tatlım benim nasıl gidiyor yeni işin alıştınmı biraz daha??sıcakkanlı adaşım benimmm
ben aynıyım evde yeğenle uğraşıyorum ders yapıyoruz akşama kadar sonra kafa dinliyorum
tatlım benim nasıl gidiyor yeni işin alıştınmı biraz daha??
ne güzel vakit geçiyodur hem onunla ilgilenirken hemde antreman oluyordur sana yarın bigün seniniçin
yok sadece seni değil burda özel irtibat kuran herkesi kıskanırım benkız sen beni niye kıskanıyon sevdiğindenmi yoksa sevmediğindenmi kıskanıyon anlamadım dün akşamda yeşili kıskandın
sağol cnm benim alışıyorum işte. alışıyor insan herşeyetatlım benim nasıl gidiyor yeni işin alıştınmı biraz daha??
kız sen beni niye kıskanıyon sevdiğindenmi yoksa sevmediğindenmi kıskanıyon anlamadım dün akşamda yeşili kıskandın
bende alıştım kırmızılara canım mecburensağol cnm benim alışıyorum işte. alışıyor insan herşeye
sen nasılsın alştınmı kırmızılara
canım ben baya bi anteramanlıyım bu konuda 11 sene çocuk baktım ben ... evlendikten sonrada arkadaşların çocukları yeğenler hiç boş kalmadım nerdeyse
yok sadece seni değil burda özel irtibat kuran herkesi kıskanırım ben
sağol cnm benim alışıyorum işte. alışıyor insan herşeye
sen nasılsın alştınmı kırmızılara
kıskanç karuuu işte herşeyi herkesi kıskanıyorrrrr
ama insan sevdiğini kıskanırmış ona göre nazoş ablammmm
iyi akşamlar canlarım nabersiniz???
sen herkesi böyle çağırırsan misafirin bitmez tabi ben yükünü alıyım diyorum sen benide misafir ediyorsun
ben kıskanırım valla nazo gelirse bende gelirim haaa
nazodan neyim eksikmiş
slm hatunlarr nasılsınızzz :)
slm hatunlarr nasılsınızzz :)
merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün
hmmmm iyi niyetli bi karısın senkıskanç karuuu işte herşeyi herkesi kıskanıyorrrrr
ama insan sevdiğini kıskanırmış ona göre nazoş ablammmm
slm karıcık sen nasılsın kızslm hatunlarr nasılsınızzz :)
inşallah gelmezler cnm bir dahaki aya. ama sen yine de barışık ol kırmızılarlabende alıştım kırmızılara canım mecburenama önümüzdeki ay görmek istemiyorum gözüm görmesin onları çift çizgi görsün
beni sevdiğinden değilmiş bak açıklamış nedenini
:122:kıskanma annem sende gel ne güzel bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
nasıl oldu cnm ayrıntılı anlatta öğrenelim.merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün
hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir kabak çekirdeği ye ananas ye bunların iyi olduğunu söylemişti hamile kalan arkadaşlar
hşbldm gülmm 2 gündür gitmedim kursa biras üşütmüşümm .....a.s canım hoşgeldin nasıl giyor kurs
merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün
nasıl oldu cnm ayrıntılı anlatta öğrenelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?