İşte misin kuşum?
Heeee bu soğukta çocukları cikaracak değilim dedim
Aferin iyi yapmissin.. ezmessen ezilirsinHeeee bu soğukta çocukları cikaracak değilim dedim
Aynen şiddetle katılıyorum..nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense
iyi demişsin senin bahanen var ne güzel inşallah benimde bahanem olur böyle
[/QUOTE]sana yakışmaz koskoca TDKBen yapinca öyle olmuyi ama
Heee yaaaw heee Türk Dil kirumu biliyok herhalde.. telefondan yazınca muhakkak oluyo.. sazos gibi atliyon
bak en azından. Işın varevet iyikide işteyim no rmalde böyle havalarda evde olup çayımı alıp pencereden karı izlemek isterim ama bugün işyerinde olduğum için dua ediyorum
olur canim merak etmeiyi demişsin senin bahanen var ne güzel inşallah benimde bahanem olur böyle
Antidepresan alsan ne faydasara_Alsan ost: 38689670 .!.:heryerim ağrıyor ağrıkesicide içtim banamısın demedi
akşam gidip yemek yapmak zor geliyor bunlar olmasa gider uyurdum yemeğide dışardan söylerdim
Işın var
sende kötü alistirmissin aslında bazı şeyler bizim fazla iyi ve vijdanli olmamizdan kaynaklanıyorbiraz acımasız ve rahat olabilseydik keşke
olur canim merak etme
kötü alıştırmadım ben ailemden gördüğüm ilgiyi onlara gösterdim ama bu onlara bikaç beden büyük gelince rahata alıştılar çok öfke doluyum eve gitmek istemiyorum
Antidepresan alsan ne fayda
Vicdansizlar ya
Ayyy ise de basladin artik herkes evine gitsin bir kaynosmu kaldi
kaynoş ve evde kalmış iki görümcek
Benimde calisan bir arkadasim varya hep bahsederim onun kaynosu bir ara hafta sonlari dadanmisti her cumadan pazara kiz bunalima girerdi üstelik asla yemek yapmazmis içtiği suyun bardagini bile makinaya koymazmis
benimkilerde öyle sofrayı toplamama yardım ediyolar bulaşıkların yağını alıp tezgahın üstüne diziyolar makinaya koymazlar
kocan gormuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?