Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar,hava yağmırlı bugün

günaydın canım bugün burada hava güneşli ve rüzgarlı

kalkıp bulaşıkları yerleştireyim aşkı memnu başlıyacak,brda da kimse yok..sevinçte fosur,fosur uyuyo zaar

benim işlerim çok yoğun canım fırsat buldukça geliyorum

HGunaydin burasida öyle

Heee saat 8 de geri uyudum yeni kalktim miraci doyurdum kendimde birseyler yiyorum aşk-i memnuuuu esliginde

aşkı memnu yinemi başladı topikçe ne kadar seviyosunuz kız ben izlediğim bir diziden tekrar izleyince zevk almıyorum

seni biliyoruz canım sana laf yok, o kadar işinin arasında her fırsatta giriyosun sen
ay ben çok seviyorum ilk defa bir diziyi bu kadar izledim..tekrarlarını izlediğim diziler yabancı damat,ikinci bahar,asmalı konak ve aşkı memnu,ama en çok aşkı memnuyu izlemişimdir
tekrar çok geçmiş olsun canım Allah bi daha böyle korkutmasın
amin canım,sağolasın

Ellerine Saglik çok guzel mönü hayatim

sağol canım

kızlar bu sabah uykuya kalmışım aslında saat altı gib uyandım sonra geri uyudum kocişimin kollarında bi uyandımki saat 8 anaaam dedik bi fırladık kahvaltı yapamadık tabi giyinip çıktık bu yüzden kahvaltı yerine iki poğaça yedim

akşam sopra gidecem ya eritirim zaar

Mantarin herseyine bayilirim ispanagi çok sevmem mesela ama mantarli çok guzel oluyor. Patlıcan çok oldu biteli burada kemer patlicani var evde vardi yaptim bende.
Bugün pazar var ama gitmem imkansız disarida sel gidiyor

mantar aldımdı onu sote yaparım birde pilav
bende son kez aldım patlıcan sezonun son tavasını bende yarın yaparım belki

abowww desene böön çok çalışman gerkecek,bazen olur öyle eritirsin sen nasılsa

Ohhhhh basliyormusun nihayet

Mantarin herseyine bayilirim ispanagi çok sevmem mesela ama mantarli çok guzel oluyor. Patlıcan çok oldu biteli burada kemer patlicani var evde vardi yaptim bende.
Bugün pazar var ama gitmem imkansız disarida sel gidiyor
ben ne ıspanağı ne mantarı pek sewmem ama eşim mantarı çok seviyor,o yüzden alıyorum..
bizim burda bahar gibiydi hava günlerdir o yüzdendir belki hala bizim patlıcandan var..ama artık olsada almam dadısı olmaz...
mantarı bende severim tavuklusuna bayılıyorum

sağol canım benim
bende tavuklusunu yapacam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…