Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayy neyse misafir gitti bunlar aksama kaldimi kaynimi arazi kizini arazi kayinbabami aradi saat 5 evde yemek yojkkkk ne yenecek soran yokkk

Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim
düşüncesizlik bunların yaptıkları,insan biraz yardım eder..

Kızlar beni belki hatrlsyan vardır uzun zamandır bebiş istiyordum ve ekimde ev taşıma olaymız oldu o ay hiç umutlu değildim zaten ilişkide olmadı pek fazlasıyla ağır kaldırıp yordum kendimi adet günü hamilelik herşey unutmuştum sonra fark ettimki adet günüm geçmiş umutsuz bir şekilde test yaptım ve hamileyim çok şükür

tabiki hatırlıyorum canım seni,,çok sevindiiimmmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin
gerçekten kafaya takmayınca oluyor demkki...

Maasallah kardesim kac aydir olmuyordu.benimde vcocugum olmuyor 10aydir.

Gozunaydin cnm çoksevindim bbende ev tasima yerleştirme zamanki hamile olmuştum sagsalim kucagina al insallah

Beydoş çok ama çok Yoruldum cnm saat 5 den sonra yemek yaptim domates corbasi tavuklu pilav salata cacik o saatten sonra ancak bunları yapabildim üstüne birde cay fasli

Evinin içine s.ctilar cnm mama sandalye dinin minderine kadar mama kusmuk su saatime çocuk su dökmüş oyuncaklar miracin odasındaki salincaga kadar cikti balkondaki akülü arabaya kadar cinnet gecirdim

Evinin içine s.ctilar cnm mama sandalye dinin minderine kadar mama kusmuk su saatime çocuk su dökmüş oyuncaklar miracin odasındaki salincaga kadar cikti balkondaki akülü arabaya kadar cinnet gecirdim
ay bilmezmiyim benim herifin tayfasıda her geldiğinde aynı şey oluyor..

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…