- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
amin canım günaydınnGünaydın kızlar hayırlı hafta sonları olsun inşallah.
merhaba
burdayıkBeydoş burdasin yoksa yokkk
amacıma ulaştım
nasılsın Beydaglı
nasılsın Beydaglı
Canim eğer kesin 28 ünde olacaksa senin bat bu pazar yumurtlama günün. Yani yarın. Ama bugünleri iyi değerlendir en gec birdaha ki cumaya kadar. Ondan sonra bırakabilirsin denemeleri.şaka yapıyorum kuzum okuduğunuzu biliyorum...ama doğru sevoş öyle yapiyihaklısın üzülme
yumurtlama bu kadar erken olurmuki deroş bu ay şaşırdım walla,bata daha çok var canım 28 aralık..
GİZEM medcezirin yazın başlayan ilk bölümündede varmış zati sonra gördüm yani zaten figüranmış,bence bu tarz benimdekilerin hepsi öyle...
he daha ne olsun
günaydın canım sanada mutlu hafta sonları
heee
iyi olmuş gezemicen
bende keyif çayımı içiyorum
surata bak
sağol canım çok şükr,sen nasılsın işyerindemisin özel değilse ne iş yapıyorsunnasılsın Beydaglı
nerdeydin yine ALLAH tan herifle bozuktun yoksa eve girmiyecenAksam gezmedeydimmedceziri izleyemedim simdi netten bakiyom
kıskanç
Bizde iyiyik
Sarada temizlik yapar spora gider
surata bak
sağol canım çok şükr,sen nasılsın işyerindemisin özel değilse ne iş yapıyorsun
nerdeydin yine ALLAH tan herifle bozuktun yoksa eve girmiyecen
kıskanç
eminmisin kız bende anlamadım gitti her ay değişik günlerde oluyor sanki,dediğin gibi o akıntıda oldu...Canim eğer kesin 28 ünde olacaksa senin bat bu pazar yumurtlama günün. Yani yarın. Ama bugünleri iyi değerlendir en gec birdaha ki cumaya kadar. Ondan sonra bırakabilirsin denemeleri.
Sanci var demiştin yaa yumurtladiginin göstergesidir o. Hafif akıntı olduysa beyaz renkte sumuksu onu da takip et muhakkak oluyordur. O da senin yumurtlama gününu gösterir.
bilemedin sara hastanede kontrolüm var canım kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?