Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım inşallah başarılı olurum azimli ve kararlıyım Allah yardımcım olsun

ellerine sağlık
ben sadece nohutlu olanını yaptım mercimek koymayız biz,birde bunun sadece un ve bulgurla olanını ekşili köfte yapıyoruz aynı şekilde sadece et yerine un koyuyorsun limon ve kuru nane eliyorsun birde kemik suyuyla yaparsan güzel oluyor

doğrudur canım bende limon yerine limontuzu ekliyorum oda yakışıyor ama nane koyulmuyor bizim yöresel yemeğimiz bu aslında yeşil mercimekte yakışıyor

Kuzamik aasisi cnm
SEVOŞŞŞ daha dönmedinmi miraç nasıll oyy kuzum benimnasıl ağlamıştır kimbilir...
Hemde nasil agladi
cok gecmis olsun cnm
sevinç sen ne yaptın müraç aşı oldumu çok ağladımı yazsanıza tızım ya merak
çatlıyok
Off saracim offf yazacam detaylari

Sevinç den haber yok demekki aşı dan sonra Miraç ugrastirdi

SEVİNÇÇÇÇÇÇÇ uyudunuzmu yoksaaaa nerdesin

kız öldük meraktan kim varsen mutlaka haber verirdinmiraç nasıl...

sevoşş kaynoşunla onun kaynoşumu geldi yosam

sevoş bugün gelip rapor veremedi ya misafirler ağır top yada miraç çok huzursuz

heee ağır toplar
akşam yemeğinemi kaldılar ki

Toplu halde rapor yazacam mirroyu uyutim geliyik

Sabah erken kalktim oglani doyurdim asiya goturdum oradan kaynosa ugradim kahvalti yapip eve gececektim sofranin basindayken esimin halasinin kizi aradi size gelecez diye bende oğlana asi yaptirdim ama gelin dedim
Bir kendi bir kizi iki kişiler kaynos bizde geliriz ozaman demesinmi dellendim torunada bakiyorlar ya neyse onlarida aldim bize gelirken pastaneye ugradim hherseyi hazir aldim saat 11 cunku

dediğim çıktı işte ,keşke gitmeseydin oraya niye gittinki zaten çocuk aşı olmuş birde üstüne onları çektin...akşama kada mı kaldılar...

Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…