Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim hatuncum çıtı pıtıyım ben senin gibi balık etli değilim

kardeşin ne zaman gelcek

çıtı pıtı hatun ,ben balık etliyim napalım kocam beni böyle seviyo ama güzel duruyo boyum 1.70 kilomda 62 nolduki fıstık gibiyim maşallah, senin boyun kaç kilon ne söle bakalım basak hanım kıskanç bu arada kardeşimde yoldaymış gelir birazdan yane 15-20 dk. sonra falan işte

kızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. Hiç olmazdı böle. Tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. Hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö

canım bildiğim kadarıyla akıntıyumurtlama olacağı zaman geliyodu galiba

canım bildiğim kadarıyla akıntıyumurtlama olacağı zaman geliyodu galiba

valla canm ne olduğunu bilmiorum da ilk defa böle bişey oldu. şimdide adet olacakmışım g,b, bir ağrı hissediorum özellikle de sol tarafımda allah hayıra getirsin.

hürrem ne kıskancam seni sen hala burda çene yapıyon kardeşin geliyomş gitsene
kıslar ben çıkıyom işe gitmeden önce biraz işlerim vara çarşıda. onları halledip işe geçerim akşam hep burdayım lütfen fırsat bulan gelsin
sağlıcakla kalınnnnnnnnn

sendemikayboldun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
8 hafta 3 günlük hamileyim işte düşük tehilikem var...

inşallah düşmez cnm ilk hamileliğin mi

kız neye izin vercen kocana anlamadım.
nazo dolunay neye izin vercekmiş tööbe tööbe :44:

a.s cnm özletme çok zati eroşta gelmiyo

ilk bebegim suanda 9+3 olduk allaha sukur bişegim yok(amin)

anammm o zaman hemn ilişkiye girmem lazım. adam eve gelir gelmez ilişki full time :)

kapıdan girdiği gibi atla adam ne oluyor diye şaşırsın

valla canm ne olduğunu bilmiorum da ilk defa böle bişey oldu. şimdide adet olacakmışım g,b, bir ağrı hissediorum özellikle de sol tarafımda allah hayıra getirsin.

işte yumurtan çatlıyor onun ağrısı kaçıncı günün bugün birde ilaç falan içiyormuydun

hadi canım hayırlı işler akşam görüşürüz

nolcak allah allah geldi işte hade bayyyyyyyyyyyyy ben gerçekten kaçtım

sendemikayboldun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
8 hafta 3 günlük hamileyim işte düşük tehilikem var...

ilk bebegim suanda 9+3 olduk allaha sukur bişegim yok(amin)

maşallah aman ALLAH nazarlardan korusun hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun

bende çıkayım yeğenime bişeyler hazırlıyım evi toparlayıp geleyim
hadi görüşürüz

kapıdan girdiği gibi atla adam ne oluyor diye şaşırsın

işte yumurtan çatlıyor onun ağrısı kaçıncı günün bugün birde ilaç falan içiyormuydun

hayır hiç bi ilaç kullanmıyorum. bugün 16. gün. yarın die bekliordum yumurtlamayı. fark etmez nasıl olsa bugün ilişkiye girecektik. eğer çatlıyorsa ii denk geldi. hayırlısı

hayır hiç bi ilaç kullanmıyorum. bugün 16. gün. yarın die bekliordum yumurtlamayı. fark etmez nasıl olsa bugün ilişkiye girecektik. eğer çatlıyorsa ii denk geldi. hayırlısı

benimde genelde 16. gün çatlar ama her ay aynı olmayabilir 1..2 gün oynayabilir sen bugünü yarını boş geçirme

Kızlar kusura bakmayın ben yemeye gitmiştimde oyüzdren yazamadım şiimdi burdayım.
Bu arada galiba hiç klomen kullanan yok ya ben karar veremedimde.
Yani eylülden beri deniyorum olmuyo diye kullanmalımıyım sizce?

Kızlar kusura bakmayın ben yemeye gitmiştimde oyüzdren yazamadım şiimdi burdayım.
Bu arada galiba hiç klomen kullanan yok ya ben karar veremedimde.
Yani eylülden beri deniyorum olmuyo diye kullanmalımıyım sizce?
daha dur gülden ne klomeni doktor mu söyledi bunu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…