Bence çocuk buyuturkene ilk 2yaşına kadar
aynı yaşa sahip çocukları olan kadınlar aynı evde yaşamalı
hem destek olurlar hem birbirlerini iyi anlatlar. Hemde çocuklar arkadaş olur oyalanırlar..
ama buyuk Bi ev olmalı, devletin Bi hizmeti olmalı
çocuklar 2yaşını doldurunca zor dönemleri geçtikten sonra herkes normal hayatına devam eder.
yada küçük çocuğu olana devlet,Bi yardımcı versin arkadaşım
yemeğimizi çayımızı yapsa yeter
ben çocuğa bakarım
devleeet yeni yıldan bunu bekliyom, o zaman 3-4 çocuk yaparım
Bi düşün
bizim gibi pihtililarda homosistein'den dolayı folik asit şart.bana dua ederken böyle demeyin yaaaben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı
merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah
korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu
anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor
para harcayınca deşarj olmusundurYigenime çok guzel bir yelek aldim fermuarli
Annem kuru patlıcan felan istemişti onuda aldim baharat falan filan 2. Hakana eşofman tkm aldik miraca mama islak mendil ivir zivir geldik
Senden başka izleyen yok zaten o diziyikaradayıyı izliyommm
Ben sana dediydim adetin 3. Günü diYehastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
Kadın dedi ya misafirimvar diyeNazoş girip bir slm bile vermiyoooo
kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu
Daha fazla dikkat et güzel yüreklim
Yigenime çok guzel bir yelek aldim fermuarli
Annem kuru patlıcan felan istemişti onuda aldim baharat falan filan 2. Hakana eşofman tkm aldik miraca mama islak mendil ivir zivir geldik
karadayıyı izliyommm
Nazoş girip bir slm bile vermiyoooo
He desarj oldum gereksiz birsey almam cok dikkatliyimdi alisveristebizim gibi pihtililarda homosistein'den dolayı folik asit şart.
para harcayınca deşarj olmusundur
Senden başka izleyen yok zaten o diziyi
Ben sana dediydim adetin 3. Günü diYe
tesekkurlerSewos çok güzel çıkmissiniz resimdeşımarık mirac
sevinç resimde çok güzel çıkmışsınız canım miracı öp benim için
Kadın dedi ya misafirimvar diye
çok iyi fikir hele yardımcı verseler şahane olur...Bence çocuk buyuturkene ilk 2yaşına kadar
aynı yaşa sahip çocukları olan kadınlar aynı evde yaşamalı
hem destek olurlar hem birbirlerini iyi anlatlar. Hemde çocuklar arkadaş olur oyalanırlar..
ama buyuk Bi ev olmalı, devletin Bi hizmeti olmalı
çocuklar 2yaşını doldurunca zor dönemleri geçtikten sonra herkes normal hayatına devam eder.
yada küçük çocuğu olana devlet,Bi yardımcı versin arkadaşım
yemeğimizi çayımızı yapsa yeter
ben çocuğa bakarım
devleeet yeni yıldan bunu bekliyom, o zaman 3-4 çocuk yaparım
Bi düşün
iyi al napakİstediler aldik
gezerken mutluydu
insallah o adet gelmezde gidemezsin
Bende izliyordum yarim kaldi
bende biliyordum ama şansıma haftasonu girdi araya kısmetbizim gibi pihtililarda homosistein'den dolayı folik asit şart.
para harcayınca deşarj olmusundur
Senden başka izleyen yok zaten o diziyi
Ben sana dediydim adetin 3. Günü diYe
He desarj oldum gereksiz birsey almam cok dikkatliyimdi alisveriste
tesekkurler
Saol hayatim darisi basina insallah
ben hep içimden geldiği gibi davranmaya çalışırdım, istersem reddediliyim. En azından benim içimde kalmamış olurdu.tirbeyesizzz,hayatta böyle bir şeyi yapmazdım
ananla babangillerde varmıydı utanmadınmı
ya seni reddetseydi otururdun dötünün üstüne
uleyn başım döndü bu ne bee
o zaman dediğim gibi aynı memleketlisiniz siz
ellerine sağlık,bende patlıcan kebabı yaptım ama tepside,büyük fırına göndertecem,bulgur pilavıda var,birde ayran yaptımmı tamadır
merak ettim
heeeee
hiç yerinde durma çocuğuda durdurma ,çocuk isyan ediyor zaar
oh ne güzel gözünaydın
aynen kafa yorulması hiç bişeye benzemiyobana dua ederken böyle demeyin yaaaben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı
merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah
korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu
anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor
hayırlısı cnm evet geç kalmışım demek ki pyle olması gerektihastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
izlemek istemiyom ama acıkta merak ediyomniyee öyle bir mecburiyetinmi var
paramparça oldu yani:
Bende izliyordum yarim kaldi
seni iyice tırstırtttık.çok iyi fikir hele yardımcı verseler şahane olur...
DEROŞLA SEVOŞ tükenmişlik sendromu yaşıyor,ben zaten tükenmişim bir çocukla biterim herhal..daha olmadan tırsıyom
iyi al napak
ay inşaallahhh amin sevinççç inşaallah doktora gitmek zorunda kalmam...böyle dua et gözümü yeee
bende biliyordum ama şansıma haftasonu girdi araya kısmet
karadayıyı tüm türkiye izliyor,reytinglerde ilk sırada bikerem
katıl katılllKatiliyorum
çok iyi fikir hele yardımcı verseler şahane olur...
DEROŞLA SEVOŞ tükenmişlik sendromu yaşıyor,ben zaten tükenmişim bir çocukla biterim herhal..daha olmadan tırsıyom
iyi al napak
ay inşaallahhh amin sevinççç inşaallah doktora gitmek zorunda kalmam...böyle dua et gözümü yeee
ben izlemiyom yaaa gerisinin ne önemi var.. benim gibi bir film elestirmeninin beğenisini alamamışlar. Bu bir başarısızlik abidesi olarak tarihin sayfalarında yer alacak....çok iyi fikir hele yardımcı verseler şahane olur...
iyi al napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?