kız öldük meraktan kim varPofffff misafir varrrrtt
Olsun sen bu iradeyle 50 kilıda verirsin helal valla sana aynen devam et
ayoll sen boşa gitmişin o zaman
kendin de gayet güzel yapıyo muşsun.
özelse boşa para verme bari
iki doktora gittim ikiside net bişey demedi görmcem benmleydi başladı ağlamaya annem bu sorundan ölmş diye çok fena oldm gerçi bu konuda hiç bir blgm yok tamamen kulaktan doğma bilgiler yine de korktum yanii
kıyamam arkadaşımaaa çok geçmiş olsun göbekli marulum benim
he biliyok bana ait deel ama bizim buralara ait,benim yeğenim çocukken ne anlatırsak yav he,hee çok inandık,derdi bayılırdım
ama bu topikte patentli bir sürü sözüm var
sağol canım bugünlük yaptığım iş yeter belim çok ağrıdı az biraz kaldı onuda yarın yaparım inşaallah..
genelde sezaryenle doğan bebklerde ve çocuklarda hep alerji oluyormuş bende CANAN KARATAY hocamdan dudum
ay saracım bilmezmiyim bende elimde doğrarım eti dolmaya..küçük,küçük ama
ama tavuklu düşünemedim ben yiyemem heralde tavuk etli yaprak veya dolma,ama limon sıkarım her ikisinin üzerinede..
ben bir çay koyayım en iyisi
Pofffff misafir varrrrtt
kızlar ne pişiriyorsunuz bugün,benim herif iş için şehir dışında diye yemek yapmıcam bugün
ne garip herifler olmayınca hiç ne yemek yapsak diye düşünmüyoruz,demek yemekler sadece onlar için oluyor,tabi çocuklar içinde..
zobam çatır,çutur yanıyi,çayımda demini alıyi
keşke şu idrar testleri bakkallarda,marketlerde satılan bişey olsaydı
her gün alırdım
amin olduğuna eminmisininşallah sağol canım
özeldi valla gitti paralar ama helal olsun özel ölçümle vücudumun ne kadarı yağ ne kadarı su kaslarımın durumun ne hepsini çıkardı vücut analizi yaptı bir saate yakın konuştuk verimli bir görüşmeydi
geçmiş olsun tatlım hiç kötü düşünme birinde aynı şey oldu diye herkeste olacak diye bişey yok hem görümcende sana destek olacağına köstek olmuş insan önce bi rahatlatır karşındakini belki kayınvalidenin başka problemleri vardı ne biliyosunuz sen her şeyi boş ver işinin ehli bir prof bul ona görün ve kalbini ferah tut Allah ne yaparsa ne yazarsa o olur
ama dene eminim vazgeçemeyeceksin canım kuşbaşı tavukla dene bana güven
bana da yapsana
bizde merak ettik nerde kaldınız diye miraca ne oldu diye
sulu köfte yapacam bugün serbestim diyete yarın başlıyorum
ooooh ne güzel bir bardakda ben istiyom çok yorgunum iyi gelecek valla
kurtlar kımıl,kımıl oturtmuyolar benikurtlu karı otur oturduğun yerde
amin olduğuna eminmisin
önce sana bir bardak çay doldurayım sıcacık,sonra sorularımı sorayım
eee saracım kasın,suyun,yağın nasıl çıktı ve çok katı bir diyetmi uygulayacaksın, kesinlikle yasak olan gıdalar varmi..ve bildiğim kadarıyla özel diyetisyenler bir sürü tahlil istiyolardı senden istemedimi
he gördüm hemen düzeltmişsin,düzelttim bikere emin yaptım onu
sorularına akşam evde cevap yazarım canım şimdi çıkıyorum
amin olduğuna eminmisin
önce sana bir bardak çay doldurayım sıcacık,sonra sorularımı sorayım
eee saracım kasın,suyun,yağın nasıl çıktı ve çok katı bir diyetmi uygulayacaksın, kesinlikle yasak olan gıdalar varmi..ve bildiğim kadarıyla özel diyetisyenler bir sürü tahlil istiyolardı senden istemedimi
test almıcaaaaaammmmmmm
test yapmıcaaaaaaaaaammmm
söz verdim bir kereeeeeeeeeee
yo,yok yapmıcaaaaaammmmm
sara sulu köfteyi nasıl yapıyosun bebişim
yok efenim teşekkürlertatlım ben daha bir hafta önce biyokimyama hemogramıma baktırdığım için bir daha gerek görmedi her dakka kan alınmaz dedi bu değerler iki ay yeterliymiş benim diyetimde kesinlikle yasak olan tek şey şeker onun dışında hiç bir kısıtlama yok herşeyden yiyecem ama az ve ölçülü verdiği porsiyonlara ve ölçülere uymak koşuluyla istediğimi yiyebilirim beyaz ekmekten uzak dur dedi onun dışındaki ekmekler serbest ama her öğünde bir dilim günde iki buçuk litre su iç dedi salata yağsız ve tuzsuz olmak koşuluyla sınırsız pilav makarna serbest ama üç yemek kaşığı ayrıca sofranda ya pilav ya makarna yada çorba olsun dedi üçü aynı anda olmasın dedi birde bir kase çorba iki dilim ekmeğe eşdeğermiş çorba içince ekmek yemeyecem böyle küçük püf noktaları var dolma sarma bile serbest ama bunları yediğim zaman ekmeği yemeyecem o gün et varsa menüde et yemiyecem böyle işte
su içmediğim için vücudum ödem yapmış üç kilo ödem çıktı yağ fazlam bayağı var kilomdan da anlaşıldığı üzere ve metabolizmam az çalıştığı için hareket etmem çok önemli bu yüzden spora ve yürüyüşe devam böyle işte
başka sorunuz varmı efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?