aynen canım yaaa kendi evime sığamıyorum hele görümcemin kızı geldiğinde ben tatil yapmaya geldim burda kalacam dedi kaynanamda şakayla karışık bakalım el seni istiyomu dedi beni kastederek ki benim isteyip istememem umurlarında değil amaç bide bana kal tabi deditrmek ama hiç sesimi çıkarmadım kızda demezmi ister kabul etsin ister etmesin ben kalacambenim sinirlerim laçka diyorum ya aslında çelikten öyle olmasa hakları evden kovmak ama bunada benim terbiyem müsaade etmiyor
dün görümcekler kızı gitti neyseki kaynanam demezmi ayyy alıştım kalabalığa keşke gitmeselerdi sanki kendi evi bide kalabalıklık istiyo git otur evinde torunlarını topla başına istediğin kadar kalabalık yaşa ama benden uzak ol ama nerdeeeee
Yangina körükle gitmek istemiyorum yorum yapmicam
AbboowwwwwKalabaliga alismis eeee 5 yildizli otel konforu var nede olsa hic sasirmiyorum aslinda
bir daha görümcene laf etme o zaman sen daha betermişsin,zavallı gelinlerYemedim bu sosoğukta hastami plak
Allah yardimcin olsun cnm bu streste diyet spor kaldimi bari
kaynana gibiyim
Ayyy bizde anamin zobasinda pisirdiydik
yuhhhhgitmediler ki gelsinler canım bizdeler tatil falan hikaye oldu anlayacağın
Yok beydosum ya gitmediler
hee iyi bilirimAdanada pazar aliş verisimide yaptiydim pazar vardi booon Beydoş bilir
Eve girmeden markete de gittik onlari getir eve yerleştir cocuklari uyut herifle carpis derken saat gecmis bayilmisim
burdada geceden beri yağmur yağıyorCoookkk uykum var mirro ayakta disarisi buz sis yağmur goz gözü görmüyor
aynen o dediğin gruba giriyor canım ama bunlara meydan veren kocam anası bacıları yanındaya ondan mutlusu yok görseniz pür neşe dolaşıyor etrafta bazen niye evlendim ki diyorum rahatmı battı bana
eşim tatilde harcayacağı paranın hesabını yapar ama söz konusu ailesi oldumu gözü hiçbişey görmez benim boyum fıtığım var bunu biliyor kocam olacak şahıs yorgunluktan mahvoluyorum dün akşam gözlerim kan çanağına döndü başımın ağrısından gittim odamda azıcık uzanayım dedim geldi ayıp oluyor dedi anasıgil içerdeyken benim uzanmamkalbim çarpıyo bu sabah çoktandır çarpmıyodu çok rahattım
annemler gelecek diye seviniyorum ama benim annemler gurbetteler senede bir sefer gelip 10 gün kalacaklar diye onlar gelmeden kendi ansıgili getirdi ağırlıyorki işte ben kaynanamlara değilde size önem veriyorum desinler onlar sakın yanlış anlayıp üzülmesinler bunu direk demedi ama bu yaptığından ben bu sonucu çıkardım
aslında kaynanamlardan çok kocam kişisine kızgınım beyefendi yiyip içip dışarıda arkadaşlarıyla eğlendi akşamda geldi anası bacıları yanında ya ooooooh ne ala memleket ondan mutlusu yok kime ne sara mutlumu mutsuzmu yorgunmu hastamı ben niye evlendim yaaa sabah uyandığımdan beri bu soru var aklımda
aynen canım yaaa kendi evime sığamıyorum hele görümcemin kızı geldiğinde ben tatil yapmaya geldim burda kalacam dedi kaynanamda şakayla karışık bakalım el seni istiyomu dedi beni kastederek ki benim isteyip istememem umurlarında değil amaç bide bana kal tabi deditrmek ama hiç sesimi çıkarmadım kızda demezmi ister kabul etsin ister etmesin ben kalacambenim sinirlerim laçka diyorum ya aslında çelikten öyle olmasa hakları evden kovmak ama bunada benim terbiyem müsaade etmiyor
dün görümcekler kızı gitti neyseki kaynanam demezmi ayyy alıştım kalabalığa keşke gitmeselerdi sanki kendi evi bide kalabalıklık istiyo git otur evinde torunlarını topla başına istediğin kadar kalabalık yaşa ama benden uzak ol ama nerdeeeee
beş yıldızlı otel halt etmiş valla aynı şehirde yürüyerek 10 dakka uzaklıkta evi olan insan niye gelip kalmak ister ama kocam ısrar kıyamet getirdi şimdi yukarda Allah var kaynanam yok mok dedi ama ille gel deyincede geldiler oğullarının evi ya gelin çalışıyo tatilde azıcık dinlensin diye düşünmezler ama kocam düşünmüyoki kaynanam niye düşünsün
kocam bide dün çarpışma istiyo olmaz dedim döndüm arkamı yattım bu kadar sinirin üsütüne bide beyefendinin keyfini yapacam yok öyle şey
saracım yaaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum,senin adına da çok üzüldüm inan...bir sürü şey yazacaktım eşin ve kaynangil için ama vazgeçtim...ama hayret edici bir durum ben bile çok sinirlendim ALLAH sana sabır versinhiç öğlen olmasın eve gitmeyim istiyorum
saracım yaaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum,senin adına da çok üzüldüm inan...bir sürü şey yazacaktım eşin ve kaynangil için ama vazgeçtim...ama hayret edici bir durum ben bile çok sinirlendim ALLAH sana sabır versin
günaydın hatunlar kahvaltımı yaptım bulaşıkları hallettim,bugün evi süpürüp silmem lazımyağmurlu havada da canım hiç iş yapmak istemiyor..
