amin...öğleden sonra gidecem bakalım içim rahat etmez yoksa..Allah esirgemis cnm Rabbim acisini gostermesin
günaydın kızlar,hava yağmırlı bugün
kalkıp bulaşıkları yerleştireyim aşkı memnu başlıyacak,brda da kimse yok..sevinçte fosur,fosur uyuyo zaar
HGunaydin burasida öyle
Heee saat 8 de geri uyudum yeni kalktim miraci doyurdum kendimde birseyler yiyorum aşk-i memnuuuu esliginde
amin...öğleden sonra gidecem bakalım içim rahat etmez yoksa..
sevo ne yemek yapacan bugün..
amin...öğleden sonra gidecem bakalım içim rahat etmez yoksa..
sevo ne yemek yapacan bugün..
seni biliyoruz canım sana laf yok, o kadar işinin arasında her fırsatta giriyosun sengünaydın canım bugün burada hava güneşli ve rüzgarlı
benim işlerim çok yoğun canım fırsat buldukça geliyorum
aşkı memnu yinemi başladı topikçe ne kadar seviyosunuz kız ben izlediğim bir diziden tekrar izleyince zevk almıyorum
amin canım,sağolasıntekrar çok geçmiş olsun canım Allah bi daha böyle korkutmasın
benim bugünkü menüm
mercimek çorbası
tavuk köfte
bol salata
ayran
seni biliyoruz canım sana laf yok, o kadar işinin arasında her fırsatta giriyosun sen
ay ben çok seviyorum ilk defa bir diziyi bu kadar izledim..tekrarlarını izlediğim diziler yabancı damat,ikinci bahar,asmalı konak ve aşkı memnu,ama en çok aşkı memnuyu izlemişimdir
amin canım,sağolasın
Ellerine Saglik çok guzel mönü hayatim
mantar aldımdı onu sote yaparım birde pilavSen ne yapacaksin Beydoş
ellerine sağlıkbenim bugünkü menüm
mercimek çorbası
tavuk köfte
bol salata
ayran
mantar aldımdı onu sote yaparım birde pilav
bende son kez aldım patlıcan sezonun son tavasını bende yarın yaparım belki
mantar aldımdı onu sote yaparım birde pilav
bende son kez aldım patlıcan sezonun son tavasını bende yarın yaparım belki
ellerine sağlık
abowww desene böön çok çalışman gerkecek,bazen olur öyle eritirsin sen nasılsakızlar bu sabah uykuya kalmışım aslında saat altı gib uyandım sonra geri uyudum kocişimin kollarındabi uyandımki saat 8 anaaam dedik bi fırladık kahvaltı yapamadık tabi giyinip çıktık bu yüzden kahvaltı yerine iki poğaça yedim
akşam sopra gidecem ya eritirim zaar
kızlar bu sabah uykuya kalmışım aslında saat altı gib uyandım sonra geri uyudum kocişimin kollarındabi uyandımki saat 8 anaaam dedik bi fırladık kahvaltı yapamadık tabi giyinip çıktık bu yüzden kahvaltı yerine iki poğaça yedim
akşam sopra gidecem ya eritirim zaar
ben ne ıspanağı ne mantarı pek sewmem ama eşim mantarı çok seviyor,o yüzden alıyorum..Mantarin herseyine bayilirim ispanagi çok sevmem mesela ama mantarli çok guzel oluyor. Patlıcan çok oldu biteli burada kemer patlicani var evde vardi yaptim bende.
Bugün pazar var ama gitmem imkansız disarida sel gidiyor
bende tavuklusunu yapacam canım..mantarı bende severim tavuklusuna bayılıyorum
sağol canım benim
abowww desene böön çok çalışman gerkecek,bazen olur öyle eritirsin sen nasılsa
Ohhhhhbasliyormusun nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?