insallah canim aminnnn. sağlıklı bi şekilde kavussaydim inşallah, hep endise hep korkularrr....çok yorucu oluyor tabi bunada sukur....Sağlıklı bi gebelik Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin.
iyi yapmışsın canim küslük hiç iyi olmuyor. Eşinin ailesi sonucda. Huzursuzlukda ister istemez ilişkinize yansiyacaktir er ya da geç. Ama böyle görevini yaparsan aralarda mesafeli ziyaretler hiçbişey olmaz. Eşinin de hoşuna gider senin elinden geleni yaptığını görür. Bi de sen gidip gelince o da düşkün olmaz fazla o tarafa. Herşey ayarinda olur.
Bana bak biz sanki çokmu seviyoruz birbirimizi ama mecbur görevimi yapıyorum haftada bir ziyaretimizi yaparız. Bizde diğer gelinlerde öyle herkes haftada bir gider.
hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var amaolablr mi?
inşallah btanem salı testi tekrarlayayım da ondan snra kan vereym eğer koyulaşırsa diorumbelirtiler yanıltıcı olabilir canım ama kan tahlili yaparsan için rahatlar testte sanki silik ikinci çizgi var inşallah kızına kardeş geliyodur
Biliyorum canim benim küslugü senin istemedigini..işte hersey eşlerimiz için. Yapcak bişey yoktatlım küslüğü ben istemiyorum ama eserekli olan onlar ancak dediğin gibi eşimin hatırı için gittim daha çok neyse bugünü sıkıntısız atlattık
Testte göre hamissin... silik de olsa... ama 9 gunUn varsa bat a testte kolay kolay çıkmaz diye düşünüyorum.. sen en iyisi kanda baktir. En dogru sonucu kan testi verIR.. Inşallah hamissindir..hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
Yerim o surati
Gunaydin kahvaltiya kaynosa geldik
Kahvalti yaptik mirroyu uyutiiim
günaydın canım bugünde senmi kaynoştasın
Ne diyolarÖğlen yemeğine komşuya davetlilermis ikide bir laf sokiiiler
Kahvaltiya geldik dedesi cocuklari özlemiş mirro uyansin eve gececezbizim ara yakin cnm 1 km .
Öğlen yemeğine komşuya davetlilermis ikide bir laf sokiiiler
Günaydınlarrrrr
Iyiyim canim bi bardak çay içtim de kendime geldim ... birazdan kahvaltı hazirliycam..bizimkide yürüyerek 10 dakika ama geldilermi gece kalırlar biz gittikmi gece kalmamızı isterler tuhaf insanlar
laf sokmasalar günaha girerler sanki tövbe Yarabbim
günaydın canım nasılsın bugün
Hayirli olsun canim bence gebesin silik cikmis silik cikinca var demekhanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
demek ki ayda bir gitsen kırmızı halı serceklerkızlar yirmigüne yakındır gitmiyodum onlarda aramıyodu bende aramıyodum düşündüm bir şans daha vereyim bidaha gideyim yine öyle davransalar kalkıp gelecektim ve bidaha yüzlerine bakmayacaktım ama gittim ki güleryüzle karşıladılar hiç bişey olmamış gibi konuştular ben aynen şok şok şok sadece küçük görümcek biraz suratsızdıki benimle sanki zorla konuşup gülüyodu ama onuda önemsemiyorum artık hoşuma gitmeyen şeyler söylediklerinde cevaplarınıda verdim rahatladım yemek yedik bulaşıkları makinaya dizmelerine yardım ettim çay yaptılar içtik geldik
demekki mesafe iyiymiş arada bir gitmek iyi oluyo
sık wcye gitme gebelikten oluyo amahanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
bizim ara 24 basamakKahvaltiya geldik dedesi cocuklari özlemiş mirro uyansin eve gececezbizim ara yakin cnm 1 km .
kalkma sende gamsızlık yapÖğlen yemeğine komşuya davetlilermis ikide bir laf sokiiiler
Kızlar anne karninda bebeğe kilo aldiran yiyecekler nelerdir sizce... ?
Pekmez balık süt ve yumurta dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?