Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım 4 yasin okudum senin için düşersin sayıdan bitmediyse
Allah razı olsun canim. Yok daha bitmedi. Başka dualarimda var hergün okudugum o yüzden böyle yavaş yavaş okuyorum yasin'i. Hedefim bitirmekdi çoktan ama olmadı. Allah kabul etsin dualarimizi canim.

günaydın kızlar mutlu hafta sonları
canim sanada hayırlı mutlu güzel bi haftasonu diliyorum

Deroş zati yok
Nazonun misafirleri var
kim demiş yok diye ben hep burdayım ki

Arkadasima gittik ailecenek
demek bizi kandırdın herifle bozuğuz deyi,bozuk olunca nasıl gezmeye gidiyonuz ben hayatta gitmem
iyiyim teşekkür ederim. evet iş yerindeyim. yok ya özel değil,erotik shop işletiyorum şaka şaka genç kızların hayallerini gerçekleştiriyorum gelinlikçiyim canım ben
delüüü
aaaa ne güzel,bir bakıma butluluklarının bir ucunda tutuyorsun..tasarlıyomusun sen..

demek bizi kandırdın herifle bozuğuz deyi,bozuk olunca nasıl gezmeye gidiyonuz ben hayatta gitmem

delüüü
aaaa ne güzel,bir bakıma butluluklarının bir ucunda tutuyorsun..tasarlıyomusun sen..
evet canım. tasarım,dikim yapıyorum. güzel oldugu kadar da stresli. gelin kaprisi çekiyorum

Sen full time calis nolur nolmaz
hee bir dolu bir boşş
Saol sen nasilsin
çatladınkrem veriymmi sana çatlağa iyi gelir
sevinç diyor görmüyonmu

Hepmiiiiii
Allaha şükür bende iyiym
Cok sukur

delüüü
aaaa ne güzel,bir bakıma butluluklarının bir
ucunda tutuyorsun..tasarlıyomusun sen..[/
QUOTE]

Ben giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…