Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım benim nasıl gidiyor yeni işin alıştınmı biraz daha??

ne güzel vakit geçiyodur hem onunla ilgilenirken hemde antreman oluyordur sana yarın bigün senin için

canım ben baya bi anteramanlıyım bu konuda 11 sene çocuk baktım ben ... evlendikten sonrada arkadaşların çocukları yeğenler hiç boş kalmadım nerdeyse

kız sen beni niye kıskanıyon sevdiğindenmi yoksa sevmediğindenmi kıskanıyon anlamadım dün akşamda yeşili kıskandın
yok sadece seni değil burda özel irtibat kuran herkesi kıskanırım ben
tatlım benim nasıl gidiyor yeni işin alıştınmı biraz daha??
sağol cnm benim alışıyorum işte. alışıyor insan herşeye

sen nasılsın alştınmı kırmızılara

kız sen beni niye kıskanıyon sevdiğindenmi yoksa sevmediğindenmi kıskanıyon anlamadım dün akşamda yeşili kıskandın

kıskanç karuuu işte herşeyi herkesi kıskanıyorrrrr
ama insan sevdiğini kıskanırmış ona göre nazoş ablammmm

bende alıştım kırmızılara canım mecburen ama önümüzdeki ay görmek istemiyorum gözüm görmesin onları çift çizgi görsün
canım ben baya bi anteramanlıyım bu konuda 11 sene çocuk baktım ben ... evlendikten sonrada arkadaşların çocukları yeğenler hiç boş kalmadım nerdeyse

ooo süper anne olursun ozaman sennnn
bende çok severim çocukları burda da komşunun çocuklarını seviyorum alıyorum bazen bakıyorumm
Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhhh

yok sadece seni değil burda özel irtibat kuran herkesi kıskanırım ben

beni sevdiğinden değilmiş bak açıklamış nedenini

iyi akşamlar canlarım nabersiniz???

iyi akşamlar yeşilim nasılsın canım

sen herkesi böyle çağırırsan misafirin bitmez tabi ben yükünü alıyım diyorum sen benide misafir ediyorsun

olsun be nazoşum ben misafiri seviyorum

ben kıskanırım valla nazo gelirse bende gelirim haaa
nazodan neyim eksikmiş

kıskanma annem sende gel ne güzel bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün

hmmmm iyi niyetli bi karısın sen
slm hatunlarr nasılsınızzz :)
slm karıcık sen nasılsın kız
bende alıştım kırmızılara canım mecburen ama önümüzdeki ay görmek istemiyorum gözüm görmesin onları çift çizgi görsün
inşallah gelmezler cnm bir dahaki aya. ama sen yine de barışık ol kırmızılarla
beni sevdiğinden değilmiş bak açıklamış nedenini

kıskanma annem sende gel ne güzel bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:122:

hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir kabak çekirdeği ye ananas ye bunların iyi olduğunu söylemişti hamile kalan arkadaşlar

teşekkür ederim canım benim inşallah. yarın hemen alıyorum kabak çekirdeği ve ananas

Başak karısı beni niye eklemedin lan listeye
Herkese slm bu arada nasılsınız

nasıl oldu cnm ayrıntılı anlatta öğrenelim.

Önce sperm verdik 1 saat falan onlar hazırlandı. sonra beni o masaya aldılar garip garip alet taktılar ve aşılamayı yaptılar. 15 dk falan hiç kalkmadan yattım. şimdi evde yatıyorum. ama çok ağrı oluyo. normalmiş doktor öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…