inşallah..

hani bida yemicektin orda kııız.

neler aldınız taksitle merak ettim

Iyi gelmiştir çocuksuz yalnız takilmak..
Benim aklım evde kalıyor öyle bırakıp gitsem bir iki defa mecbur cikmistim yalnız ama çarşıda işimi bitirir bitirmez geri gelmiştim

hani bida yemicektin orda kııız.

neler aldınız taksitle merak ettim
Onlar yemiş bulasilarini yikamis bize ayrı bi tepsi tavuklu sebzeli fırında pisirmislerdi.. yani böyle olunca yedim.
Sadece kocamla benim bulasik çıktı..
Ama çok az yedI'm ona rağmen. Canim istemedi.

bunlarla sınırdı değildir başka şeylerde aldınız dimi.
resimlerini koysana merak ettim masayı.

ailesine düşkün olan heriften uzak duracaksın kuzum.
Allahtan benimki hiç düşkün değildir ailesine

bunlarla sınırdı değildir başka şeylerde aldınız dimi.
resimlerini koysana merak ettim masayı.

ailesine düşkün olan heriften uzak duracaksın kuzum.
Allahtan benimki hiç düşkün değildir ailesine
Canim masa daha gelmedi 1 ay sonra gelecek. Döşekle birlikte. Bellonadan aldık. Türkiye'den gelecek. Bunlar dışında başka bisiyi almadık gözüm çok şeyde kaldı ama evim küçük üstelik de kiracı olunca alamiyosun. Kendi evim olunca inşallah alırım her gönlümden geceni

Onlar yemiş bulasilarini yikamis bize ayrı bi tepsi tavuklu sebzeli fırında pisirmislerdi.. yani böyle olunca yedim.
Sadece kocamla benim bulasik çıktı..
Ama çok az yedI'm ona rağmen. Canim istemedi.
afiyet olsun kuşum.
yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler
Iyi gelmiştir çocuksuz yalnız takilmak..
Benim aklım evde kalıyor öyle bırakıp gitsem bir iki defa mecbur cikmistim yalnız ama çarşıda işimi bitirir bitirmez geri gelmiştim
evet çok iyi geliyo cnm tek başına sağa sola bakınarak,gezmek.
dünyayı unutuyorum.
egeyi annem ve eşime bıraktığımda aklım kalmaz asla,

inşallah cnm kendi evine alırsın.
güle güle kullanın inşallah

güle güle kullanın canım fulortopedik yataklar çok sağlıklıar gerçekten üzerine uzandığında bütün yorgunluğunu unutuyosun canım

kaynana konusunda haklısın canım yapacak bişey yok benim eşim kendi gidiyo bana hiç sende geleceksin demez ilk evlendiğimizde gidecez ve gece kalacaz diye baskı yapıyodu hatta üç günlük gelinken bu yüzden kavga ettik annesigilde kaldık ve sabaha kadar tartıştık ne ben uyudum nede o uyudu sabah erkenden evden çıktı gitti bende kaynanamlara bi bahane buldumm bende gittim evime ogün bugündür bana ısrar etmez istersen gel diyor biliyorki ben oraya gittiğimde huzursuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…