düşüncesizlik bunların yaptıkları,insan biraz yardım eder..Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim
yuhhhhhh...Ayy neyse misafir gitti bunlar aksama kaldimi kaynimi arazi kizini arazi kayinbabami aradi saat 5 evde yemek yojkkkk ne yenecek soran yokkk
tabiki hatırlıyorum canım seni,,çok sevindiiimmmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsinKızlar beni belki hatrlsyan vardır uzun zamandır bebiş istiyordum ve ekimde ev taşıma olaymız oldu o ay hiç umutlu değildim zaten ilişkide olmadı pek fazlasıyla ağır kaldırıp yordum kendimi adet günü hamilelik herşey unutmuştum sonra fark ettimki adet günüm geçmiş umutsuz bir şekilde test yaptım ve hamileyim çok şükür
Maasallah kardesim kac aydir olmuyordu.benimde vcocugum olmuyor 10aydir.Kızlar beni belki hatrlsyan vardır uzun zamandır bebiş istiyordum ve ekimde ev taşıma olaymız oldu o ay hiç umutlu değildim zaten ilişkide olmadı pek fazlasıyla ağır kaldırıp yordum kendimi adet günü hamilelik herşey unutmuştum sonra fark ettimki adet günüm geçmiş umutsuz bir şekilde test yaptım ve hamileyim çok şükür
Kızlar beni belki hatrlsyan vardır uzun zamandır bebiş istiyordum ve ekimde ev taşıma olaymız oldu o ay hiç umutlu değildim zaten ilişkide olmadı pek fazlasıyla ağır kaldırıp yordum kendimi adet günü hamilelik herşey unutmuştum sonra fark ettimki adet günüm geçmiş umutsuz bir şekilde test yaptım ve hamileyim çok şükür
Benimde on ay sonra olduyduMaasallah kardesim kac aydir olmuyordu.benimde vcocugum olmuyor 10aydir.
Bende farklibiseyler yapmsliyim ama ne aklim fikrim acabaa cocuk olacakmidaBenimde on ay sonra olduydu
çok bile yeter boşver bu yorgunlukla ancak bu kadar olurBeydoş çok ama çok Yoruldum cnm saat 5 den sonra yemek yaptim domates corbasi tavuklu pilav salata cacik o saatten sonra ancak bunları yapabildim üstüne birde cay fasli
ay bilmezmiyim benim herifin tayfasıda her geldiğinde aynı şey oluyor..Evinin içine s.ctilar cnm mama sandalye dinin minderine kadar mama kusmuk su saatime çocuk su dökmüş oyuncaklar miracin odasındaki salincaga kadar cikti balkondaki akülü arabaya kadar cinnet gecirdim
tabiki hatırlıyorum canım seni,,çok sevindiiimmmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin
gerçekten kafaya takmayınca oluyor demkki...
Kızlar beni belki hatrlsyan vardır uzun zamandır bebiş istiyordum ve ekimde ev taşıma olaymız oldu o ay hiç umutlu değildim zaten ilişkide olmadı pek fazlasıyla ağır kaldırıp yordum kendimi adet günü hamilelik herşey unutmuştum sonra fark ettimki adet günüm geçmiş umutsuz bir şekilde test yaptım ve hamileyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?