Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Herkese slm bu arada nasılsınız
a.s. canım hoşgeldin nerlerdeydin özledik valla geçmiş olsun hastaymışsın kuzumm
hmmmm iyi niyetli bi karısın sen
inşallah gelmezler cnm bir dahaki aya. ama sen yine de barışık ol kırmızılarla
kırmızılarımı seviyorum yinede canım en azından beni üzmüyor gecikipte düzenli geliyor bu da bişeydir dimi ama
vücudum ağrıyo 2 gündür cnmm üşütmüşüm heralde ....
dikkat et bebeğim dinlen bolca yeee bende hapşırıp duruyom başımda ağrıyo az inşallah grip olmam
hehehyyyt
herkes burda ben geldim millettt

hoşgeldin tatlı erenayım nerelerdeydin özledikkk

kızlar ben biraz yatıp dinleneyim. öpyorum hepinizi güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. benim için dua edin bebeğim bu ay benimle olsunn

geçmiş olsun canım grip olmayan kalmadı nerdeyse nasıl bi virüsse herkesi kırdı geçirdi ...bol bol c vitamini al kendine dikkat et

Saol tatlım dediğin gibi herkes hasta siz bari dikkat edin kendinize kizlar ilaclrimi aliyorum meyvemi yiyorum iyi olucam insllah

kızlar ben biraz yatıp dinleneyim. öpyorum hepinizi güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. benim için dua edin bebeğim bu ay benimle olsunn

cewocum hayırlı olsun kuzumm
allahım önce sana tutundursun sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah
hadi iyi geceler sanaaa

eşimi işe yolladımm ve geldiimm,bugün evdeydii gezdik accıkkk
nassın?
aynıyımm
cnmm napimmm ...

saol gülümm sende dikkat et hastalık hawasıı ......

hehehyyyt
herkes burda ben geldim millettt
kankeytooooooooooooooooooooooo:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
Mood ben seni cikaramadim kusum yaa:26:

Başaaaaaak sen benim yazdıklarımı gormuyon mu kuşum yoksam trip mi atiyon
aşk olsun kuzuuuuum bende trip atıcak tip var mı bak heleee
yazıyomda sen görmüyon..
haa bu arada hastaymışsın kuzum sen . sana da mı bulaştık hastalık. nasıl olsun çok geçmiş olsun
sağolsun valla eve geldiğimizden beri yatıyorum herşeyi yapıyo kuzummm.
ohhh ne güzellllllllllll
kırmızılarımı seviyorum yinede canım en azından beni üzmüyor gecikipte düzenli geliyor bu da bişeydir dimi ama
evet cnm çok haklısın her ay adet olmaktan daha kötü bişi vardır, her ay düzensiz adet olmak

çook sağol bitanemmm. evet yarındı. sadece görüşcem büyük ihtimal başlamam
dikkat et tatlım kendine hadi hakkında herşeyin hayırlısı olsunnnn
hoşbuldummmm
kocişim evdeydii onunlaydımm
naptınız bensizz bugüünn
ohhh iyi yaptın canımcımmmm
bizde napalım bende gündüz gezdim biraz işte arrkadaşla

yat tatlım yat hadi seeennn..
inşallah bebişin seninle olur sıkıca tutunur annesine

geldiiim bacıııımmmm
nasıl özledimm siziiiiiiiiiiii ayy burnumda tüttünüzzz

aynen bak bu söz doğru adet olamamak daha da zorr adet olmak sağlıklı olmak demekk

erenayefe herkesten önce ben sana hoşgeldin dedim ama sen benden başka herkese cevap verdin kırıldım yani aşkolsun

merhaba kızlar nasılsınız.. ben yumurtaları çatlattım.. bu ay seophene kullanmıştım.. iki tane pıtırcığım oluşmuş...
yeni batım 23 aralık...
eee hamiş yok mu yeni hamişş..
bu sayfada hamiş haberi gelsin istiyorum ben... geleyim sorayım hamişimiz var mı diye siz de diyin kiii ooo 5 tane 7 tane var diyin yaaaa....

ohhh iyi yaptın canımcımmmm
bizde napalım bende gündüz gezdim biraz işte arrkadaşla
:

hmm iyi ettiinnn

:18::18::18::18:
havalar ne soğuk kızlar yaaaaaa amaaaan bugün bi dışarı çıktıkkk
burnumuz kızardı yarım saat sonra geri döndükk çarşıya inmeye değmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…