senin istek parçan yok mu kuzum hemen çaliyiminşaallah canım,salı günü yine idrar testimi yoksa kanmı yaptıracaksın,bizede haber ver mutlaka..ay bendemi test alsam ki yarın
ewet elde yıkamsını bende hep kullanıyorum çok güzel,bugün aldık bakalım birde makinada denerim
iyi yapmışsınız böylesi daha gıymatlı olur
ohhh ellerine sağlık enişte beyin
pilav yapma zati,yaparsan dayanamaz yersin kilo yapar
aaa fairy nin üstüne tanımambiz evdeyik kaynoşa maynoşa gitmiyok, haftaya belkiiii
kocişimle vakit geçiriyom,birazdanda markete gidecükk,kızlar bulaşık makinasında fairy yi denedinizmi hiç ben hep fınısh kullandım,onuda denemek istiyorum acep güzelmi
ellerine sağlık canım bende arada mercimeği salçalı yapıyorum güzel oluyor,ben tüm soğanda atarım zaten blendırdan geçirince gözükmüyor lezzet veriyorçorba içiyim çik gösel olmuşpataesli havuçlusundan yaptiydim salçalı olandan misss
çok var aslında ma birden sorunca aklıma gelmedisenin istek parçan yok mu kuzum hemen çaliyim
eldekini zaten bende yıllardır kullanıyorum böönde makina için aldım birde bunu deneyeyimaaa fairy nin üstüne tanımam
makinede de eldede fairyden geçmem
gerçi benm makinamda harika yıkıyor o konuda çok şanslıyım ışıl ışıl pırıl pırıl hiç leke iz kalmaz.makinam çok iyidir
benim elimde çok iyidir o konudada sanslıyım
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Vagonlar bir dolup bir boşadı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı
Unutursun içim yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
banada booon yemekli misafir varsevooo kavurmayı götürüyon herhal,az ye biraz, az
kavurma yerken beni düşündünmü
bizde böön kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisi var,sana bir tabak pilav veremmi
kulaklığı tak hem şarkı dinle hem iş yapselamlar selamlarrr sabahtan beri şarkı dinliyorum evin işleri bana bakıyor ben onlarasinyal veriyorum yardıma gelinn sizleri seviyorum heyy topikkk hayata inatt Bir çaresi bulunur diyip güleyimm
yaz bakim merak ettimbanada booon yemekli misafir var
eski iş arkadaşım ve eşisi gelecek
mönü mu vermiyom
sevo olmamış diyerek,moralimi bozuyo
misafir gittikten sonra veririm
Elinr saglik cnmmenü veriyore sonrada mutfaga gidip yapıyoree bugun resmen tembelşar oldumm
mercimek çorbası
taze fasulye
pirinç pilavı
salata yiter
Tesekkurlerrrrrivet varsa istek parcan hemen çalayım canım
Pilavida kalk sen yap kadın
hee benimkisideellerine sağlık canım bende arada mercimeği salçalı yapıyorum güzel oluyor,ben tüm soğanda atarım zaten blendırdan geçirince gözükmüyor lezzet veriyor
çok var aslında ma birden sorunca aklıma gelmedi
eldekini zaten bende yıllardır kullanıyorum böönde makina için aldım birde bunu deneyeyim
senin makinanın markası neki minnoşum,gerçi elektronik eşyada biraz şans işi ama benimkiside pırıl ,pırıl yıkıyor,ayrıca ellerim eminim seninkinde eyidir
sevooo kavurmayı götürüyon herhal,az ye biraz, az
kavurma yerken beni düşündünmü
bizde böön kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisi var,sana bir tabak pilav veremmi
banada booon yemekli misafir var
mönü mu vermiyom
neymiş kız mönün merak ettimbanada booon yemekli misafir var
mönü mu vermiyom
hee bende çok inandımElinr saglik cnm
Tesekkurlerrrrr
pilav yemiyikkk
hee benimkiside
Hee hep seni dusundum aklimdan hec cikmadinpilav ver kucuk hakana yediririm
sevinç bunlar nalın mı kızzz ay ne kadar şıklar osmanlı tarzı gibi sanki ordan fırlamış,pek güzeller güle,güle kullansın..sosyetedenmi aldınEki Görüntüle 1345303 Kardeşimm istiyordu yilbasi hediyesi aldim nasil
neymiş kız mönün merak ettim
hee bende çok inandım
sevinç bunlar nalın mı kızzz ay ne kadar şıklar osmanlı tarzı gibi sanki ordan fırlamış,pek güzeller güle,güle kullansın..sosyetedenmi aldın
haphap mı ilk kez duydumEvet cnm nalin marasta haphap diyorlar sosyeteden almadim gumuscuden aldin
haphap mı ilk kez duydum
hamama gidiyormusunuz siz,bende keşke dayanabilsemde gitsem..bunun hepsi gümüşse pahalıdır zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?