Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canim inşallah

yani doğru yoldaymissin canim benim.... Allah yardimcin olsun. Istikrarli bi şekilde devam et böyle. Zayıflamak istiyorummnn

Sağol canim insAllah

7 kilo neki canım ben 100 kiloyum vermem gereken 30 kilo var

amin canim inşallah

yani doğru yoldaymissin canim benim.... Allah yardimcin olsun. Istikrarli bi şekilde devam et böyle. Zayıflamak istiyorummnn

Sağol canim insAllah

amin canım sağol

nasılsınız kızlar inşallah hiç bir sorununuz yoktur kusura bakmayın giremiyorum hiç

bu arada benim canım çok sıkkın çook hastaneye gittim bana bebeğin eşi önde dediler sıkıntı yaratırmş öğrendğime kadar eşimn annesinn ölüm sebbebide buymuş çok üzgnm cidden

onu duymamıştım ama anne sutunu alan çocukun bağışıklığı güçlü olur denir, .

Bi dahaki pazara ben gitcem bakıcam kuçuku varmı
her hafta herif işten gelirken pazardan istediklerimi alıyo.

aslında lahananın salatası da oluyor kalanından salata yapabilirim

yok cnm bronşit i yok çok şukur
bu hırlama bronşitinkinden çok farklı yaa
değişik Bi ses

başak geçmiş olsun doktordan geldinmi yazsana tızım bizi merakta bırakma
yok cnm randevumuz 3:50de
henüz evdeyiz birazdan çıkarız
sağol cnm

ayoll sen boşa gitmişin o zaman
kendin de gayet güzel yapıyo muşsun.
özelse boşa para verme bari

Canım ya tuh
benm bildiğim gebeliğin başında eşi önde olur zaten
ilerleyen zamanlarda düzeliyormuş
Bi kaç doktora gittinmi
geçermiymiş

Canım
ya tuh
benm bildiğim gebeliğin başında eşi önde olur zaten
ilerleyen zamanlarda düzeliyormuş
Bi kaç doktora gittinmi
geçermiymiş

iki doktora gittim ikiside net bişey demedi görmcem benmleydi başladı ağlamaya annem bu sorundan ölmş diye çok fena oldm gerçi bu konuda hiç bir blgm yok tamamen kulaktan doğma bilgiler yine de korktum yanii

kıayamam arkadaşımaaa çok geçmiş olsun göbekli marulum benim
he biliyok bana ait deel ama bizim buralara ait,benim yeğenim çocukken ne anlatırsak yav he,hee çok inandık,derdi bayılırdım
ama bu topikte patentli bir sürü sözüm var

sağol canım bugünlük yaptığım iş yeter belim çok ağrıdı az biraz kaldı onuda yarın yaparım inşaallah..
genelde sezaryenle doğan bebklerde ve çocuklarda hep alerji oluyormuş bende CANAN KARATAY hocamdan dudum

ay saracım bilmezmiyim bende elimde doğrarım eti dolmaya..küçük,küçük ama
ama tavuklu düşünemedim ben yiyemem heralde tavuk etli yaprak veya dolma,ama limon sıkarım her ikisinin üzerinede..

birtek baklava uyarısını almak içinmi gittinhadi inşaallah daha hızla ve gazla yoluna dewam edersin destek almak iyidir..bu arada bende sütü genelde tarçınla içerim ,özellikle kabuk tarçın

O

Hamarat hatunn dün akşam göremedik seni..
canım ben genelde aşkamları çok fazla gelemem,ama bugün kocacım yok belkii gelirim
canım benim çok geçmiş olsun keşke bir riskli gebelik doktoruna görünsen,belki başka bişey söyler,ihmal etme sakın..inşaallahta yanlış görmüştür...çok üzüldüm..
bende CANAN KARATAY HANFENDİ den duydum tabiki anne sütüde bağışıklık sistemini güçlendiriyor...

kesin vardır sen git bak herif ne anlar

inşallah canım ya 3 hafta sorra kontrlm var ozamanı bekliyorm işte korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…