daha dur gülden ne klomeni doktor mu söyledi bunu sana
evet canım doktorum söyledi ama banada çok çabuk gibi geldi.
1 ay sonra başlıyacaz yumurta takibi yapıcaz seni sık sık çağrıcam dediama bende anlamadım
slm kızlar nbr??
ayyy negüzel siz nerdesiniz pekiçorlu güzelde ah o soğuk olmasa hehe
hangi doktora gidiyosun bende çorluda oturuyorum:44:
evet canım doktorum söyledi ama banada çok çabuk gibi geldi.
1 ay sonra başlıyacaz yumurta takibi yapıcaz seni sık sık çağrıcam dediama bende anlamadım
daha dur dedikten sonra bende aslında bunun mantıklı olduğunu düşündüm. 32 yaşındasın değil mi? görümcem de öyle yapmıştı çünkü. hatta hamile kaldı bebeği kaybetti kürtaj oldu. normalde bir süre beklemesi gerek doktor senn için beklemicez demişti. bence de mantıklı. en azından bir problem varsa bile 1 sene kaybetmeden tespit edilir ve ona göre önlem alınır. sonuç olarak doktoruna katılıyorum. :)
slm kızlar merhaba :13:
evet sanıyorum oda yaşım dolayısıyla verdi zaten
şimdi zona olduğumu söylemek için aradığımdada 1 ay sonra gel önce muaine edelim ultrasonla baklım sonra karar vericez dedi
doktorum gerçekten sorularıma içtenlikle cevapveriyo zaten sorun varsa benimle paylaş diyo ama insan oanda unutuyo işte..
evet ah soğuk olmasa süper olacak ama hehe
öyle bir doktor bulmak gerçekten çok zor. benm doktorumda öyleydi. ama devlt has. istifa etti. mecbur gidicem tatil dönüşü. abuk sabuk yerlere para vermektense. ben dev has. doğum yapmak istiordum ama olmayacak galiba. allahım hayırlısı ile gebe kalmayı nasip etsin önce onu da düşünürüz
malesef ben bilmiyom canımablam salı pazarının orda oturuyo..hatta şuanda teldeyim bana dioki bildikleri falcı varmıymışböle büyü bozan falan
seyhun beye canım
hangi doktora gidiyosun bende çorluda oturuyorum:44:
ablam salı pazarının orda oturuyo..hatta şuanda teldeyim bana dioki bildikleri falcı varmıymışböle büyü bozan falan
bana gelsin
reyap mı? koray beyi neden tercih etmedin?:44:
olurrrr orda yalnız zatenbi arkadaşı sormuş ona oda bilmio bende böle bahsedince sorsana biliolarmı dedi...tekirdağda varmışda gidemem oraya dio soğukta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?