ben bir kez çocukken gitmiştim hem sıcaktan fenalaştım hemide bir takım şeylerden midem bulanmıştı bir dahada hiç gitmedim aslında çok faydalı senede 2 ,3 kez gitmek lazım en azındanHamami çok sewerim bu sene daha gitmedim ama gidecemgümüş kaplama cnm 25 TL aldim ikilisini diğer küçük olan 10TL
ben bir kez çocukken gitmiştim hem sıcaktan fenalaştım hemide bir takım şeylerden midem bulanmıştı bir dahada hiç gitmedim aslında çok faydalı senede 2 ,3 kez gitmek lazım en azından
iyiymiş ben daha pahalı sandımdı
ne diyon maraşamı gelekMarasin hamamlari meşhur çok temiz ve şık
Büyük bir sektör odalar kademeli sicaktan iliga herkese hitap ediyoooo
Hamami çok sewerim bu sene daha gitmedim ama gidecemgümüş kaplama cnm 25 TL aldim ikilisini diğer küçük olan 10TL
Marasin hamamlari meşhur çok temiz ve şık
Büyük bir sektör odalar kademeli sicaktan iliga herkese hitap ediyoooo
ne diyon maraşamı gelek
hamamı bende severim toplaşıp gelek hep beraber hamama gidek
Heeee gelin hep beraber çimekkk
tamam ben gelirken beydoşuda alır gelirim deroşu götürmeyek mazallah hamamda doğurmaya kalkar Allah korusun
dogru diyon valla
Basakla bafsida al
tamam o zaman önce istanbula sonra antalyaya sonra adanaya ordanda maraşa gelecem demektir bu bi hamam için değermi yaaaa vazcaydım gelmiyom
askolsunnnn
kulağım çınladi dedikodumu yapmışsınız. Allah korusuntamam ben gelirken beydoşuda alır gelirim deroşu götürmeyek mazallah hamamda doğurmaya kalkar Allah korusun
kulağım çınladi dedikodumu yapmışsınız. Allah korusun
Hamama bayılırım ben yaaa mahvoluyorum hamam için çok severim ...
o zaman en kısa zamanda güzel haberimi alıp şişmanladığın günleri görmek istiyoruzzz , 53 kg yüm yazmıştın çook kıskandım :)çok iyi yaptınnn
kalkın gidin diyolar zaarkeşke inada kalkmasaydınız
BİDENEEEMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMbende seni çok ama çok özledim,....çok geçmiş olsun canım neden öyle olduki enfeksiyon falanmı kaptıki kıyamam.
walla bende bir an önce sizlere ve eşime müjdeyi vermek istiyorum ama ne oldu bilmiyorum dumoşum kısmet bakalım..zaten doktor 6 ay süre vermişti olmazsa gelin dedi...
performansımızda gayet iyi ama bilemedim
Gunaydin Turkiyeeeeee
Dun aasam evi temizledim Bon yemek isim var azda camasir
Menü veriyorum
Tarhana cirbasi
Sebzeli zeytintagli pirasa
Oğlana et köfte pilav
Birazda irmik helvasi yapacam canim isti
Uykucuuuuu tosbaaaalarrrrt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?