Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa bir bakıma destekli sütyen gibi desene,güzelmiş...
ewet sarada çok güzel tarif yazıyor ben daha önce yazmıştım bunu zaten geçmişi okusaydın görürdün zaarkaynoşada gitmeden duramıyin artık bağımlılık yapmış sende
eczaneye gidersem bir sorayım bakayım,yani dökülmeyi durdurmuşmuydudurduysa niye bıraktın
Sosyeteye gidiyom dönüşte geçmişe bakarim

sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..
sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsın

Evin islerini hallettim adama liste verdim pazara yolladim oglani aldim parka geldim hava miss gunesleniyoz

Beydagli canim alsam duygularimi yazdim cookkk rahatlad ben sinirlenince aglayip saga sola siir yazi yaziyom geciyi sabah kus gibi hafiflemis uyandim adamda nobetten geldi sarilip uyuduk senin bu halini iyi gormuyorum ben cok duygusalsin dedi bu ara bebek istegim cok depresti sinirlerim tepemde gecer diyorum buda gecer

İnsallah size cikar cnm
gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnn
Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa

iyi böyle deşarj oluyosan ne güzel..hem eşinde haklı artık toparlanman lazım,buda geçecek inşaallah canım sıkma canını...
İnsallah size cikar cnm

gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnn

inşaallah ,inşaallah
Sosyeteden geldim cay iciyommm tayt aldim çocuklara eşofman aldim babamada eşofman aldim
hayırlı olsun,sosyete sevinç
Ayyy herif aradi onu almaya gidiyom carsidada isim vardi
yine ne işin var çarşıda ,gezentikurtlu peynir
Kızlar kaynana ma geldim oturuyom
ayy ne heycanlı,sen ne zamndır gitmiyordun nasıl karşıladılar seni hayla aynılarmı
ALLAH yardımcın olsun ne diyeyimbişey derlerse ses et toplaşır gelirik
ne oldu kız bişey mi dediler

saç diplerindeki mantar neden oluyormuş kepeke ve dokulmeye
saçlarımın dökülmesi durunca bırakmıştım cnm
ilaç gibi bişi olduğu için devamlı kullanılacak bişi değildi
hem pahalı hemde küççücuk Bi ambalajdı hayatım
lakin şuanda yine aşırı kepek var sanırım mantar oluşmuş saç dibinde

sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..

sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsın
bizimde eski Bi arkadaş yeni evlendi
kocasının soy ismini alarak soy ismi ünlü oldu.
artık ünlü oldun bizi tanımazsın dedim
çok yaratıcı olmasa da komik Bi espriydi

Kızlar kaynana ma geldim oturuyom
Abboowwwww

Hahahahsassss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…