senin börülcenin evi yakınmı anasına hep orda sanki
he sanane
kullanıcı adını görmüştüm sanki ,EN HARBİKIZ senmisin sahidenHmmm,kaynos demekiyiym bende oturuyorum boş boş
Bahsedeyim... 26,5 yasindayim,2 yıllık evliyim. Ilk defa yaziyorum ama arada bakıyordum yazdiklarinizapko hastasiyim,yumartalik tembelligi var. Tedavi goruyorum,şimdilik ufukta bebis yok maalesef
Çok yakin deel ama çocuğu hergun birakiyorlar ya
Hiii evet o benimkullanıcı adını görmüştüm sanki ,EN HARBİKIZ senmisin sahiden
daha gençsin kuzum olur inşaallah,tedavinden olumlu sonuç alır bebişinide tez vakitte alırsın kucağına umarım
kız sevoş ben yine unuttum bu kabak salatasının yoğurduna sarımsak konuyomuydu,böön yapacaktım dereotum bozulmuş,yine yapamadım ama aklıma takıldı sarımsak varmıydı diye
Aminnsağol canım eve gelince çekerim resmini
sağol canım evet ya aniden kulağında uğultu duymuş başında sesler olmuş bir tarafı uyuşmuş yere yıkılmış kaç gündür hastanedeydi dün taburcu oldu eşi çok korkmuştu yazık hastaneye gittiğimizde çok panikti Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın
ne dövünüyon kadın gitmiyeydin
üzülme kuzum ya, ben ne badireler atlattım inşaallah hallolur,yara için yapılan bir işlem var diye biliyorum yaptıracakmısın onuHiii evet o benim
Insallah canim. Şimdi de rahim agzinda yara çıktı,bebis planimiz bir süre rafa kalkacak
sağol..Hee sarimsakli
Inşallah. Evet,biliyorum. korkuyorum ama yane dövünüyon kadın gitmiyeydin
üzülme kuzum ya, ben ne badireler atlattım inşaallah hallolur,yara için yapılan bir işlem var diye biliyorum yaptıracakmısın onu
sağol..
korkma canım ,zaten hissetmiceksinki yaptıranlardan biliyorum..hiçte geciktirme benceInşallah. Evet,biliyorum. korkuyorum ama ya
ALLAH yardım etsin ne diyekBasim catliyyyyyyy
Pazartesi gidicem bakalım ne olcakkorkma canım ,zaten hissetmiceksinki yaptıranlardan biliyorum..hiçte geciktirme bence
ALLAH yardım etsin ne diyek
hayırlısı canım...Pazartesi gidicem bakalım ne olcakmalatyalı mısın canım sen?
Nickinde ötürühayırlısı canım...
yok kız malatyalıyamı benzettin,sen mi oralısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?