Sara'cim... okudum yazdıklarinı çok sinirlendim...
evlilikte ezmezsen eziluyorsun. Gerçek bu malesef. Yumusak olunca insanın kocası bile kullanıyor bunu. Kendimden biliyorum.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Saraa canım diğer mesaj larınıda okudum yuhh diyorum Allah yardimcin olsun ne ayıp yaa bende dun sildim supurdum vs ama cok mutlu birsekilde cunku anam bacim yegenlerim bardi iki gunki yorgunlugumu ve temizligi dusundugumde bunlari sevmedigim insanlar ve senin anlattigin sartlar altinda yapmis olsam sinirden ortadan ikiye catlardim heralde bu kadarina izin verme bence esin enazindan yardim etmeli yada karsi tarafi uyarmaliydi bence. Biliyosun bende kaynimkaliyo ameliyat oldu bakacak kimsesi yoktu kendim cagirdim pna ragmen artik epey iyilesti ve rahata alistigi icin hasta modunda devam ediyodu esime dedim sofrada misal 2. Tabak yogurt icin beni kaldirmayacakkalkip alsin misal kocamin yakinlari gelincede rahatsız oldugum bi tavirlari oldugunda soylerim yalnizken o uyarir onlari kendi farketmis gibi esime derim ki hep ben seninle evlendim ailene hurmet ederim tabi ama ben senin karinim ve sadece sana severek hizmet ederim onlarada karilik yapamam kim olursa olsun benim evimde herzaman benim evimde oldugunu hisseder kocam o sınırı korur sagolsun...Bu is kocanda biter canım. .
kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah
inşallah Bi yeriniz yaralanmadı
çok haklı olarak düşünüyorsun cnm
bunu bende düşünüyorum hep
koca desen anlayışsz , ailesi desen lüzumsuz...
bunları çekmek içi mi evlendim ne gerek vardı,
kafam rahat olurdu ne güzel, kendi ailemin kahrını çekerdim
elalemin kahrındansa, insanın eşi de odun olunca
çok zor çooook
yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın
Benim hakan öyleydiGötümcemin kızı geliyo egeyle oynamaya
Ege ona hiç bişey vermiyo
her şeyi elinden alıyo, vuruyo
kızda ağlıyo eve gitmek istiyo
kız eve gidince de ege ağlıyo kız gelsin diye.
pofff niye böyle yapıyo bu çocuk
tek çocuk olduğundanmı nedir
sevinç öğlende gittim yemek falan yok makarna haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tarhana çorbasıda vardı yedik alakasız menü olabilir ama bu kadar dar vakitte başkada bişey yapamazdım.
akşamki menümde ıspanak çorbası
fırında palamut
salata
yetmezmi
Canim benim isim düşünmedik daha.....Deroş bebeğin adısı ne olcak
Karnım çok ağrıyop
her yanım ağrıyo sanki bacaklarım belim
uykum geliyo .
regl döneminde insanın vücudunun dengesi bozuluyo.
terliyorum ama üşüyorum
poff uyuycam ben accık ağrılarım geçsin
Olsun mu istiyodün kızAyyyy ben hastalanamadim yaaa test yaptim birseyde yok poffffff
Kadın adanadan gelince kendini yalnız hissettin mi.
ben ankaradan gelince çok kotu oluyrm o yüzden gitmiyon artıkın.
Olsun mu istiyodün kız
Sisko... annenden kaç kilo alarak döndün?Ayyy kahve dunyadisinin damla cikolatali ve karamel aromali nescafesi var superr
Sisko... annenden kaç kilo alarak döndün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?