- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
iyiyim teşekkür ederim. evet iş yerindeyim. yok ya özel değil,erotik shop işletiyorumsağol canım çok şükr,sen nasılsın işyerindemisin özel değilse ne iş yapıyorsun
Allah iyilik versinBizde iyiyik
ay inşaallah temiz çıkar saracım...ne zaman çıkacak sonuçlar..bilemedin sara hastanede kontrolüm var canım kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum
eminmisin kız bende anlamadım gitti her ay değişik günlerde oluyor sanki,dediğin gibi o akıntıda oldu...
Saol sen nasilsinAllah iyilik versin
Allah razı olsun canim. Yok daha bitmedi. Başka dualarimda var hergün okudugum o yüzden böyle yavaş yavaş okuyorum yasin'i. Hedefim bitirmekdi çoktan ama olmadı. Allah kabul etsin dualarimizi canim.canım 4 yasin okudum senin için düşersin sayıdan bitmediyse
canim sanada hayırlı mutlu güzel bi haftasonu diliyorumgünaydın kızlar mutlu hafta sonları
kim demiş yok diye ben hep burdayım kiDeroş zati yok
Nazonun misafirleri var
Allaha şükür bende iyiymSaol sen nasilsin
demek bizi kandırdın herifle bozuğuz deyi,bozuk olunca nasıl gezmeye gidiyonuz ben hayatta gitmemArkadasima gittik ailecenek
delüüüiyiyim teşekkür ederim. evet iş yerindeyim. yok ya özel değil,erotik shop işletiyorumşaka şaka genç kızların hayallerini gerçekleştiriyorum gelinlikçiyim canım ben
evet canım. tasarım,dikim yapıyorum. güzel oldugu kadar da stresli. gelin kaprisi çekiyorumdemek bizi kandırdın herifle bozuğuz deyi,bozuk olunca nasıl gezmeye gidiyonuz ben hayatta gitmem
delüüü
aaaa ne güzel,bir bakıma butluluklarının bir ucunda tutuyorsun..tasarlıyomusun sen..
hee bir dolu bir boşşSen full time calis nolur nolmaz
çatladınSaol sen nasilsin
sevinç diyor görmüyonmuAllah razı olsun canim. Yok daha bitmedi. Başka dualarimda var hergün okudugum o yüzden böyle yavaş yavaş okuyorum yasin'i. Hedefim bitirmekdi çoktan ama olmadı. Allah kabul etsin dualarimizi canim.
canim sanada hayırlı mutlu güzel bi haftasonu diliyorum
kim demiş yok diye ben hep burdayım ki
HepmiiiiiiAllah razı olsun canim. Yok daha bitmedi. Başka dualarimda var hergün okudugum o yüzden böyle yavaş yavaş okuyorum yasin'i. Hedefim bitirmekdi çoktan ama olmadı. Allah kabul etsin dualarimizi canim.
canim sanada hayırlı mutlu güzel bi haftasonu diliyorum
kim demiş yok diye ben hep burdayım ki
Cok sukurAllaha şükür bende iyiym
demek bizi kandırdın herifle bozuğuz deyi,bozuk olunca nasıl gezmeye gidiyonuz ben hayatta gitmem
delüüü
aaaa ne güzel,bir bakıma butluluklarının bir
ucunda tutuyorsun..tasarlıyomusun sen..[/
QUOTE]
Ben giderim
eyiiiSacimi boyayacam böön
zor olmayan iş yokki ,insanlarla birebir diyalog içindeysende mutlaka kapris çekiyorsunevet canım. tasarım,dikim yapıyorum. güzel oldugu kadar da stresli. gelin kaprisi çekiyorum
hee bir dolu bir boşş
çatladınkrem veriymmi sana çatlağa iyi gelir
sevinç diyor görmüyonmu
oyle.. neyse kızlar ben 5 dk bakmak için girmiştim,çıkmam lazım. size neşeli sohbetlereyiiiaşamaa kutlarsınız
zor olmayan iş yokki ,insanlarla birebir diyalog içindeysende mutlaka kapris çekiyorsun
eyiiiaşamaa kutlarsınız
zor olmayan iş yokki ,insanlarla birebir diyalog içindeysende mutlaka kapris çekiyorsun
birazdan gidecemBeydoş ne zaman gidiyon
bu çatlama öyle çatlama deel,Allaha şükür catlagim yok
Ama o kremi sakla sana gerek olacak
sağol canım sanada kolay gelsinoyle.. neyse kızlar ben 5 dk bakmak için girmiştim,çıkmam lazım. size neşeli sohbetler
heeeeeHeeee kutlarim yarin pazar gece uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?