Karnım çok ağrıyop
her yanım ağrıyo sanki bacaklarım belim
uykum geliyo .
regl döneminde insanın vücudunun dengesi bozuluyo.
terliyorum ama üşüyorum
poff uyuycam ben accık ağrılarım geçsin
Kızlar nerdssiniz yaaa
Zaten canim sıkkın...
Içimde bi sıkıntı var
Ayyyy ben hastalanamadim yaaa test yaptim birseyde yok poffffff
Hee anladım zati.. annelerin yanına gidip almamak olmazTartilmaya korktum sabah
Hayırlara gitsin canimgeçmiş olsun canım
hayırdır inşallah canım
Hee anladım zati.. annelerin yanına gidip almamak olmaz
Hee anladım zati.. annelerin yanına gidip almamak olmaz
aynen onların elinden hersey lezzetli... insan evlenip uzağa gidince daha iyi anlıyor kıymetini.. Allahım uzun ömür versin annelerimize inşallahbende anneme gittiğimde kilo alır dönerim canım benim ya anne yemeği çok başka aynı yemeği aynı tarifle yapıyosun ama annenin yaptığı daha lezzetli geliyo
bende anneme gittiğimde kilo alır dönerim canım benim ya anne yemeği çok başka aynı yemeği aynı tarifle yapıyosun ama annenin yaptığı daha lezzetli geliyo
Aynenyaaa boşverNapim inceldigi yerden kopsun
aynen onların elinden hersey lezzetli... insan evlenip uzağa gidince daha iyi anlıyor kıymetini.. Allahım uzun ömür versin annelerimize inşallah
Aynenyaaa boşver
yattı balık yan gider
aynen onların elinden hersey lezzetli... insan evlenip uzağa gidince daha iyi anlıyor kıymetini.. Allahım uzun ömür versin annelerimize inşallah
geç kaldınızDisari buz sel firtina sis gozgozu gormiyi herif aksam anamgile gidek diyiiii
İşte misin kuşum?dışarıda lapa lapa kar yağıyor ne güzel ama çok soğuk kaloriferler cayır cayır yanıyorda ben hala üşüyorum
Heee yaaaw heee Türk Dil kirumu biliyok herhalde.. telefondan yazınca muhakkak oluyo.. sazos gibi atliyonQUOTE="sevinc007, post: 38689019, member: 190560"]Batti balik yan gider
geç kaldınız
Disari buz sel firtina sis gozgozu gormiyi herif aksam anamgile gidek diyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?