Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara_28st: 38482672 .!.:
benimde canım sıkkın tv izliyom
Noldu hayatim
Oyyy yerimmm onu ben tontişimm.. kaç aylık yada kaçyaşndaydı.. sen çocuk isyiyonmu daha sevoşş kaç tane var sende
buyuk 7.5 yasinda kucuk 9 ayi bitirdi 10 a girdi Rabbim sizlerede nasip etsin cnm
keşke komşu olaydık sevinç ya sen bana geleydin yada ben sana bol köpüklü bir kahve yapıp karşılıklı içip dertleşeydik[/
QUOTE]

Keske saracim keskeeee

olmaz olurmu aşkolsun sende yan komşusun karşı binadada deroş beydoş nazoş ve bafs var hepiniz en iyisi bana gelin gece gece kızlar partisi yapak kocalarıda dışarıya gönderek
Yaa keske şuan öyle bişi olsa böyle çıldırıp sabaha kadar dans etsek benim herif zati işe gitti.. benmde ihtiyacımm var doğrusu

İki tane siyah zeytin çekirdeği yuttt
her yandigindami? Benim midem hergün yaniyii...
Bilimsel deel

seninde ellerine sağlık canım afiyet olsun

nasıl yani hergün oradasın orda yemiyonda oruçmu tutuyon

geçmiş olsun canım
hergünmu ordan öylemi gözüküyo

yaww Heeee heeee anladik SankI HEC yapmadigin bişey

benimde canım sıkkın tv izliyom
niy canimbenim
bilincaltini temizle

keşke komşu olaydık sevinç ya sen bana geleydin yada ben sana bol köpüklü bir kahve yapıp karşılıklı içip dertleşeydik
heee heeee

Noldu hayatim

buyuk 7.5 yasinda kucuk 9 ayi bitirdi 10 a girdi Rabbim sizlerede nasip etsin cnm

Keske saracim keskeeee

olmaz olurmu aşkolsun sende yan komşusun karşı binadada deroş beydoş nazoş ve bafs var hepiniz en iyisi bana gelin gece gece kızlar partisi yapak kocalarıda dışarıya gönderek
hayali bile guzel

Bugun komsiye kahveye gittim kahveleri ictik dedi lahana saralimmi bi tencere ona bi tencere bana sardik..bu arada kaynim gitmisti ya memleket sogukmus tek basina yapamamis yaralari sizliyormus gelebilir miyim geri dedi gel dedim bende ne zaman iyi hissedersen donersin nevresimleri kurumadi yikadiydim astiydim aksam ipte hala simdi geldi yeni mevresim acarim artik buarada kizlar sacim icin bakim onerileri istiyor cok cansizlasti ve cok dokuluyor aktardan gidip alicam badem yagimi susam yagimi ne alip sureyim bilginiz varsa bana bir soyleyin sampuani eczaneye soricam.zaten

badem yağı canim
walla ben e vitamini kullananladan duymuştum saça iyi geliyormuş bi araştır istersen.
Bi de stresten de dökülür az stres yapmadın sonucda...

buarada kaynın sansliymis senin gibi bi yengesi olduğu için...

Kızlar bugün yoğunluklu Bi gün geçirdim
EGE NİN KRUP HASTALIĞI TEKRARLADI
SABAKLEYİN HERİF ARABAYLA İŞTEN GELDİ DOKTORA GOTURDUK
ÇOOOK SIRA BEKLEDİK, SONRA HERİFİ İŞ YERİNDEN ÇAĞIRDILAR O GİTTİ
BENDE YAYA DONDUM EVE ÇOOOK YORULDUM , TLF ŞARJISI BİTMİŞTİ TLFLARI DEĞİŞTİK
O YUZDEN AKŞAMA KADAR KKYA GİREMEDİM. AKŞAMDA HERİFİ DURAKTAN ALDIK İĞNEYE GİTTİK.
YARINDA TAHLİL YAPTIRACAĞIZ ALERJİSİ VARMIŞ BİŞEYE SANIRIM EDOŞUN
BAKAKTA GOREK.

BU ARADA HERİFİN İŞ ARKADAŞI VE AİLESİ YILBAŞI AKŞAMI DAVETİMİZİ KABUL ETMİŞLER
ADAM BİDE AŞÇII
YEMEKLER BENDEN, DEMİŞ.

HAYDEEE YANDAAAANNNNNNN
TEY TEY TEYYYYY
LORKE LORKE LORKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HANIMEY LORKE

E vitaminini sorucam mutlaka sagol canim..bu arada kaynim gideli bir gun olduydu daha aksam gelince cok hayirsiz ciktin bidaha bu kadar ozletme kendini dedim kocisle cok gulduler

Cok gecmis olsun canim cabucacik iyilesir insallah krup hast nasil oluyor ? Insallah onemli bisiy degildir

Baffsssssssingooooooooo
kııız Antalya da yaşam nasıl
kiralar nasıl
hayat pahalımı
bu akşam haberlerde izledim Antalya valisi Antalyadaki tüm Suriyelileri atıyomuş dışarı
helal olsun valla.
Antalyaya gelirsek herifi Suriyeli k.ltaklara kaptırma ihtimalim sıfır olur

Cok gecmis olsun canim cabucacik iyilesir insallah krup hast nasil oluyor ? Insallah onemli bisiy degildir
çok tuhaf,bişi cnm.
küçük çocuklarda olıyomuş
alerjik Bi durummuş
nefes yolu tıkanıyor kopek hırlaması gibi ses çıkarıyor.
geceleri oluyo, sabaha doğru düzeliyor.
sağol cnm inşallah Bi daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…