Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heeee bundan sonra iki ayda bir gitmeyi düşünüyom

Selam kızlarr
Derin canım öncelikle senin soruna cevap vereyim muz, badem fındık ceviz vs bebek için yararlı özellikle muz kilo yapıyo diye duymuştum ama günde 1 tane ye gebelik şekerin Yükselmesin...
Beydoşumm seni çok özledim ben yaa ne zamam bana müjdeyi vereceksin ? Sen kolay hamile kalıyorsun performans düşüklüğümü var yoksa
Canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli ? Ben iyi olmaya çalışıyorum çok yorgunum uykusuzum.. Ozanın göbeğiyle uğraşıyoruz bu ara, 1 aylık olucam Çarşamba gunü ama hala kurumadı akıntı oluyo göbekte sizde herşey yolundadır inşallah çok konuluyorsunuz geçmişi okuyamıyorum artık

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama olablr mi?
teste göre hamilelik var ben 5 hamilelik geçirdim hepsinde adetime 1 hafta Yada 10 gün varken öğrendim.. Erken döllenmeyse çıkabilir testte

Iyi yapmış oturun oturduğunuz yerde

bizdeBirazdan gidiciiiiikAyy çok heyecanlı
bence sende otur artık
ewet saracım her ilişkide mesafe iyidir,arada hepbir çizgi kalmalı,iyi yapmışsın belirsizlik ve küslük insanı rahatsız ediyor..büyüklük senden olsun yine....bence sen acilen o börülcelere birer koca bul rahatlarlar senin yakandan da düşerler
hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama olablr mi?
canım teste göre hamilesin bence bir an evvel kanda baktır kesin sonucu öğren..

Gunaydin kahvaltiya kaynosa geldik
Kahvalti yaptik mirroyu uyutiiim
çok iyi yaptınnn
Öğlen yemeğine komşuya davetlilermis ikide bir laf sokiiiler
kalkın gidin diyolar zaarkeşke inada kalkmasaydınız
BİDENEEEMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMbende seni çok ama çok özledim,....çok geçmiş olsun canım neden öyle olduki enfeksiyon falanmı kaptıki kıyamam.

walla bende bir an önce sizlere ve eşime müjdeyi vermek istiyorum ama ne oldu bilmiyorum dumoşum kısmet bakalım..zaten doktor 6 ay süre vermişti olmazsa gelin dedi...
performansımızda gayet iyi ama bilemedim

biz evdeyik kaynoşa maynoşa gitmiyok, haftaya belkiiii
kocişimle vakit geçiriyom,birazdanda markete gidecükk,kızlar bulaşık makinasında fairy yi denedinizmi hiç ben hep fınısh kullandım,onuda denemek istiyorum acep güzelmi

Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti

Vagonlar bir dolup bir boşadı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı

Unutursun içim yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana

cevap yazdığın için teşekkür ederim canim. Muz kabızlık yapıyor ve şeker çok yüksek diye yemiyorum fazla ama sanırım yemem lazım.
Yumurtayı haftada iki defa tüketiyorum iki defa kırmızı et iki defa beyaz et iki üç defa ceviz kuru üzüm
yok canim nerdeeee mecburi hizmet bizimkisi

Sesimde söyleyemediğim sözler var
Gizleyemediğim gözyaşlarım
Silipte unutamadığım sabahlar
Kokladığım eşyalarım

Bir çaresi bulunur, elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

İçimde saklayamadığım anladılar
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

selamlar selamlarrr sabahtan beri şarkı dinliyorum evin işleri bana bakıyor ben onlara sinyal veriyorum yardıma gelinn sizleri seviyorum heyy topikkk hayata inatt Bir çaresi bulunur diyip güleyimm

canım hoşgeldinnn sağlıcakla buyut yirim beni inşallah o uykusuz geceler banada nasip olur onun için uykusuz kaldığın hergünün şükürcüsü ol iyi olmanıza sevindim göbeği için dr merhem verebilir bir danış istersen opuyorum

BaF's müzik iyi gelir canim bende bugün yalın'in "ki sen " parçasını dinledim kaç defa hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…