uzulme cnm yasen yorum yapmasanda ben anlıyorum canım
beş yıldızlı otel halt etmiş valla aynı şehirde yürüyerek 10 dakka uzaklıkta evi olan insan niye gelip kalmak ister ama kocam ısrar kıyamet getirdi şimdi yukarda Allah var kaynanam yok mok dedi ama ille gel deyincede geldiler oğullarının evi ya gelin çalışıyo tatilde azıcık dinlensin diye düşünmezler ama kocam düşünmüyoki kaynanam niye düşünsün
kocam bide dün çarpışma istiyo olmaz dedim döndüm arkamı yattım bu kadar sinirin üsütüne bide beyefendinin keyfini yapacam yok öyle şey
hiç öğlen olmasın eve gitmeyim istiyorum[/QQUOTE
Yemek hazirladilar belki sana
bir daha görümcene laf etme o zaman sen daha betermişsin,zavallı gelinler
yuhhhh
hee iyi bilirim
eee bu kadar tatil yeter heralde yapacan bu saydıklarını
burdada geceden beri yağmur yağıyor
burdada oyle ama ben kosturuyomgünaydın hatunlar kahvaltımı yaptım bulaşıkları hallettim,bugün evi süpürüp silmem lazımyağmurlu havada da canım hiç iş yapmak istemiyor..
kolay gelsin canım bende dün evi süpürdüm temizledim görümceklerde duşlarını aldılar tabletlerini ellerine aldılar yerlerinden kımıldamadılar
uzulme cnm ya
yokkk artikkk pessss
Camasir dagini eritiyom
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyomsebzeli tavuklu corba
dün yaptığım yemeklerden bugün öğlene kalmadı canım ama eminim hi,çbişey yapmayacaklar bak öğleden sonra yazarım size
şimdi gidip yoğurtlu makarna yapacam başla bişey yetişmez zaten bu saatten sonra akşama ben işten gidip yemek yapacam onlar yerinden kımıldayıp hiç bişey yapmazlar geçmişten biliyorum çünkü
insanın annesi gibi varmı yaaaaa
kestane de bu sene ne kadar pahalı yaakestane pişirdim zobada,onu yiyok
Adanada pazar aliş verisimide yaptiydim pazar vardi booon Beydoş bilir
Eve girmeden markete de gittik onlari getir eve yerleştir cocuklari uyut herifle carpis derken saat gecmis bayilmisim
aynen o dediğin gruba giriyor canım ama bunlara meydan veren kocam anası bacıları yanındaya ondan mutlusu yok görseniz pür neşe dolaşıyor etrafta bazen niye evlendim ki diyorum rahatmı battı bana
çok haklı olarak düşünüyorsun cnmaslında kaynanamlardan çok kocam kişisine kızgınım beyefendi yiyip içip dışarıda arkadaşlarıyla eğlendi akşamda geldi anası bacıları yanında ya ooooooh ne ala memleket ondan mutlusu yok kime ne sara mutlumu mutsuzmu yorgunmu hastamı ben niye evlendim yaaa sabah uyandığımdan beri bu soru var aklımda
yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksıngünaydın hatunlar kahvaltımı yaptım bulaşıkları hallettim,bugün evi süpürüp silmem lazımyağmurlu havada da canım hiç iş yapmak istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?