Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım doktorum söyledi ama banada çok çabuk gibi geldi.
1 ay sonra başlıyacaz yumurta takibi yapıcaz seni sık sık çağrıcam dediama bende anlamadım

daha dur dedikten sonra bende aslında bunun mantıklı olduğunu düşündüm. 32 yaşındasın değil mi? görümcem de öyle yapmıştı çünkü. hatta hamile kaldı bebeği kaybetti kürtaj oldu. normalde bir süre beklemesi gerek doktor senn için beklemicez demişti. bence de mantıklı. en azından bir problem varsa bile 1 sene kaybetmeden tespit edilir ve ona göre önlem alınır. sonuç olarak doktoruna katılıyorum. :)

evet sanıyorum oda yaşım dolayısıyla verdi zaten
şimdi zona olduğumu söylemek için aradığımdada 1 ay sonra gel önce muaine edelim ultrasonla baklım sonra karar vericez dedi
doktorum gerçekten sorularıma içtenlikle cevapveriyo zaten sorun varsa benimle paylaş diyo ama insan oanda unutuyo işte..

öyle bir doktor bulmak gerçekten çok zor. benm doktorumda öyleydi. ama devlt has. istifa etti. mecbur gidicem tatil dönüşü. abuk sabuk yerlere para vermektense. ben dev has. doğum yapmak istiordum ama olmayacak galiba. allahım hayırlısı ile gebe kalmayı nasip etsin önce onu da düşünürüz

amin canım hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…