Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben yapinca öyle olmuyi ama

Heee yaaaw heee Türk Dil kirumu biliyok herhalde.. telefondan yazınca muhakkak oluyo.. sazos gibi atliyon
[/QUOTE]sana yakışmaz koskoca TDK

evet iyikide işteyim no rmalde böyle havalarda evde olup çayımı alıp pencereden karı izlemek isterim ama bugün işyerinde olduğum için dua ediyorum
bak en azından. Işın var
sende kötü alistirmissin aslında bazı şeyler bizim fazla iyi ve vijdanli olmamizdan kaynaklanıyor biraz acımasız ve rahat olabilseydik keşke
iyi demişsin senin bahanen var ne güzel inşallah benimde bahanem olur böyle
olur canim merak etme

akşam gidip yemek yapmak zor geliyor bunlar olmasa gider uyurdum yemeğide dışardan söylerdim

Işın var
sende kötü alistirmissin aslında bazı şeyler bizim fazla iyi ve vijdanli olmamizdan kaynaklanıyor biraz acımasız ve rahat olabilseydik keşke
olur canim merak etme

kötü alıştırmadım ben ailemden gördüğüm ilgiyi onlara gösterdim ama bu onlara bikaç beden büyük gelince rahata alıştılar çok öfke doluyum eve gitmek istemiyorum

Antidepresan alsan ne fayda

aynen canım ağrılarımın çoğu psikolojik biliyorum bu arada diyetide boşverdim yarın diyetisyen kontrolüm var kesin kilo almışımdır

vicdan yokki varsa yoksa kendi rahatları herbiri bir koltuğa uzanıyor öyle tv izliyor hadi kaynanam yaşlı ayaklarını uzatıyor büyük üçlü kanape ona ait ama diğer oturma grubundada görümcelerim görümcemin kızı uzanarak izliyolar tvyi öyle rahat ederlermiş bende inat ettim sandalye yerine yerde halının üzerine oturdum eşim çok bozuldu kalktı yerinden sen gel böyle otur dedi yok falan dedim ama o kalkınca öbürleride biraz toplandılar sonraki günler yine aynı hamam aynı tas

Benimde calisan bir arkadasim varya hep bahsederim onun kaynosu bir ara hafta sonlari dadanmisti her cumadan pazara kiz bunalima girerdi üstelik asla yemek yapmazmis içtiği suyun bardagini bile makinaya koymazmis

Benimde calisan bir arkadasim varya hep bahsederim onun kaynosu bir ara hafta sonlari dadanmisti her cumadan pazara kiz bunalima girerdi üstelik asla yemek yapmazmis içtiği suyun bardagini bile makinaya koymazmis

benimkilerde öyle sofrayı toplamama yardım ediyolar bulaşıkların yağını alıp tezgahın üstüne diziyolar makinaya koymazlar

Sara'çim.
yanlış anlama ama kocan yüz vermese bunu yapamazlar..
Başka şeyler de yazdım ama sildim... çok sinirleniyorum böyle durumlara...

eşinle konustunmu ne zaman gidiyorlar? Ya da.neler düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…