canim Allah korusun. Bizimkide bir sıkıştırdi iki sıkıştırdı sonra anladı. Şimdi bakıyorum çok dikkatli çekiyor çekmeceleriCnm cekmeceyi iteklerken eli sikisiyo parmaklarimi kopsun Nasil agliyor
niye aynı odada yattmiyomusunuZ miracin yatağı neredeki o kadar useniyonVikislendim yatağa girdim
Herifi salona attim bugun
Çünkü gece miraci yatağından alip emzirmek işkence oldu bugün onunla uyuyacagim
is güç vardı ütü yaptım 2 saatNerde bu millet
yanlış tahminDeroş kaynostadir
Beydoş herifin dizinin dibinde
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
Bafssss eve el atti zaar lakin b.k goturiy
Basakin ne b.k yediği bilinmiyo
çok geçmiş olsunço k yorgunum başım çatlıyor ağrıdan,bugün kızkardeşim rahatsızdı kocasıyla saat 4 e kadar hastanedeydi ..çıktık abla iyiyim bir sorun yok dedi defalarcada konuşmuştuk,ardan yarım saat geçmeden kocam aradı kardeşim ve eşi trafik kazası yapmışlar diye,aklım yerinden çıktı sanki hastane yolu saatler sürdü benim için..annemde rahatsız diye ona belli etmeden ordan nasıl çıktığımı bilemedim...
kafasını ön cama vurmuş çok şükürki önemli bir şeyi yok,RABBİM çocuklarına bağışladı insan ömrü pamuk ipliğine saniyelere bağlı...
RABBİM bana ailemden kimssenin acısını göstermesin...
o zaman usuttumu cicuk Acaba.. yada ikisi birJEL geldi surdum burnu akiy iburamin verdim huysuzzzzz gece yatmadan fitil verecem belli agrisi çok
aynen bizimkide GÜNDE 1 DEFA uyuyoEge nin gunduz uykusu 6.aydan sonra 2ye düştü
1yaşından sonra 1e düştü.
gecede güzel uyurdu çünkü.
lakin büyüdükçe çıldırdı
canim Allah korusun. Bizimkide bir sıkıştırdi iki sıkıştırdı sonra anladı. Şimdi bakıyorum çok dikkatli çekiyor çekmeceleri
niye aynı odada yattmiyomusunuZ miracin yatağı neredeki o kadar useniyon
is güç vardı ütü yaptım 2 saat
senin gibi dizi izleyemiyok
yanlış tahmin
çok geçmiş olsun
Allah korumuş
o zaman usuttumu cicuk Acaba.. yada ikisi bir
aynen bizimkide GÜNDE 1 DEFA uyuyo
çok geçmş olsun cnm
Rabbim beterinden korusun
canim Allah korusun. Bizimkide bir sıkıştırdi iki sıkıştırdı sonra anladı. Şimdi bakıyorum çok dikkatli çekiyor çekmeceleri
niye aynı odada yattmiyomusunuZ miracin yatağı neredeki o kadar useniyon
is güç vardı ütü yaptım 2 saat
senin gibi dizi izleyemiyok
yanlış tahmin
çok geçmiş olsun
Allah korumuş
o zaman usuttumu cicuk Acaba.. yada ikisi bir
aynen bizimkide GÜNDE 1 DEFA uyuyo
çok sağolun kızlar ALLAH razı olsun....Beydoş cnm çok geçmiş olsun Rabbim sevdiklerimizin acisini göstermesin Allah korumuş çocuklarına bagislamis..
geç döllenme olabilir canım,benim bir keresinde 12 gün sonra çıkmıştı testte..Mrb bayanlar. Adetim 6 gun gecti ama tum testler olumsuz. Hic gecikmezdi normalde.hamile olabilir miyim acaba fikti olan var sa lutfen soylesin. Gec dollenme dedikleri olabilir mi? Ne zaman anlasilir varsa offf
HGunaydin burasida öylegünaydın kızlar,hava yağmırlı bugün
kalkıp bulaşıkları yerleştireyim aşkı memnu başlıyacak,brda da kimse yok..sevinçte fosur,fosur uyuyo zaar
afiyet olsunHGunaydin burasida öyle
Heee saat 8 de geri uyudum yeni kalktim miraci doyurdum kendimde birseyler yiyorum aşk-i memnuuuu esliginde
bana süleyman efendi ve takımını getirin,birde behlüllllEdnan beyyyyy
afiyet olsun
bana süleyman efendi ve takımını getirin,birde behlüllll
geceden beri arıyorum iyi çok şükür sevinç,zaten dünde iyiydi ama korktuk işte birde şoktaydı..Beydoş kardeşinden nbr iyimiymis aradinmi
geceden beri arıyorum iyi çok şükür sevinç,zaten dünde iyiydi ama korktuk işte birde şoktaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?