aa bir bakıma destekli sütyen gibi desene,güzelmiş...karnı destekliyor korse değil ama o tarz bişey yani sıkmiyor fakat karnin aşağı sarkmasını engelliyor gibi bişey. Düğünde oynarken ayakta dururken gerekli olduğunu düşündüm.
yok ona akşama giderik belkim
ben geldim
sara'yi da cagirsaydin
Sara da tarif verebilir çok güzel detaylı anlatiyisewosun tahtına konabilir
Kaynosa.....akşama belki
canim bikaç gün iyi değildin yaa vücut onu dışarı atmış bence.. yani kötü bişey değil aksine iyi olmalı derdi bizim büyüklerimiz
eczaneye gidersem bir sorayım bakayım,yani dökülmeyi durdurmuşmuydugitse de once Bi temizlik yapar öyle gelirAllah bağışlasın inşallah.
kardeş için tam zamanı uzmanlara göre
bana göre değil
ama dr kafama elledi öyle verdi cnm
herkesin yapısına göre var
ilaç şampuan lar ama hakkaten çok etkili
istersen eczaneye sor al
nizoral isimli şampuan gerçi kendini bulamadım muadilini aldım
Sosyeteye gidiyom dönüşte geçmişe bakarim
sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..inşallah çok sabırsızım aslında beklemem lazım ama ben salı günü yapacağım.bnm çünkü 2 ay idrar testlerim,pozitif verdi.kan testi yaptırdım 8.91 çıktı.sonra adete,yakın düştü.bu ayda aynısı,olursa doktorum hormon testi yapacakmış.buyuk ihtimalle kimyasal atlattın ama biz yine de emin olalım diyor.
sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsınsosyete deyim
sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı
inşallah :)
İnsallah size cikar cnmkızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaainşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa
gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnnsevoş hanımm
Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa
iyi böyle deşarj oluyosan ne güzel..hem eşinde haklı artık toparlanman lazım,buda geçecek inşaallah canım sıkma canını...Beydagli canim alsam duygularimi yazdim cookkk rahatlad ben sinirlenince aglayip saga sola siir yazi yaziyom geciyi sabah kus gibi hafiflemis uyandim adamda nobetten geldi sarilip uyuduksenin bu halini iyi gormuyorum ben cok duygusalsin dedi bu ara bebek istegim cok depresti sinirlerim tepemde gecer diyorum buda gecer
inşaallah ,inşaallahİnsallah size cikar cnm
gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnn
hayırlı olsun,sosyete sevinçSosyeteden geldim cay iciyommmtayt aldim çocuklara eşofman aldim babamada eşofman aldim
yine ne işin var çarşıda ,gezentiAyyy herif aradi onu almaya gidiyom carsidada isim vardi
ayy ne heycanlı,sen ne zamndır gitmiyordun nasıl karşıladılar seni hayla aynılarmıKızlar kaynana ma geldim oturuyom
ne oldu kız bişey mi dediler
saç diplerindeki mantar neden oluyormuş kepeke ve dokulmeyeaa bir bakıma destekli sütyen gibi desene,güzelmiş...
ewet sarada çok güzel tarif yazıyor ben daha önce yazmıştım bunu zaten geçmişi okusaydın görürdün zaarkaynoşada gitmeden duramıyin artık bağımlılık yapmış sende
eczaneye gidersem bir sorayım bakayım,yani dökülmeyi durdurmuşmuydudurduysa niye bıraktın
bizimde eski Bi arkadaş yeni evlendisen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..
sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsın
karının işi gücü taytSosyeteden geldim cay iciyommmtayt aldim çocuklara eşofman aldim babamada eşofman aldim
abovvvv bişi olursa,soyle jandarmaya,haber,salarızKızlar kaynana ma geldim oturuyom
herif,dolmuşunanmı gidiyo işeAyyy herif aradi onu almaya gidiyom carsidada isim vardi
AbboowwwwwKızlar kaynana ma geldim oturuyom
iyi böyle deşarj oluyosan ne güzel..hem eşinde haklı artık toparlanman lazım,buda geçecek inşaallah canım sıkma canını...
inşaallah ,inşaallah
hayırlı olsun,sosyete sevinç
yine ne işin var çarşıda ,gezentikurtlu peynir
ayy ne heycanlı,sen ne zamndır gitmiyordun nasıl karşıladılar seni hayla aynılarmı
ALLAH yardımcın olsun ne diyeyimbişey derlerse ses et toplaşır gelirik
ne oldu kız bişey mi dediler
sen yokdün o sıra o yüzden. Yoksa sensiz olmaz zatiiiKadin beni saymamissingidin size afiyet olsun
hangi ruzgar seni oraya atti...Kızlar kaynana ma geldim oturuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?