demek ki ayda bir gitsen kırmızı halı sercekler
bence erken gitmişin cnm accık daha ara ver
sık wcye gitme gebelikten oluyo ama
daha erken cnm belirtiler için
reglin gecikmesi lazım bence
bizim ara 24 basamak
kalkma sende gamsızlık yap
teste göre hamilelik var ben 5 hamilelik geçirdim hepsinde adetime 1 hafta Yada 10 gün varken öğrendim.. Erken döllenmeyse çıkabilir testtehanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var amaolablr mi?
bence sende otur artıkIyi yapmış oturun oturduğunuz yerde
bizdeBirazdan gidiciiiiikAyy çok heyecanlı
ewet saracım her ilişkide mesafe iyidir,arada hepbir çizgi kalmalı,iyi yapmışsın belirsizlik ve küslük insanı rahatsız ediyor..büyüklük senden olsun yine....bence sen acilen o börülcelere birer koca bul rahatlarlar senin yakandan da düşerlerkızlar yirmigüne yakındır gitmiyodum onlarda aramıyodu bende aramıyodum düşündüm bir şans daha vereyim bidaha gideyim yine öyle davransalar kalkıp gelecektim ve bidaha yüzlerine bakmayacaktım ama gittim ki güleryüzle karşıladılar hiç bişey olmamış gibi konuştular ben aynen şok şok şok sadece küçük görümcek biraz suratsızdıki benimle sanki zorla konuşup gülüyodu ama onuda önemsemiyorum artık hoşuma gitmeyen şeyler söylediklerinde cevaplarınıda verdim rahatladım yemek yedik bulaşıkları makinaya dizmelerine yardım ettim çay yaptılar içtik geldik
demekki mesafe iyiymiş arada bir gitmek iyi oluyo
canım teste göre hamilesin bence bir an evvel kanda baktır kesin sonucu öğren..hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var amaolablr mi?
Gunaydin kahvaltiya kaynosa geldik
Kahvalti yaptik mirroyu uyutiiim
kalkın gidin diyolar zaarÖğlen yemeğine komşuya davetlilermis ikide bir laf sokiiiler
BİDENEEEMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMSelam kızlarr
Derin canım öncelikle senin soruna cevap vereyim muz, badem fındık ceviz vs bebek için yararlı özellikle muz kilo yapıyo diye duymuştum ama günde 1 tane ye gebelik şekerin Yükselmesin...
Beydoşumm seni çok özledim ben yaa ne zamam bana müjdeyi vereceksin ? Sen kolay hamile kalıyorsun performans düşüklüğümü var yoksa
Canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli ? Ben iyi olmaya çalışıyorum çok yorgunum uykusuzum.. Ozanın göbeğiyle uğraşıyoruz bu ara, 1 aylık olucam Çarşamba gunü ama hala kurumadı akıntı oluyo göbektesizde herşey yolundadır inşallah çok konuluyorsunuz geçmişi okuyamıyorum artık
inşallah hayatım salı tekrarlıycam paylaşırım umarım bebiş vardırHayirli olsun canim bence gebesin silik cikmis silik cikinca var demek
ayy Allah ım duysun yaa inşallah canım.teste göre hamilelik var ben 5 hamilelik geçirdim hepsinde adetime 1 hafta Yada 10 gün varken öğrendim.. Erken döllenmeyse çıkabilir testte
cevap yazdığın için teşekkür ederim canim. Muz kabızlık yapıyor ve şeker çok yüksek diye yemiyorum fazla ama sanırım yemem lazım.Selam kızlarr
Derin canım öncelikle senin soruna cevap vereyim muz, badem fındık ceviz vs bebek için yararlı özellikle muz kilo yapıyo diye duymuştum ama günde 1 tane ye gebelik şekerin Yükselmesin...
Beydoşumm seni çok özledim ben yaa ne zamam bana müjdeyi vereceksin ? Sen kolay hamile kalıyorsun performans düşüklüğümü var yoksa
Canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli ? Ben iyi olmaya çalışıyorum çok yorgunum uykusuzum.. Ozanın göbeğiyle uğraşıyoruz bu ara, 1 aylık olucam Çarşamba gunü ama hala kurumadı akıntı oluyo göbektesizde herşey yolundadır inşallah çok konuluyorsunuz geçmişi okuyamıyorum artık
yok canim nerdeeee mecburi hizmet bizimkisibence sende otur artık
ewet saracım her ilişkide mesafe iyidir,arada hepbir çizgi kalmalı,iyi yapmışsın belirsizlik ve küslük insanı rahatsız ediyor..büyüklük senden olsun yine....bence sen acilen o börülcelere birer koca bul rahatlarlar senin yakandan da düşerler
canım teste göre hamilesin bence bir an evvel kanda baktır kesin sonucu öğren..
canım hoşgeldinnn sağlıcakla buyut yirim beniSelam kızlarr
hemen bakayım o şarkıyı hiç dinlemedimBaF's müzik iyi gelir canim bende bugün yalın'in "ki sen " parçasını dinledim kaç defa hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?