Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tüp bebek ünitesinde hala görevli diye biliyorum tamamen ayrıldımı

ayrılmış diye biliyorum bencanım ama dediğim gibi kendisine gitmeyi hiç düşünmedim ben seyhun beye soru sorduğum zaman güzel cevap alıyorum oyüzden şimdilik memnunum..

ben çıkıyorum canım biraz iş yapimm...gelirim yinee...öpüldün görüşürüz...

sanıyorum herkes biyerlerde birazdan bende işten çıkacağım eve gideceğim ama evde yazamam sanıyorum

sanıyorum herkes biyerlerde birazdan bende işten çıkacağım eve gideceğim ama evde yazamam sanıyorum

hiç iş yapasım yok geri geldim ama kimsecikler yok yine evet..bende 6 da çıkıyorumm...bizim evde net yok bende yazamıom o nedenle...

bu arada bu formda çorluda doğum yapacak olan varmı diye bi konuvar ordan bi arkadaş doktorumla ilgili tecrübesini yazmış canım çok sıkıldı bu duruma of of:yaaaa

kızlar ben çıkıyorum herkes kendine çok iyi baksın yarın görüşmek üzere.
allaha emanet olun..

kızlar ben çıkıyorum herkes kendine çok iyi baksın yarın görüşmek üzere.
allaha emanet olun..

bu arada bu formda çorluda doğum yapacak olan varmı diye bi konuvar ordan bi arkadaş doktorumla ilgili tecrübesini yazmış canım çok sıkıldı bu duruma of of:yaaaa

boşver canım sen sana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir benimde geçen sene gittiğim tüp bebek dr ben çok sıkılarak gidiyordum bazen kızıyordu bazen iyiydi hatta tekrar gitmeyi düşünmüyorum ama çok memnun olanlarda var sen memnunsan sana faydalıysa boşver okuma o yorumları kafanı karıştırmaktan başka işe yaramaz

kızlar merhaba ben fazla gelemiyorum artık basak bana kızıak biliyorum ama işten ıktım ve giremiyorum eskisi gibi 1haftadırda hastaneye gidiyorum yarında gidiem esimin ameliyat olması gerekiyomus kızlar onun iin giremiyorum pek herkese slm grsmek üzere herkese selam byeee

işten geldim daha ellrimi yıkamadan pcyi açtım
çok pislikim ben yaa
gidiyimde yıkıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…