ben 3 haftadır gitmiyordum herif artık gidelim dedi herif bende tamam dedim sizin gibi iki güne bir gitmiyom ,memnunsanız gidin canım bizene..benim için hafta sonları hatta iki haftada bir yetiyor..hee pazar zabahi eyi oluyi
Sen niye gittinben deros kadar gitmiyim dun baga gitmedim
heeeeHossikkkk
zaarAski memnuya bakaman zaar booon
zaar
öfff canım hiç iş yapmak istemiyor ama yapmam ilazımkalkıyorum ben saat 10.32 oldu baybay
ben 3 haftadır gitmiyordum herif artık gidelim dedi herif bende tamam dedim sizin gibi iki güne bir gitmiyom ,memnunsanız gidin canım bizene..benim için hafta sonları hatta iki haftada bir yetiyor..
yok birde bağa gideydin çicuk yeni iyileşti
Tost diye diye tosttan Soğuttunuz beniDeroş tostun basindan kalkamadin zaaaarrrr
Günaydın kızlar
Özlemişim sizi
Haftasonu yogun gecti.
Cumartesi kaynosdaydik
Haftada bir bizim rutin ziyaretimiz
Ekstralar çıkmazsa tabi
Dün de bi akrabamiz vardı onu ziyarete gittik..
Oğlan etrafı çok dağıtıyordu karıştırıyordu erken kalktik.
Gelirken de fast food aldık yedik
Fast food heeeee ne olmuş haketmedikmi?Fast food mu
Haftada bir mi
Zaarr
inşallah canim inşallah.Deros sen napiyoree gobek buyuyoree geceleri uyuyamiyoree tost hala hergun yiyoree artik penguen gibi mi yuruyoree hem sisko hem guzel nasil oluyoree heee ben biliyoree anneee demek oluyoreeguzel anne hayirlisiyla dogur insallahh hamileyken dualarinda unutma beni
Saracim gecmis olsun canim bense kizlar gibi dusunuyorum ictigin glukofen den oluyor bence cunku kullanan bir arkadasim bahsetmisti yan etkilerinden zamanla vucut alisir seker dengeyi bulur ve raharlarsin diye tain ediyorum yada drla tekrar gorus belkide ilaci degistirir doz ayarlar...bu arada bafa hastasi var evet dogru isim hic bitmiyor birde ev bakiyorum merkezde gonlume gire bulsam hemen tasinicam..yarin memlekete gudicem sabahtan kadindogumcu adetin 5. Gun gel demisti yumurtlamama bakacakmis esimle konustuk bi terslik olmazsa subatta korunmayi birakacagiz insallah bu sefer hersey gonumuze gore olur bebegimiz gelir...neyse ben cikiyim hastanin kiyafetleri yikanacak evi havalandirip supurecem ve yimek yapicam optum hepinizi
Sara geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsın?
bekle bakalım ne kadar alışma süresi varmışki çok kötüysen başka bişey versin yerine.ne demek bu ilacı degisemem diyor.sağol canım doktor bu ilacı değişemem vücudun alışacak dedi
sağol canım sabahtan iyiydim ama öğlen yemekten sonra yine bi halsizlik oldu
bekle bakalım ne kadar alışma süresi varmışki çok kötüysen başka bişey versin yerine.ne demek bu ilacı degisemem diyor.
Ama idare edebiliyorsan bi hafta daha kullan bakalım. Hem çalışıp hem rahatsız olmak zor..inşallah en kisa surede geçer şikayetlerin canim
yook artıkCnm şeker dengesizliği yasiyirsun bence eve bir şeker aleti alsana allah korusun şekerin çok dusmeside iyi değil öyle olursa dilinin altına bir kup seker at hemen annem şeker hastasi bizde uzman olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?