Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm cekmeceyi iteklerken eli sikisiyo parmaklarimi kopsun Nasil agliyor
canim Allah korusun. Bizimkide bir sıkıştırdi iki sıkıştırdı sonra anladı. Şimdi bakıyorum çok dikkatli çekiyor çekmeceleri
Vikislendim yatağa girdim
Herifi salona attim bugun
Çünkü gece miraci yatağından alip emzirmek işkence oldu bugün onunla uyuyacagim
niye aynı odada yattmiyomusunuZ miracin yatağı neredeki o kadar useniyon

is güç vardı ütü yaptım 2 saat
senin gibi dizi izleyemiyok
Deroş kaynostadir
Beydoş herifin dizinin dibinde
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
Bafssss eve el atti zaar lakin b.k goturiy
Basakin ne b.k yediği bilinmiyo
yanlış tahmin

çok geçmiş olsun
Allah korumuş

JEL geldi surdum burnu akiy iburamin verdim huysuzzzzz gece yatmadan fitil verecem belli agrisi çok
o zaman usuttumu cicuk Acaba.. yada ikisi bir
Ege nin gunduz uykusu 6.aydan sonra 2ye düştü
1yaşından sonra 1e düştü.
gecede güzel uyurdu çünkü.

lakin büyüdükçe çıldırdı
aynen bizimkide GÜNDE 1 DEFA uyuyo

Beydoş cnm çok geçmiş olsun Rabbim sevdiklerimizin acisini göstermesin Allah korumuş çocuklarına bagislamis..

Karyolasini bizim odaya tasidim ama bende rahatsizim boynum sirtim tutulmus miracta sağolsun on dkkaya bir uyanir oldu iki de bir kalk beşiğine git nerdeyse hic uyumuyom yanimda olursa en azından yattigim yerde emziririm.

Gunaydin hic uyumadim diyebilirim cocuk resmen inledi elimi alip alip agzina sokuyor isiriyor simdi fitil verdim jel surdum insallqh uyursa bende uyurum

Mrb bayanlar. Adetim 6 gun gecti ama tum testler olumsuz. Hic gecikmezdi normalde.hamile olabilir miyim acaba fikti olan var sa lutfen soylesin. Gec dollenme dedikleri olabilir mi? Ne zaman anlasilir varsa offf

çok geçmş olsun cnm
Rabbim beterinden korusun

Beydoş cnm çok geçmiş olsun Rabbim sevdiklerimizin acisini göstermesin Allah korumuş çocuklarına bagislamis..
çok sağolun kızlar ALLAH razı olsun....

Mrb bayanlar. Adetim 6 gun gecti ama tum testler olumsuz. Hic gecikmezdi normalde.hamile olabilir miyim acaba fikti olan var sa lutfen soylesin. Gec dollenme dedikleri olabilir mi? Ne zaman anlasilir varsa offf
geç döllenme olabilir canım,benim bir keresinde 12 gün sonra çıkmıştı testte..

kalkıp bulaşıkları yerleştireyim aşkı memnu başlıyacak,brda da kimse yok..sevinçte fosur,fosur uyuyo zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…