Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karının işi gücü tayt
iyice yoldan çıktın
daha geçen tayt aldındı
heeee evde rahat oluyiiiii
herif,dolmuşunanmı gidiyo işe
arabayı eve bırakıyo

Yokkizzz patronunun yolunun ustu o aliyor ise giderken oda birakiyor isi olursa herif arabaylan gidiyi bugün patronların isi varmis erken cikmis benimde carsida küçük bir isim vardi herifide aldim

dermatolojik ürünlerin hepsi pahalı zaten,niye ucuzlatmıyolarki
kız adısı neydi yazmadım unuttumneyse geçmişe bir dönerim..
bizimde eski Bi arkadaş yeni evlendi
kocasının soy ismini alarak soy ismi ünlü oldu.
artık ünlü oldun bizi tanımazsın dedim
çok yaratıcı olmasa da komik Bi espriydi
eh idare eder
sen yokdün o sıra o yüzden. Yoksa sensiz olmaz zatiii

hangi ruzgar seni oraya atti...
Allah muhabbetinizi arttirsin. Pek sıkı fikisiniz
kimse senin kadar sıkı fıkı olamaz kadın,ne zamandan beri gitmiyorduşu anda ordasın zaar
Yimek yidik cayi koydum herif duş aliyi hakan PC de miracta onun yaninda odayi karistiriyi
bizde yemek yidik,bulaşıkları hallettim,çayı demledim herif namazını kılana kadar demlenir,içerik

ayy yerim ben o otoban jerysini, mikser miraç

daha gitmedik..
akşam yemeğini yedik tava yapmıştım ..

Sosyeteden geldim cay iciyommm tayt aldim çocuklara eşofman aldim babamada eşofman aldim

güle güle giyinin canım

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
sağol canım ihtiyacım olduğu her zaman yanımdasınız biliyorum

abovvvv bişi olursa,soyle jandarmaya,haber,salarız

Abboowwwww

Hahahahsassss

abooov ki ne aboooov

sen yokdün o sıra o yüzden. Yoksa sensiz olmaz zatiii

hangi ruzgar seni oraya atti...
Allah muhabbetinizi arttirsin. Pek sıkı fikisiniz

bilmem büyüklük bende kalsın dedim gittim

çok güzel görünüyo canım afiyet olsun

Sara kizzz kaynostami yatiyon yoksaaaa

Allah korusun kız

Geç kaldın canim ben çoktan hazırladım....yinede Sağol...

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım az kaldı Allah yardımcın olsun

Sara sesver 1 2 12

kızlar yirmigüne yakındır gitmiyodum onlarda aramıyodu bende aramıyodum düşündüm bir şans daha vereyim bidaha gideyim yine öyle davransalar kalkıp gelecektim ve bidaha yüzlerine bakmayacaktım ama gittim ki güleryüzle karşıladılar hiç bişey olmamış gibi konuştular ben aynen şok şok şok sadece küçük görümcek biraz suratsızdıki benimle sanki zorla konuşup gülüyodu ama onuda önemsemiyorum artık hoşuma gitmeyen şeyler söylediklerinde cevaplarınıda verdim rahatladım yemek yedik bulaşıkları makinaya dizmelerine yardım ettim çay yaptılar içtik geldik

demekki mesafe iyiymiş arada bir gitmek iyi oluyo

insallah canim aminnnn. sağlıklı bi şekilde kavussaydim inşallah, hep endise hep korkularrr....çok yorucu oluyor tabi bunada sukur....Sağlıklı bi gebelik Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin.

iyi yapmışsın canim küslük hiç iyi olmuyor. Eşinin ailesi sonucda. Huzursuzlukda ister istemez ilişkinize yansiyacaktir er ya da geç. Ama böyle görevini yaparsan aralarda mesafeli ziyaretler hiçbişey olmaz. Eşinin de hoşuna gider senin elinden geleni yaptığını görür. Bi de sen gidip gelince o da düşkün olmaz fazla o tarafa. Herşey ayarinda olur.
Bana bak biz sanki çokmu seviyoruz birbirimizi ama mecbur görevimi yapıyorum haftada bir ziyaretimizi yaparız. Bizde diğer gelinlerde öyle herkes haftada bir gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…